ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«کوه‌خواری در دماوند بايد متوقف شود»

صاحب‌نظران حوزه محیط زیست، جاده سازی غیر اصولی، حفر معدن، تصرف زمین از عوامل مخرب کوه‌ها در ایران می‌دانند.

محمدهادی حيدرزاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نسبت به «کوه‌خواری» در دماوند ابراز نگرانی کرد.


به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، مدير کل حفاظت محيط زيست استان تهران با بيان اين که معدن کاوی‌ها و جاده‌سازی‌های اطراف کوه دماوند لطمه‌های بسياری به اين منطقه زده، اعلام کرد که کارگروهی برای مقابله با کوه‌خواری دماوند تشکيل شده است.

حيدرزاده با اشاره به اين که دماوند يک اثر ملی، طبيعی و «نماد کشور» است از لغو مجوز معدن‌کاوی در اطراف قله دماوند در آينده نزديک خبر داد و با تأکيد بر اثرهای تخريبی جاده‌سازی در اطراف دماوند گفت: «تخريب پوشش گياهی نيز در اثر ميزان بالای بهره‌برداری از اين منطقه در بحث گردشگری عمومی و بهره‌برداری جوامع محلی صورت گرفته است، که اين امر هم جرم تلقی می‌شود.»

در تيرماه گذشته نيز، محمد ترکيان، رئيس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند نسبت به خطر جدی خشکی باغ‌ها و مزرعه‌های اين شهرستان خبر داده بود.

صاحب‌نظران حوزه محيط زيست، جاده‌سازی غير اصولی، حفر معدن و تصرف زمين را از عوامل مخرب کوه‌ها در ايران می‌دانند.

پيشتر مسئولان محيط زيست نسبت به آسيب‌های جدی وارد شده به کوه‌های ارسباران، ساوالان، تفتان، کپه داغ، دنا، شاهو، باغران، بهرآسمان و دماوند هشدار داده بودند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.