ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

داعش مدیر پروژه باستان‌شناسی پالمیرا را گردن زده است

خالد اسعد، مدیر ۸۲ ساله پروژه باستان‌شناسی پالمیرا به قتل رسیده‌ است. داعش، تصویر جنازه بدون سر او را در اینترنت به نمایش گذاشته است.

خالد اسعد، مدیر ۸۲ ساله پروژه باستانشناسی پالمیرا به قتل رسیده‌ است. داعش، عکس جنازه بدون سر او را در اینترنت به نمایش گذاشته است.

مدیر ۸۲ ساله مجموعه باستان‌شناسی شهر تاریخی پالمیرا گردن زده شده و جسدش در معبری در شهر به معرض دید گذاشته شده است. شاهدان محلی گفته‌اند جسد خالد اسعد به ستونی آویخته شده بود که این باستان‌شناس عمرش را برای تحقیق در باره آن صرف کرده بود.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه (مستقر در لندن) اعلام کرده که خالد اسعد در ملاءعام و در یکی از میدان‌های پالمیرا گردن زده شده است.

شهر باستانی پالمیرا در ماه مه به تصرف داعش در آمد. خانواده خالد اسعد گفته‌اند که او در ماه ژوئیه ربوده شده بود.

خالد اسعد پنجاه سال در کاوش‌های باستان‌شناسی سوریه فعالیت کرده و از ۱۳ سال پیش بازنشسته شده بود.

خالد الاسعد

او تحقیقات باستان‌شناسی خود در پالمیرا را با همکاری آمریکایی‌ها، فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و سوئیسی‌ها پیش می‌برد و مقالات فراوانی در مجلات تخصصی باستان‌شناسی نوشته بود. گفته شده که او توانسته بود پیش از ورود داعش به پالمیرا‌، بخشی از اشیای باستانی را از محل خارج کند.

داعش پس از تصرف پالمیرا بارها تهدید کرده که ویرانه‌های تاریخی را نابود می‌کند اما شاهدان محلی می‌گویند هنوز گزندی متوجه پالمیرا نشده است.

پس از فتح پالمیرا، چندین ویدئو از خونریزی‌های داعش در این شهر منتشر شده است. در یکی از آنها می‌توان دید که ۲۵ کودک و نوجوان در تئاتر باستانی پالمیرا در برابر چشم صدها تماشاگر، سربازان اسیر سوری را تیرباران می‌کنند.

در یک ویدئوی دیگر، محمد محمود، جهادگرای اتریشی به همراه یک شبه‌نظامی آلمانی دیگر، اسیری را می‌کشند و هم‌زمان آنگلا مرکل صدراعظم آلمان را تهدید می‌کنند.

شهر تاریخی پالمیرا در استان حمص سوریه قرار دارد و در دوران قدیم بین‌النهرین را به شمال سوریه متصل می‌کرد. ویرانه‌های متعدد این شهر از دوران باستان باقی مانده و در سال ۲۰۱۳ توسط یونسکو در فهرست میراث جهانی در معرض انقراض قرار گرفت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.