ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یمن: دولت منصور هادی شرکت در مذاکرات صلح را تأیید کرد

اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده ویژه سازمان ملل برای حل بحران یمن اعلام کرد که عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهور یمن که خارج از کشور است، شرکت دولت در «مذاکرات صلح» را تأیید کرد.

اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده ویژه سازمان ملل برای حل بحران یمن اعلام کرد که عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهور یمن که خارج از کشور است، شرکت دولت در «مذاکرات صلح» را تأیید کرد.

اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده ویژه سازمان ملل برای حل بحران یمن

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، اسماعیل ولد شیخ احمد شامگاه پنج‌شنبه ۱۰ سپتامبر / ۱۹ شهریور در بیانیه‌ای ضمن اعلام این خبر گفت، این مذاکرات هفته آینده در منطقه برگزار خواهد شد.

در این بیانیه که پس از برگزاری جلسه‌ای در ریاض صادر شد، دولت خالد محفوظ بحاح گفت از قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت سازمان ملل دفاع می‌کند. در این قطعنامه بر خروج شیعیان حوثی و متحدان آن‌ها، نیروهای نظامی وفادار به رئيس‌جمهور پیشین علی عبدالله صالح، از شهرها و مناطقی که اشغال کرده‌اند، تأکید شده است.

این بیانیه افزوده است که شرکت‌کنندگان در مذاکرات، از جمله مشاوران سیاسی عبد ربه منصور هادی «شرکت در گفت‌وگو برای اجرای قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت را تأیید کرده‌اند».

بیانیه می‌افزاید آن‌ها از فرستاده سازمان ملل خواسته‌اند تا «برای یک تعهد عمومی و روشن حوثی‌ها و صالح به اجرای بدون قید و شرط قطعنامه شورای امنیت تلاش کند».

به‌گفته اسماعیل ولد شیخ احمد، این مذاکرات برای دستیابی به «آتش‌بس و از سرگیری انتقال سیاسی مسالمت‌آمیز» برگزار خواهد شد. همچنین تعیین چارچوبی برای چگونگی اجرای قطعنامه شورای امنیت نیز از موضوعات این مذاکرات است.

شیخ احمد گفت زمان و مکان این مذاکرات که قرار است هفته آینده در منطقه برگزار شود بعداً اعلام خواهد شد.

بنا بر آمار سازمان ملل، جنگ در یمن از ماه مارس گذشته که نیروهای ائتلاف عربستان سعودی به این کشور حمله کردند، تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ کشته بر جای گذاشته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.