ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تخریب زیستگاه دشت ارژن برای ساخت هتل

مالکیت زمین‌هایی که در دشت ارژن در حال تخریب هستند، در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست است.

زیستگاه دشت ارژن در استان فارس برای ساخت جاده و چند هتل در دست تخریب است.

بهمن ایزدی، رئیس هیات مدیره کانون سبز فارس به خبرگزاری مهر گفته است که این منطقه علاوه بر این‌که خاستگاه شیر ایرانی است، سپر حفاظتی انبوه‌ترین رویشگاه بلوط زاگرس است که «حتی نباید اجازه داد سنگی در آنجا جابه‌جا شود، چه برسد به اینکه هتل و تله‌کابین که یکی از مخرب‌ترین سازه‌ها در مناطق زیست محیطی است، در آن ساخته شود.»

مالکیت زمین‌هایی که در دشت ارژن در حال تخریب هستند، در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست است.

به گفته ایزدی، اداره کل محیط زیست فارس با تخریب این منطقه «مخالف است» و «با ایستادگی در برابر این تخلف آن را از محاکم قضایی پیگیری کرده و اعلام کرده براساس بررسی‌ها و رسیدگی‌های انجام شده به احتمال زیاد دادگاه رای به قلع و قمع ساخت و ساز‌ها در این منطقه می‌دهد.»

حمید گشتاسب میگونی، مدیرکل زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان محیط زیست نیز گفته که این ساخت و ساز‌ها در اراضی تحت مالکیت سازمان محیط زیست رخ داده و «از طریق اداره‌کل فارس و واحد حقوقی و بازرسی سازمان محیط زیست، آن را پیگیری و اقدامات قانونی لازم را انجام می‌دهیم.»

بر پایه این گزارش، این نخستین بار نیست که مناطق تحت حفاظت و مدیریت سازمان محیط زیست از سوی افراد و دستگاه‌های دولتی مورد تعرض قرار می‌گیرد اما شاید اولین باری است که «چنین آشکارا مناطقی که دارای سند مالکیت سازمان محیط زیست است زیر چرخ لودرهای توسعه و گردشگری له می‌شود و قوانین و حقوق زیست محیطی نادیده گرفته می‌شود.»

منطقه دشت ارژن آخرین زیستگاه شیر ایرانی بود که منقرض شده است.

سازمان محیط زیست نیز در سال ۱۳۵۰ هجری خورشیدی بخشی از اراضی پارک ملی ارژن و پریشان را که در مالکیت مردم محلی بود، خریداری کرد و به نام محیط زیست برای آن‌ها سند گرفت که دقیقا در همین مکان، تجهیزات و لودرهایی برای گود‌برداری و ساخت و ساز هتل مستقر شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.