ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نخستین جلسه دادگاه بابک زنجانی ۱۱ مهر برگزار می‌شود

پس از گذشت دو سال از بازداشت بابک زنجانی، تاجر ایرانی متهم به فساد مالی، سرانجام اولین جلسه دادگاه او شنبه آینده ۱۱ مهر در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار خواهد شد.

پس از گذشت دو سال از بازداشت بابک زنجانی، تاجر ایرانی متهم به فساد مالی، سرانجام اولین جلسه دادگاه او شنبه آینده ۱۱ مهر در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار خواهد شد.

بابک زنجانی از ۹ دی‌ماه ۱۳۹۲ به اتهام فساد مالی در زندان به سر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، رسول کوهپایه‌ای‌زاده، وکیل بابک زنجانی گفته است هنوز مشخص نیست که دادگاه علنی یا غیرعلنی برگزار شود اما او و موکلش خواهان «علنی برگزار شدن جلسه دادگاه به منظور تنویر افکار عمومی» شده‌اند.

بابک زنجانی از چهره‌های نزدیک به دولت پیشین ایران است که از ۹ دی‌ماه ۱۳۹۲ به اتهام فساد مالی در زندان به سر می‌برد.

بابک زنجانی متهم است که نفت ایران را در زمان دولت محمود احمدی‌نژاد فروخته اما پول آن را که هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام شده، به وزارت نفت نداده است.

زنجانی پیش از بازداشت گفته بود: «از سال ۲۰۱۰ با استفاده از شبکه‌ای متشکل از بیش از ۶۰ شرکت در دوبی، ترکیه و مالزی میلیون‌ها بشکه نفت ایران را از طرف دولت فروخته و از این کار ۱۷.۵ میلیارد دلار درآمد داشته است.»

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه پیش از این گفته بود پرونده بابک زنجانی ۲۰۹ جلد دارد که هر جلد دست‌کم ۲۰۰ صفحه است.

وکیل زنجانی گفته است به دلیل حجم سنگین پرونده، تا زمان دادگاه نمی‌تواند دوسوم پرونده را مطالعه کند و به همین دلیل خواهان به عقب انداختن اولین جلسه دادگاه زنجانی شده اما دادگاه قرار است در همان تاریخ برگزار شود.

امیرعباس سلطانی، نماینده مجلس ایران در شهریور سال جاری در گفت‌وگو با روزنامه شرق گفته بود: «هیچ متهمی را بدون صدور حکم، بیش از ٢۴ ماه نمی‌توان در زندان نگه داشت، ازاین‌رو وکلای زنجانی به‌دنبال آن هستند میزان زمان بازداشتی وی را به بیش از این زمان افزایش دهند، تا عملاً حکم آزادی وی صادر شود.»

بر اساس ماده ٢۴٢ قانون جدید آیین دادرسی کیفری مدت بازداشت متهم (قبل از تشکیل پرونده و آغاز محاکمه) نباید از حداقل مجازات حبس تعیین‌شده در قانون بیشتر باشد و در جرایمی که احتمال صدور حکم اعدام برای آن‌ها وجود دارد، حداکثر دو سال و در سایر جرایم حداکثر یک سال می‌توان متهم را در بازداشت نگه داشت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.