ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیمی از قندوز به دست طالبان افتاد

برای نخستین بار پس از سرنگونی رژیم طالبان در سال ۲۰۰۱، شورشیان این گروه به شهر قندوز در شمال افغانستان نفوذ کرده و نیمی از آن را به تصرف خود در آوردند.

برای نخستین بار پس از سرنگونی رژیم طالبان در سال ۲۰۰۱، شورشیان این گروه به شهر قندوز در شمال افغانستان نفوذ کرده و نیمی از آن را به تصرف خود در آوردند.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، گروه طالبان روز دوشنبه ۲۸ سپتامبر / ۶ مهرماه از سه نقطه به قندوز حمله کرد. به‌گفته وزارت کشور افغانستان در این حمله دو مأمور پلیس، چهار غیرنظامی و ۲۵ عضو طالبان کشته شده‌اند.

سپیده‌دم دوشنبه حمله طالبان آغاز شد و در میانه ظهر آن‌ها توانستند به نفوذ خود در این شهر ۳۰۰ هزار نفری ادامه دهند. به‌گفته سید سرور حسین، سخنگوی پلیس محلی، ساعاتی بعد نیمی از قندوز به دست آن‌ها افتاد.

این مسئول پلیس که با تلویزیون افغانستان گفت‌وگو می‌کرد افزود: «درگیری‌ها ادامه دارد و هنوز نیروهای کمکی به ما نپیوسته‌اند.»

سعد مختار، رئیس اداره بهداشت ولایت قندوز می‌گوید مردم قندوز در خانه‌های خود پنهان شده‌اند در حالی‌که شورشیان طالبان «سربازان زخمی را در بیمارستان شکار می‌کنند».

یک مقام محلی دیگر گفته است، نیروهای طالبان صدها زندانی، از جمله زندانیانی از اعضای طالبان را آزاد کرده‌اند.

سقوط قندوز شکست بسیار جدی برای اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان به‌شمار می‌رود. اشرف غنی در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۴ وعده داده بود که صلح را به کشور بازخواهد گرداند.

گروه طالبان در فروردین‌ماه سال جاری نیز قندوز را به محاصره خود در آورده بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بابک

    کـنــدوز است ، نه قندوز گویا بسیاری از خود مردم طالـبانی باشند. وگرنه این همه نفوذ و قدرت و ایستادگی چگونه ممکن است. یک نمونه از رفتار طالبانی و داعشی کشتن فرخنده دختر بیگناه در کابل است.

  • بابک

    کـنــدوز گویا بسیاری از خود مردم طالـبانی باشند. وگرنه این همه نفوذ و قدرت و ایستادگی چگونه ممکن است. یک نمونه از رفتار طالبانی و داعشی کشتن فرخنده دختر بیگناه در کابل است.