ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جسد روزنامه‌نگار سابق بی‌بی‌سی در فرودگاه استانبول پیدا شد

بدن بی‌جان جکی ساتن که از روزنامه‌نگاران پیشکسوت بریتانیایی است، در یک توالت در فرودگاه آتاتورک پیدا شد. شرایطی که منجر به مرگ این روزنامه‌نگار شده است، هنوز نامشخص است.

جسد جکی ساتن، روزنامه‌نگار سابق بی‌بی‌سی در فرودگاه آتاتورک استانبول در حالی که حلق‌آویز شده بود پیدا شد.

روز یکشنبه ۱۸ اکتبر/۲۶ مهر،  بدن بی‌جان جکی ساتن ۵۰ ساله که از روزنامه‌نگاران پیشکسوت بریتانیایی است، در یک توالت در فرودگاه آتاتورک پیدا شد. شرایطی که منجر به مرگ این روزنامه‌نگار شده است، هنوز نامشخص است.

ساتن جانشین مدیر بخش عراق موسسه «گزارشگری جنگ و صلح» (آی دبلیو پی آر) بود. این روزنامه‌نگار در نتیجه ظهور گروه اسلامی (داعش) چندین بار به اربیل، شمال عراق سفر کرده بود و این سفرها ادامه داشت. روز دوم ماه مه ۲۰۱۵، عمار شاه‌بندر، مدیر سابق بخش عراق این موسسه، در یک بمب‌گذاری در بغداد کشته شد و سپس ساتن جانشین او شد.

ساتن روز شنبه لندن را به مقصد فرودگاه آتاتورک ترک کرده بود و قرار بود پس از چند ساعت سوار هواپیمای دیگری شود که این پرواز را از دست می‌دهد. رسانه‌های محلی در ترکیه گزارش داده‌اند که او پول کافی برای خرید بلیت جایگزین نداشته است.

موسسه «گزارشگری جنگ و صلح»، مستقر در لندن، و متخصص روزنامه‌نگاری در مناطق جنگی و بحران‌زده است.

مدیر اجرایی فعلی «آی دبلیو پی آر»، آنتونی بوردن، درخواست کرده که در مورد مرگ جکی ساتن تحقیقات «باز و شفاف» آغاز شود. بوردن به کانال ۴ رادیو بی‌بی‌سی گفت: «خانم ساتن طبیعت بسیار مثبت و چشم‌اندازی پر امید داشت؛ او در حال انجام کارهای بسیار مهمی بود.»

وزارت امور خارجه بریتانیا در مورد دلایل مرگ ساتن اظهار نظر نکرده است و تنها گفته که این وزارت‌خانه در حال ارائه مشاوره‌ به خانواده اوست.

دوستان و همکاران ساتن در حساب‌های کاربری خود در توئیتر نسبت به خبر رسمی اعلام شده در رسانه‌های ترکیه که علت مرگ را خودکشی دانسته ابراز تردید کردند.

— Charlie Winter (@charliewinter) October 19, 2015

این توئیت‌ها ساتن را شخصی فعال، مصمم و قوی معرفی می‌کنند که با انرژی مشغول کار بوده و نشانه‌های افسردگی یا دلایلی برای خودکشی در زندگی کاری و شخصی او وجود نداشته است.

ساتن در دهه اخیر کارهای حرفه‌ای و پژوهشی خود در حوزه روزنامه‌نگاری را به عراق اختصاص داده بود. پیش از موسسه «آی دبلیو پی آر»، این روزنامه‌نگار برای سرویس جهانی بی‌بی‌سی و سازمان ملل متحد در سراسر آفریقا و خاورمیانه کار کرده بود. او همچنین کاندیدای دکترا در مرکز مطالعات عربی و اسلام‌شناسی ملی استرالیا بود و مشغول نوشتن پایان‌نامه‌ای با موضوع نقش روزنامه‌نگاران زن در عراق و افغانستان بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حقیقتگو

    خبرنگارنگارنی که از خط قرمز عبور می کنند و به کشف حقایق نقاب زدگان و زیر عبا استتار شده گماشتگان امپریالیست هادر منطقه خاورمیانه واقف میشوند چه در ایران دستگیر و شکنجه و مفقودالعصر میشوند و چه توسط داعش ها کشته میشوند. خوشا به حال خبرنگارانی که در منارل خود در اروپا و امریکا پای کامپیوترهایشان چنباتمه زده ند و قصه نگاری می کنند