ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای: مذاکره با آمریکا در مورد مسائل منطقه معنا ندارد

رهبر جمهوری اسلامی اصول سیاست خارجی ایران را تغییرناپذیر خواند و گفت سیاست‌های آمریکا در منطقه ۱۸۰ درجه با ایران فرق دارد و نباید با آمریکا درباره این مسائل مذاکره کرد.

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی بر تغییرناپذیری اصول سیاست‌های خارجی ایران پافشاری کرد و گفت نمی‌توان با آمریکا که سیاست‌هایش در منطقه ۱۸۰ درجه با ایران فرق دارد درباره چنین مسائلی مذاکره کرد.

علی خامنه‌ای: اهداف آمریکا در منطقه ۱۸۰ درجه با اهداف ایران متفاوت است و مذاکره با آمریکا درباره مسائل منطقه معنا ندارد.

علی خامنه‌ای روز یکشنبه ۱۰ آبان در دیدار با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و سفیران و کارداران جمهوری اسلامی معیار اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی را «اسلام» عنوان کرد و گفت: «موضع‌گیری در مقابل کشورها و مسائل مختلف، باید مختصات دینی داشته باشد.»

او مسئولان سیاست خارجی کشور را خدمتگزار این معیار اصلی و دیگر ارزش‌هایی دانست که قانون اساسی جمهوری اسلامی برای سیاست خارجی تعیین کرده است.

خامنه‌ای همچنین بر این موضوع تأکید کرد که اصول سیاست خارجی ایران «با رفت و آمد دولت‌ها با سلایق سیاسی گوناگون، تغییر نمی‌کند» و «دولت‌ها فقط در تاکتیک‌ها و ابتکارات اجراییِ راهبردهای سیاست خارجی تأثیرگذار و دخیل‌اند.»

رهبر جمهوری اسلامی در سخنرانی‌های اخیر خود پس از توافق هسته‌ای با کشورهای گروه ۵+۱ همواره بر ادامه سیاست‌های خارجی ایران، به‌ویژه در منطقه خاورمیانه پافشاری کرده است. تأکیدهای چندباره خامنه‌ای بر این موضوع از آن روست که برخی از کشورهای غربی در پی توافق هسته‌ای ابراز امیدواری کرده‌اند که ایران بتواند در سیاست خارجی خود تغییرات مثبتی ایجاد کند.

خامنه‌ای با اشاره به همین موضوع تحلیل غربی‌ها را «خوش‌خیالانه» خواند و سیاست خارجی جمهوری اسلامی در منطقه را سد محکم در برابر «یکه‌تازی‌های قدرت‌های سلطه‌گر»، به‌ویژه آمریکا، دانست و گفت: «آن‌ها، همیشه در آرزوی تغییر این سیاست‌ها هستند.»

رهبر جمهوری اسلامی افزود: «آمریکایی‌ها، دنبال تحمیل منافع خود هستند نه حل مسائل، آن‌ها می‌خواهند ۶۰، ۷۰ درصد خواسته‌هایشان را در مذاکره تحمیل کنند و بقیه اهدافشان را هم به‌طور غیرقانونی، عملاً اجرا و تحمیل کنند پس مذاکره چه معنایی دارد؟»

علی خامنه‌ای در حالی مسئولان سیاست خارجی را از مذاکره با آمریکا درباره مسائل منطقه‌ای پرهیز می‌دهد که وزیر خارجه ایران به‌همراه یک هیأت بلندپایه‌ از سوی جمهوری اسلامی روز جمعه ۳۰ اکتبر / ۸ آبان در نشست حل بحران سوریه در وین، در کنار وزیر خارجه آمریکا و ۱۵ کشور دیگر نشست و با آن‌ها درباره اوضاع سوریه به گفت‌وگو نشست. در این اجلاس یکی از موضوعات مورد اختلاف آینده بشار اسد، رهبر سوریه است. نشست حل بحران سوریه همچنان ادامه دارد.

او در این‌باره گفت: «معنی ندارد کشورهای دیگر دور هم جمع شوند و راجع به یک نظام حکومتی و رئیس آن حکومت تصمیم بگیرند، این بدعتی خطرناک است که هیچ حکومتی در جهان اجرای آن را درباره خود نمی‌پذیرد.»

خامنه‌ای سپس از سیاست‌های منطقه‌ای ایران در مورد فلسطین، سوریه، عراق، یمن و بحرین دفاع کرد. او راه حل مسأله فلسطین را «آرای مردم» دانست و «فروپاشی» اسرائیل بر این بستر را امری طبیعی خواند. از نظر او راه حل بحران سوریه نیز «قطع کمک‌های نظامی و مالی به معارضین» و سپس برگزاری انتخابات و جلوگیری از تجزیه این کشور است.

او در رابطه با عراق تقسیم این کشور به مناطق عرب شیعه، عرب سنی و کُرد را «بی‌معنا و غیرقابل قبول» دانست و از تمامیت ارضی این کشور دفاع کرد.

«قطع فوری جنایات سعودی» و آغاز گفت‌وگوهای دو طرف یمنی راه حل خامنه‌ای برای بحران یمن است و برگزاری انتخابات آزاد نیز راه حل مسائل بحرین.

علی خامنه‌ای عامل اصلی بحران منطقه را آمریکا خواند و گفت: «برخلاف نظر برخی افراد، آمریکا بخش عمده مشکلات منطقه است نه بخشی از راه حل مشکلات.»

به‌گفته او «اهداف آمریکا در منطقه ۱۸۰ درجه با اهداف ایران متفاوت است و مذاکره با آمریکا درباره مسائل منطقه معنا ندارد.»

علی خامنه‌ای ۱۵ مهرماه نیز در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران گفته بود مذاکره با آمریکا ممنوع و مضر و به قصد باز کردن راه برای تحمیل سیاست‌های این کشور است.

او پس از توافق هسته‌ای بارها تأکید کرده است که مذاکرات با آمریکا تنها در چارچوب مسائل هسته‌ای بوده و ایران به هیچ وجه حاضر نیست در زمینه‌های دیگر با آمریکا مذاکره کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شاهد

    بر خلاف شور و شوق پایوران " بخش اصلاح طلب " دولت بتدریج ماهیت حاکمیت " شبه توتالیتر " اسلامی بار دیگر ا خود را نشان می دهد . حکومتی نوپدید که از قوانین موضوعه فرمان نمی برد بلکه قوانین اسلامی تاریخی را در دورنمای خود قرار می دهد که قرار است در پایان فرد و جامعه را یکسان در برگیرد و با ظهور امام عصر شکاف بین قانونیت و عدالت را از میان بردارد تا تک تک افراد جامعه بدل به عاملی در رکاب ایشان شوند . اما زهی خیال باطل چرا که با ورود هر انسانی به جهان اغازی نو شکل می گیرد که از تور توتالیتری پهن شده از سوی حکومت اسلامی می گریزند .اما این امر مانعی بر کوشش حکومت اسلامی برای ساختن " انسان نوین " نبوده است . همه کوشش جنبش هویت گرای اسلامی قبل از سال 57 و تاکید مدام حکومت شبه توتالیتر بعد از 57 برای ساختن " انسان نوین " بود ه است . در سخنرانی ورود ایت الله خمینی به ایران در بهشت زهرا خطاب به مردم ایران تبلوری الماس گون یافت " ودلخوش نباشید به این چیزها ما شما را آدم می کنیم " وایت الله خامنه ای با تاکید بر " فرهنگ اسلامی " و کوشش برای جلوگیری از هر نوع تغییر "سبک زندگی" در ایران با قوت تمام انرا پی گرفته است تا سرانجام همه مردم ایران را "آدم " کند . همواره پس از در دست گیری حکومت از سوی جنبش هویت خواه توتالیتر قدرت حکومتی به دو بخش تقسیم می شود . رهبری بلا منازع حکومت رهبری پیش بردن جنبش در جهان را در دست می گیرد و قدرت اثباتی و اجرایی خود را از" قوانین اسلامی تاریخی" کسب می کند اما دولت بورکراتیک می کوشد بر مبنای " قوانین موضوعه کشوری و دیپلماسی بین المللی " دولت رانی کند ! دولت بورکراتیک - روحانی و ظریف - در موضوع هسته ای که خطر حکومت اسلامی را تهدید می کرد با اذن رهبری -خامنه ای - بر قواعد دیپلماتیک تاکید کرد ند تا این خطر کاهش یابد اما هدف نهایی رهبری -خامنه ای - پیش بردن جنبش تا فتح نهایی جهان و شکل دادن به" انسان نوین" است . ایت الله خامنه ای در این "سخنرانی " بدرستی بر وجه " انقلابی " حکومت اسلامی تاکید کرد " با تغییر دولت ها در ایران سیاست خارجی -و ایضا سیاست داخلی - حکومت تغییر اساسی نمی کند " و باید بگوییم حتی با مرگ ایشان نیز تغییری اساسی رخ نخواهد داد همچانکه با مرگ ایت الله خمینی و به قدرت رسیدن ایشان تغییری اساسی در " روش زندگی مردم " و " سیاست خارجی " نباید رخ می داد . خامنه ای رهبر " حکومت سلطانی " نیست که بر اساس سنت قدرت در اختیار گرفته باشد و با امیال خود حکومت کند ایشان باور دارد که قدرت - mandate - خویش را از قوانین اسلامی شیعی امام زمانی می گیرد و این پرچم را به رهبر بعدی خواهد داد . اما پایان سخن شنو که ما را چه رسید : الگوی تغییر حکومت توتالیتر روسی سرانجام به نابودی ان و شکل گرفتن دولتی مافیایی و نا کار امد بعدی انجامید .اما الگوی چینی به حذف بخش رهبری جنبش و شکل دادن به استبدادی بورکراتیک و لی کار امد منجر شد ! اما تاریخ هرگز از الگوهای از پیش تعیین شده پیروی نمی کند چرا که جهان ناموجب و باز است اما همواره " گذشته کرم شبتابی خواهد ماند که کورسوی نوری بر اینده می تابد "

  • Majid

    بی معنا: اسلام خامنه ای رهبری خامنه ای فقهات خامنه ای اعتبار خامنه ای پر معنا: کهولت خامنه ای جهالت خامنه ای وقاهت خامنه ای در گورشدن وووو وای وای وای بر جزای الهی خود و چون خودش!

  • نگام » ناگفته‌های ایران ما » » سیاست دوگانه ایران در سوریه و مسائل منطقه

    […] […]

  • nader

    یک دیکتاتور باحمایت حکومت اسلامی و از جیب مردم ایران مملکتش را نابود و مردمش را کشتار کرد تا بخیال باطل بر مسند قدرت بماند!

  • بهنام

    باز هم رجز خوانی و توهمات تو خالی یک دیکتاتور زورگو برای عده ای دست چین شده از طایفه خودشان . حتمآ رویش نشده و الی میگفت جمهوری ننگین اسلامی حاضر است انتخابات آزاد یمن و بحرین را خود برگزار کند . درست مانند انتخابات مهندسی شده ای که میخواهند در سوریه برای اسد جنایتکار انجام دهند . قطع کمکهای مالی و تسلیحاتی را چرا از خودشان که بزرگترین سر فتنه عالم هستند شروع نمیکنند ؟

  • faryad

    برنده اصلی ایجاد تنش توسط حکومت اسلامی٬  کشورهای ۵ + ۱ بودند: - گرم شدن بازار فروش سلاح های آمریکایی . واشینگتن در سال 2015 با درآمدی بالغ بر 46.6 میلیارد دلار توانست رکورد فروش اسلحه را بشکند. به گزارش نشریه نظامی «دفینس وان» (دفاع اول) وزارت دفاع آمریکا با تایید این خبر، اعلام کرد، فروش اسلحه در سال 2015 به خارج از کشور به دلیل قراردادهای فروش اسلحه به کشورهای شرق اروپا و همچنین بحران های عراق، لیبی، سوریه و یمن، به طور بی سابقه ای افزایش یافته است. وی افزود:«در سال 2015 درآمد فروش سلاح به مبلغ 46.6 میلیارد دلار رسید. در حالی که در سال 2014 تقریبا 34.2 بود و در سال 2013 از 27 میلیارد دلار بیشتر نشده بود - افزایش چشمگیر صادرات سلاح از آلمان بر اساس گزارش رسانه‌های آلمان دولت این کشور در شش ماهه نخست سال جاری میلادی برای صدور ۵/ ۳ میلیارد یورو تسلیحات مجوز صادر کرده است. کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از خریداران بزرگ تسلیحات آلمانی هستند! - صادرات سلاح روسیه در مدت 14 سال، 4 برابر شد. به نقل از سایت آر تی روسیه، شرکت "روس اوبورون اکسپورت" که 85 درصد از صادرات سلاح و تجهیزات نظامی روسیه را در اختیار خود دارد اعلام کرد صادراتش از سال 2000 تاکنون 4 برابر شده است. "آناتولی ایسایکین" رئیس شرکت "روس اوبورو اکسپورت" به خبرنگاران گفت: این شرکت در 15 سال اخیر سلاح و تجهیزات نظامی به ارزش 115 میلیارد دلار صادر کرد!.

  • nader

    شعار الکی. توافق بر سر موشکباران لیبرتی و سرکوب بیشتر مردم  برای حفظ حکومتشان در ازای جام زهر سوریه !