ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

از مجموعه «ایرانیان هلند»

توانایی‌های مهاجران راه را در جامعه میزبان باز می‌کند- گفت‌و‌گو با رویا مؤید

رویا مؤید در کنار کار و تحصیل، مشغول فعالیت سیاسی در احزاب هلندی شده و یک دوره چهار ساله، نماینده حزب سوسیالیست در شورای شهر آمستردام بوده است.

رویا مؤید ۲۰ سال است در هلند زندگی می‌کند. او در شیراز به دنیا آمده، همان‌جا بزرگ شده و به تحصیل پرداخته است و هنگام انقلاب، دانشجوی رشته راه و ساختمان بوده، به مسائل سیاسی علاقه داشته و در این زمینه فعالیت کرده است.

پس از انقلاب فرهنگی و بسته شدن دانشگاه‌ها، مدتی به‌عنوان تکنیسین و ناظر ساختمان در شرکت‌های خصوصی کار می‌کرده. از سال ۱۹۹۵ هم به هلند مهاجرت کرده و در آمستردام ساکن شده است. در هلند در کنار کار، به تحصیل در رشته مدیریت ارتباطات و اطلاعات پرداخته است.

رویا مؤید در کنار کار و تحصیل، مشغول فعالیت سیاسی در احزاب هلندی شده و یک دوره چهار ساله، نماینده حزب سوسیالیست در شورای شهر آمستردام بوده است. او در حال حاضر مسئول مستقیم حزب سوسیالیست در منطقه جنوب آمستردام است و فعالیت‌های سندیکایی هم دارد.

خانم مؤید عضو شورای سندیکای FNV، بزرگ‌ترین سندیکای کارکنان در هلند است. او حدود هشت سال است در شهرداری آمستردام کار می‌کند.

او درباره تطبیق یافتن با جامعه جدید می‌گوید: «جریان تطبیق فرهنگی با یک جامعه به نظر من مساله‌ای فردی‌ست و می‌تواند به نسبت تعداد افراد کاملا متفاوت باشد و هر کسی می‌تواند آن را یک جور تجربه کند. من همیشه معتقد بوده‌ام فردی که وارد یک جامعه بیگانه می‌شود باید ارزش‌های خوب و نکات مثبت را یاد بگیرد، ولی از ضد ارزش‌ها فاصله بگیرد.»

صحبت‌های رویا مؤید را از اینجا بشنوید:

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

از همین مجموعه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.