ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرز یونان و مقدونیه به روی پناهجویان گشوده شد

چند ساعت پیش از نشست وزیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره وضعیت یونان در قبال بحران پناهجویی، حرکت پناهجویان از مرز یونان و مقدونیه بار دیگر به جریان افتاد.

چند ساعت پیش از نشست وزیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره وضعیت یونان در قبال بحران پناهجویی، حرکت پناهجویان از مرز یونان و مقدونیه بار دیگر به جریان افتاد.

وب‌سایت روزنامه لوموند فرانسه، صبح جمعه ۴ دسامبر / ۱۳ آذر خبر داد مرز مسدودشده یونان و مقدونیه بار دیگر به روی پناهجویان گشوده شد.

پس از هفته‌ها انتظار سرانجام حدود سه هزار پناهجو از کشورهای سوریه، عراق و افغانستان که در پاسگاه مرزی «ایدومنی» یونان بلاتکلیف مانده بودند توانستند به راه خود به سوی اروپای غربی ادامه دهند.

یونان روز پنج‌شنبه ۳ دسامبر / ۱۲ آذر کمک اتحادیه اروپا برای نظارت بر مرزها و رسیدگی به پناهندگان را پذیرفت و به این ترتیب تهدید اخراج از منطقه شنگن را دور کرد.

برخی از مقامات اتحادیه اروپا یونان را تهدید کرده بودند که اگر این کشور پست‌های بازرسی را در مرزهایش برقرار و ورود پناهجویان به اروپا را کنترل و ارزیابی نکند ممکن است از منطقه شنگن اخراج شود.

اکنون آتن به سه درخواست اتحادیه اروپا پاسخ گفته است: اعزام پرسنل اروپایی به مرزهای شمالی‌اش، استقرار نگهبانان مرزهای خارجی جزایر دریای اژه، و ارائه چادر و تجهیزات برای مهاجران گرفتارشده در کشورش.

مقدونیه در این منطقه حصارهای فلزی برای جلوگیری از عبور پناهجویان کشیده است و قصد دارد آن را تا بیش از ۴۰ کیلومتر گسترش دهد.

اسلوونی، صربستان، کرواسی و مقدونیه، چهار کشور منطقه بالکان در پایان ماه نوامبر اعلام کردند که تنها به پناهجویانی اجازه عبور از مرزهای خود را خواهند داد که از سه منطقه جنگ‌زده افغانستان، عراق و سوریه باشند و مرزهای آن‌ها روی مهاجران اقتصادی بسته خواهد ماند. پناهجویان ایرانی، پاکستانی و بنگلادشی در زمره «مهاجران اقتصادی» شمرده شدند. این اقدام اختلاف و تنش در میان پناهجویان را بیشتر کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.