ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ ۲۲ نفر در ایران بر اثر بیماری آنفلوانزا

یک مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران گفته که شمار قربانیان بیماری آنفولانزای خوکی در استان کرمان به ۱۶ نفر افزایش یافته است.

حسن هاشمی، وزیر بهداشت ایران از مرگ ۲۲ نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا در کشور خبر داد.

وزیر بهداشت ایران روز یکشنبه ۱۵ آذر ضمن اعلام این خبر به خبرگزاری مهر گفت: «بالاخره فصل سرما و آنفلوانزا همیشه بوده و الان هم هست و غیر از مراقبت کار دیگری لازم نیست.»

او افزود: «هر سال ما به خاطر بیماری آنفلوانزا مرگ‌ومیر داریم و ثبت هم می‌شود؛ سال گذشته هم آمار تقریباً مشابه امسال بود.

تب بالا، درد و کوفتگی بدن، سرفه، گلو درد و آبریزش بینی و گاهی تهوع، اسهال و استفراغ از علائم ابتلا به این ویروس است.

همچنین علی‌اکبر سیاری، معاون بهداشت وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از شناسایی ۶۵ مورد آنفلوانزا در ایران خبر داد و گفت ۱۲ نفر در کرمان، چهار نفر در سیستان و بلوچستان و چهار نفر در رفسنجان بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

به‌گفته سیاری، آنفلوانزا از طریق ترشحات دهان، بینی و دست دادن منتقل می‌شود و افراد در معرض خطر، سالمندان و کسانی هستند که بیما

در همین حال، محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفته که شمار قربانیان بیماری آنفلوانزا در استان کرمان ۱۶ نفر  است.

محمدمهدی گویا گفت این بیماری در استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان بیش از استان‌های دیگر بوده و انتظار می‌رود این بیماری در هفته‌های آینده در سایر نقاط کشور نیز افزایش پیدا کند.

به‌گفته این مقام وزارت بهداشت، ۱۶ نفری که در کرمان جان خود را از دست داده‌اند، در بیمارستان تحت مراقبت‌های درمانی قرار داشته‌اند اما به دلیل وجود «بیماری زمینه‌ای»، اقدامات درمانی درباره آن‌ها «مؤثر واقع نشده است.»

ابوالقاسم سیف‌الهی، معاون استاندار کرمان نیز از تشکیل ستاد بحران در این استان خبر داده و گفته است: «بیشترین شیوع این بیماری در منطقه شمال و شرق استان و شرق شهر کرمان مشاهده شده است.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.