ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توهین و اصرار بر توهین

دوم دی‌ماه «یا لثارات» ارگان انصار حزب‌الله مطلبی توهین‌آمیز درباره معاون امور زنان منتشر کرد. مولاوردی به آن پاسخ داد، اما در واکنش، یالثارات هفتم دی‌ماه باز هم آن مطالب را منتشر کرد.

روز دوم دی‌ماه بود که نشریه «یا لثارات»، ارگان گروه انصار حزب‌الله، مطلبی توهین‌آمیز درباره شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ایران نوشت و در آن به این مقام دولتی توهین جنسی کرد. توهین‌های یا لثارات بی‌جواب نماند و مولاوردی پاسخی خطاب به آن نوشت اما در واکنش به آن، یالثارات هفتم دی‌ماه باز هم آن مطالب را منتشر کرده است.

تصویر صفحه اول سایت نشریه یا لثارات

«دیوار شکسته و زن سلیطه» عنوان مطلبی است که نشربه یا لثارات با اشاره به معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان منتشر کرده و در آن او را «همپالگی» برخی از فعالان حقوق زنان در خارج از کشور نامیده است. این فعالان زنان در این نوشته «فاحشه» خوانده شده‌اند.

 مطلب اول انصار حزب الله در بخش «سخن اول» منتشر شده بود و دومین مطلب در سایت این نشریه، نوشته دبیر سیاسی یا لثارات است.

نشریه یا لثارات در نخستین مطلب خود نوشته بود: «از دیدگاه لیبرالی رئیس‌جمهور فعلی، قبیح‌ترین و ناروا‌ترین کار آن است که عده‌ای امر به معروف را علیه زنان لاابالی و بی‌حیا و بی‌حجاب به کار گیرند و حرف ثابت او‌‌ همان است که اخیرا آن زن فمینیست عضو ارشد تشکیلات برانداز و منحل‌شده مشارکت ابراز داشت: دولت با برخورد با زنان (ولو با عریانی کامل آشکار شوند) مخالف است.»

«یالثارات» اضافه کرده بود: «البته این زن کذایی در ادعای خود صادق است و مگر آن زن مفلوک، همپالگی سابق همین شخص نبود که شب‌هنگام لخت و عریان در محله‌های لندن ظاهر شد و مورد تجاوز سه تن از اوباش انگلیسی قرار گرفت و هم‌اینک روحانی، همپالگی‌‌ همان «بد‌تر از فاحشه معروفه در دنیا» را می‌خواهد بر گردن زنان ما مسلط کند به نام خانم معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده!»

توهین‌های آشکار جنسی به فعالان زنان، زنان فمینیست و رونامه‌نگاران زن بارها از سوی نشریات تندرو و حتی صدا و سیمای جمهوری اسلامی صورت گرفته است اما خطاب قرار دادن آشکار یک مقام دولتی زن در داخل ایران کم‌سابقه است.  این نوع رسانه‌ها بارها زنان دیپلمات خارجی، چهره‌های سیاسی زن خارج از کشور و حتی نزدیکان زن چهره‌های سیاسی داخلی را با الفاظی مشابه مورد خطاب قرار داده‌اند.

این بار گفته‌های مولاوردی در انتقاد از برخوردهای خشن در خیابان‌ها با پوشش زنان، خشم این نشریه را برانگیخته تا جایی که او را «زن فمینیست عضو ارشد تشکیلات برانداز و منحل شده مشارکت» معرفی کرده و نوشته که او و همکارانش در دولت «با برخورد با زنان و لو با عریانی کامل آشکار شوند» مخالفند.

یالثارات به سخنان حسن روحانی در فروردین ماه گذشته هم استناد کرده که نهی از منکر را در جامعه و در برخی خیابان‌ها علیه زنان دانسته بود و بس.

شهیندخت مولاوردی، معاون زنان ریاست جمهوری

شهیندخت مولاوردی یکشنبه، ۶ دی، در واکنش به انتشار این مطلب نوشت که ادبیات یالثارات نشان می دهد که مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان برای تعیین سرنوشت خود و کشورشان چه هزینه‌هایی به همراه دارد و زنان به استقبال چه مخاطرات و هزینه‌هایی می‌روند.

مولاوردی اخیرا از زنان خواسته بود تا هرچه بیشتر برای شرکت در انتخابات مجلس ایران نامزد شوند.

او این نوشته ارگان انصارحزب الله را زهرچشم گرفتن از زنان خوانده تا زنان یادشان نرود معاون رئیس‌جمهوری هم که باشند، از تیغ تیز تخریب‌ها در امان نیستند.

مولاوردی اما تاکید کرده بود که «تا برچیدن بساط این بداخلاقی‌ها از جامعه ایران نباید از اصلاحات ناامید و مأیوس شد و مقابله با چنین روندی مصداق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است. دفاع از حیثیت یک انسان در وهله اول و سپس حیثیت زنان سرزمینم و نیز جایگاه حقوقی و حقیقی خود حق پیگیری و شکایت از این نشریه را بر خود محفوظ داشته و تا حصول نتیجه نهایی از مراجع قضایی و نظارتی از پای نخواهم نشست.»

در پاسخ به این واکنش یا لثارات به مولاوردی گفته که «اگر در فراق این خانم کذایی و همپالکی سابق خود بی‌تاب و ناراحتید، شما هم تشریف ببرید خدمت ایشان، لندن!»

یالثارات از نوشته قبلی خود دفاع کرده و نوشته: «آیا در سابقه مشعشع فمینست بودن خانم مولاوردی شک و شبهه‌ای هست یا در عضویت رسمی و ارشدیت وی در حزب برانداز و منحله مشارکت معلوم‌الحال؟»

«برگزاری نشست آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان با تأکید بر روسپیگری، اواخر خرداد امسال و همزمان با ایام عزاداری محرّم»، «قرارداد خلاف قانون معاونت امور زنان و صندوق جمعیت سازمان ملل که مورد اعتراض و اعلام جرم کمیسیون اصل نود مجلس واقع شد» و «دعوت لز نزار زاکا سرجاسوس نیجریایی به کشور» از انتقاداتی است که این نشریه خطاب به مولاوردی مطرح کرده است.

در بخشی از این مطلب آمده است: «اگر بناست معاونت امور زنان ریاست جمهوری، پس از مسافرت به کشورهای حوزه اسکاندیناوی، با تقلید از الگوی فنلاند برابری جنسیتی در ایران و خاورمیانه برقرار کند، لااقل برای اثبات حُسن‌نیت و صداقت به کفّار فنلاند، شایسته بود همانطور که برای به رسمیت شناختن روسپیگری زنان، نشست برگزار می‌کنند در نشست بعدی فکری هم به حال رسمیت شناختن روسپیگری مردان کنند.»

دبیر سیاسی این نشریه مطلب را چنین تمام کرده است: «باید از دیوار شکسته و زن سلیطه ترسید.»

نشریه یالثارات الحسین از ۳۰ اردیبهشت ۱۳۷۳ شروع به فعالیت کرد و اولین‌بار در سال ۱۳۷۶ توقیف شد اما انتشار آن از مرداد همان سال دوباره شروع شد.

یک بار هم در تیر ۱۳۸۷ این نشریه به دادگاه رفت اما در بهمن ۱۳۸۸ مدیرمسوول این نشریه با رضایت شاکی، قرار منع تعقیب دریافت کرد.

یا لثارات، دی ۱۳۹۱ با شکایت سازمان سینمایی به دادگاه رفت و از آبان ۱۳۹۲ این هفته‌نامه دوبار به استناد بند ۸ ماده ۶ قانون مطبوعات، تذکر هیأت نظارت بر مطبوعات را دریافت کرد.

در ۱۶ دی ۱۳۹۲، این نشریه به استناد بند ۸ ماده ۶ قانون مطبوعات توقیف شد اما پس از پنج ماه رفع توقیف شد.

بند ۸ ماده ۶ قانون مطبوعات افترا به مقامات، نهادها، ارگان‌ها و هریک از افراد کشور و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی که حرمت شرعی دارند را، اگرچه از طریق انتشار عکس یا کاریکاتور باشد، جرم مطبوعاتی می‌داند.

بند ۱۱ این ماده نیز پخش شایعات و مطالب خلاف واقع یا تحریف مطالب دیگران را جرم‌انگاری کرده است.

با این حال هنور مشخص نیست که‌ آیا هیات نظارت بر مطبوعات واکنشی به انتشار این مطالب علیه شهیندخت مولاوردی نشان خواهد داد یا نه.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • نازنین

    یالثارات٬ یعنی خونآشامان. ثار در لغت اسلامی تازی یعنی خون. تنها نزد این دین خونخوار است که حتا خدا هم خون دارد. در تهران خیابانی هست بنان ثارالله! اینها اگر خدا هم وجود داشت و این الله آزادیخو.اه بود را هم سر می بریدند. اینها همانهای هستند که نزدیک چهل سال است در زندانها به زنان و دختران و حتا پسران تجاوز می کنند و بهقول خودشان و به فتوای خمینی و خامنه ای تجاوز و ازاله ی بکارت می کنند. اینان مثل بختک روی زن و ناموس و شرف و ثروت این ملت افتاده اند و تا آخرین رمق و تا نابودی کامل آنرا می دوشند و مورد تجاوزش قرار می دهند. من به عنوان یک زن که نزدیک چهل سال است مورد ظلم این حکومت اهریمنی هستم بسیار برای این خانم معاون رییس جمهور متاسفم. اما در عین حال یادآوری می کنم که آنچه بر شما به عنوان معاون رییس جمهوری می گذرد ملیونها برابرش بر من و ما گذشته است و متاسفانه شماها چیزی نگفتید و از ما پشتیبانی نکردید. شاید اگر آنروز ها از ما پشتیبانی می کردید کم کم تغییراتی اساسی در ایران رخ می نمود اما متاسفانه نکردید. و اما حالا بدانید که تنها راته رستگاری ایران و حتا جنایتکاران بر قدرت و بخشیده شدن خاينان و جانمیان جدایی دین از سیاست است. در غیر این صورت هر قدر بیشتر طول بکشد شکستن این نظام ضرر و زیانش بیشتر و حتمی تر می شود. روحانی اگر رسات می گوید باید محکم و استوار بیاستد و یا استعفا بدهد در حالی که با مردم سخن می گوید. به یادگار نوشتم خطی که تا ماند