ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مسئول حقوق بشری پارلمان اروپا: به نقض مداوم حقوق بشر در ایران پایان دهید

باربارا لوخبیلر، معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا در نامه‌ای به محمود بریمانی، سفیر ایران در بلژیک، از نقض مداوم حقوق بشر در ایران و افزایش اعدام‌ها انتقاد کرد و خواهان رسیدگی به پرونده ۹ تن از فعالان مدنی زندانی در ایران شد.

باربارا لوخبیلر، معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا در نامه‌ای به محمود بریمانی، سفیر ایران در بلژیک، از نقض مداوم حقوق بشر در ایران و افزایش اعدام‌ها انتقاد کرد و خواهان رسیدگی به پرونده ۹ تن از فعالان مدنی زندانی در ایران شد.

باربارا لوخبیلر، معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا

بارابارا لوخبیلر نوشته است: «با این نامه من از مقامات ایرانی درخواست پایان دادن به نقض مداوم حقوق بشر در ایران - به ویژه  نقض دائم حقوق بشر در رابطه با حق آزادی و مجازات اعدام را دارم.»

او با اشاره به گزارش فوریه ۲۰۱۵ بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل در رابطه با وضعیت حقوق بشر در ایران که نسبت به افزایش استفاده از مجازات اعدام، از جمله در ارتباط با جرایم مربوط به مواد مخدر و اعدام در ملاء عام، ابراز نگرانی کرده بود، گفته است که روزنامه‌نگاران، مدافعان حقوق بشر و فعالان حقوق زنان دائماً مورد پیگرد و بازداشت قرار می‌گیرند.

خانم لوخبیلر ضمن تأکید بر حق آزادی بیان و برگزاری تجمع، به‌طور مبسوط به وضعیت آرش صادقی فعال سابق دانشجویی در زندان که به ۱۵ سال زندان محکوم شده و محکومیت غیابی همسرش گلرخ ابراهیمی ایرایی به شش سال زندان؛ وضعیت آتنا دائمی فعال مدنی زندانی که به ۱۴ سال زندان محکوم شده؛ آتنا فرقدانی هنرمند زندانی که به ۱۲ سال و ۹ ماه زندان محکوم شده؛ امید علی‌شناس و آسو رستمی فعالان مدنی زندانی که به ترتیب به ۱۰ و هفت سال زندان محکوم شده‌اند؛ سعید شیرزاد فعال حقوق کودکان که به پنج سال زندان محکوم شده و هم‌اکنون در زندان به‌سر می‌برد؛ نرگس محمدی فعال حقوق بشر و جعفر عظیم‌زاده دبیر شورای اتحادیه آزاد کارگران ایران که هر کدام به شش سال زندان محکوم شده‌اند و در حال حاضر زندانی‌اند، پرداخته است.

باربارا لوخبیلر درباره اعدام‌ها در ایران به گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری که از ۸۰۰ اعدام در سال ۲۰۱۵ در ایران خبر داده‌اند استناد کرده و محکومیت افراد با جرایم زنا و مواد مخدر به اعدام را نقض استانداردهای بین‌المللی دانسته است.

او نوشته است: «من بدین وسیله درخواستم را از مقامات ایرانی برای پایان دادن به مجازات اعدام و اقدام جدی برای لحاظ کردن اصلاحات قانونی که احترام به حاکمیت قانون و بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران را تضمین می‌کند، تکرار می‌کنم.»

گروهی از نمایندگان مجلس ایران و برخی دیگر از مقامات ایرانی چند بار از تغییر مجازات اعدام برای جرایم مواد مخدر سخن گفته و طرح ارائه داده‌اند اما تاکنون این سخنان و طرح‌ها به اجرا در نیامده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.