ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شرط طالبان برای شرکت در گفت‌وگوهای صلح: خروج از لیست سیاه

یک عضو طالبان گفته اگر شورای امنیت سازمان ملل بلوکه کردن دارایی‌ها و محدودیت سفر چهره‌های ارشد طالبان را لغو کند، آنها به شرکت در مذاکرات صلح افغانستان «خواهند اندیشید».

طالبان برای شرکت در گفت‌وگوهای صلح افغانستان خواهان خروج خود از لیست سیاه سازمان ملل شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این شرط را یکی از اعضای ارشد طالبان در نشست غیر رسمی جناح سیاسی این گروه با فعالان سیاسی در قطر اعلام کرد.

این عضو طالبان شنبه ۲۳ ژانویه / سوم بهمن گفت چنانچه شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌های خود مبنی بر بلوکه کردن دارایی‌ها و محدودیت سفر چهره‌های ارشد این گروه را لغو کند، طالبان به شرکت در گفت‌وگو‌های صلح افغانستان «خواهد اندیشید».

دولت افغانستان سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که سازمان ملل با خروج برخی از اعضای طالبان از لیست سیاه موافقت کرده است.

از فهرست ۲۰ نفره‌ای که دولت افغانستان به سازمان ملل متحد داده، تنها نام پنج تن از اعضای طالبان از لیست سیاه خارج شده است.

اولین دور گفت‌وگوهای صلح دولت افغانستان و طالبان، ژوئیه ۲۰۱۵ به میزبانی پاکستان برگزار شد. دور دوم این گفت‌وگوها پس از انتشار خبر مرگ ملا محمد عمر، رهبر طالبان، متوقف شد. در این خبر آمده بود که ملا عمر دو سال پیش از نشست صلح افغانستان مرده بود. او در زمان حیات خود هرگونه مذاکره‌ای با دولت افغانستان را تحریم کرده بود.

فعالان سیاسی افغانستان، مقامات پیشین این کشور و نمایندگانی از طالبان صبح شنبه ۲۳ ژانویه برای نشستی دو روزه وارد دوحه قطر شدند. قرار است این مذاکرات به حل بحران و برقراری صلح پس از ۱۵ سال جنگ داخلی افغانستان بپردازد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت: «این نشست فرصتی را فراهم خواهد آورد تا ما نقطه نظرات خود را درباره آینده افغانستان ابراز کنیم».

هیچ یک از مقامات دولت کنونی افغانستان در این نشست شرکت نکردند. خانم ملالی شینواری، معاون رئیس جمهوری و عمر داودزی، وزیر امور داخله سابق افغانستان در این اجلاس حضور دارند.

طالبان تنها یکی از گروه‌های اسلام‌گرای تندرو در افغانستان است که در حال حاضر دست به عملیات می‌زنند. دیگر گروه‌های اسلام‌گرا مانند داعش و القاعده در این نشست حضور ندارند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.