ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فرمانده سپاه گروهی از مسئولان جمهوری اسلامی را «عامل نفوذ» خواند

با آغاز تبلیغات نامزدهای مجلس شورای اسلامی فرماندهان سپاه تحرک تبلیغاتی خود را به منظور «هدایت آرا» به نفع نامزدهای همسو با سپاه و رهبر جمهوری اسلامی افزایش دادند.

همزمان با آغاز تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، سه مقام بلندپایه سپاه پاسداران بار دیگر نسبت به «تلاش دشمن برای نفوذ در مجلس» هشدار دادند و از مردم خواستند که در انتخابات «مراقب باشند که عناصر نفوذی به مجلس راه نیابند.»

فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران بخشی از مسئولان نظام جمهوری اسلامی را «عامل نفوذ» خواند و از مردم خواست به افرادی رای ندهند که در مقابل «فرمایشات رهبر جمهوری اسلامی حرف دارند.»

محمد علی جعفری عصر پنجشنبه ۲۹ بهمن «شرکت در انتخابات» و «درست انتخاب کردن» را «راز ماندگاری انقلاب اسلامی» دانست و گفت: «نباید سرنوشت انقلاب اسلامی به دست کسانی بیافتد که مقابل فرمایشات رهبر جمهوری اسلامی حرف دارند.»

او با بیان این‌که «نگاه برخی از مسئولان برای پیشرفت به غرب است»، این افراد را «غیرانقلابی» خواند که می‌توانند «عامل نفوذ دشمن باشند». او افزود: «در طرح نفوذ دشمن لازم نیست که آمریکایی در داخل کشور مسند قدرت و کرسی را به دست بگیرد، همین‌که فرد ایرانی نگاه به غرب داشته باشد و صاحب کرسی باشد نفوذ انجام شده است.»

جعفری در بخش دیگری از سخنان خود، خواستار «انقلابی و اسلامی شدن همه ادارت و سازمان‌ها» شد و گفت: «در داخل کشور هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود که از جمله آن استقرار نظام اسلامی در سطح ادارات و ارگان‌های دولتی است.»

● مجموعه مقالات و گزارش‌ها در رادیو زمانه در باره انتخابات ۱۳۹۴ 

در ادامه موضع‌گیری‌های فرماندهان سپاه، رسول سنایی‌راد معاون سیاسی نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در سپاه، انتخابات را فرصت مغتنمی برای «نفوذ دشمن» دانست و گفت که «دشمنان از طریق نفوذ در صدد تحت سلطه در آوردن ملت ایران هستند و انتخابات را فرصت مغتنمی برای تحقق خواسته‌های نامشروع خود می‌دانند.»

او با بیان این‌که «دشمن به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر است»، از مردم خواست که در انتخابات «مجلسی در تراز انقلاب» انتخاب کنند. پیش از این علی سعیدی، نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران، تشکیل مجلس انقلابی را خواسته سپاه پاسداران و رهبر جمهوری اسلامی اعلام کرده بود.

سعیدی همچنین با پرده برداشتن از نقش سپاه پاسداران در رد صلاحیت برخی از نامزد‌ها که «ممکن است پرونده‌ای در قوه قضائیه نداشته باشند، اما سپاه پرونده‌ای در باره آنان داشته باشد»، وظیفه سپاه را «جریان‌شناسی سیاسی و معرفی معیارهای نامزد اصلح در تراز انقلاب اسلامی» دانسته بود.

رمضان شریف مسئول روابط‌عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران هم که به گفته سعیدی، یکی از مراجع اصلی اعلام موضع سپاه پاسداران به شمار می‌آید در مراسمی از مردم خواست که «با هوشیاری در پای صندوق‌های رای حاضر شوند و به‌گونه‌ای رای بدهند که شرمنده شهدا نشوند.»

همچنین نشریه خط حزب‌الله که از از سوی نهاد رهبری منتشر می‌شود، در بیست و یکمین شماره خود مطلبی با عنوان «مجلس انقلابی یا مجلس مرعوب» منتشر کرد که حاوی مجموعه‌ای از سخنان خامنه‌ای در باره «تلاش دشمنان برای نفوذ در ارکان نظام جمهوری اسلامی» است.

علی خامنه‌ای شهریور ۹۴ در جمع فرماندهان سپاه مخالفان جمهوری اسلامی را به «تلاش برای نفوذ در ارکان تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز» متهم کرد و از معاونت اطلاعات سپاه پاسداران خواست که «این مسئله را رصد و با آن برخورد کند.»

او در ۲۸ بهمن ۹۴ هم یک‌بار دیگر مخالفان و منتقدان نظام جمهوری اسلامی را «دشمنانی» خواند که به «فکر ئوطئه علیه نظام» از «راه نفوذ» هستند.

انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفند همزمان با انتخابات مجلس خبرگان اسلامی برگزار می‌شود. شورای نگهبان بیش از نیمی از داوطلبان مجلس شورای اسلامی و هشتاد درصد داوطلبان مجلس خبرگان رهبری را رد صلاحیت کرد.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شهروند درجه سه

    سلام بر میترا خانم. چه پیام خوبی دادید ! زنده باشید. به فرمانده سپاه عرض می شود که حق باشما است ! هیچ کس حق ندارد جای نفوذ برادر پوتین و برداران چینی را بگیرد ! نفوذ که چه عرض کنم، کشور را دربست در اختیار این برادران بگذارید. پوتین و پیشینیانش حدود 200 ـ 250 سال می شود که در رویای چنین موقعیتی بودند. آنها می خواستند با جنگ و اشغال ایران یا با نفوذ در ایران به خلیج فارس و از آنجا به اقیانوس هند راه داشته باشند. هرگز فکرش را نمیکردند که اینجور بی دردسر آنهم با هزینه خود ملت ایران و با دریافت این همه امتیاز به این خواسته تا این اندازه نزدیک شوند و چنین استقبالی هم از رئیس کشورشان بشود ! پیش از این هم از 50٪ سهم ایران از دریاچه خزر تنها دوازده و نیم درصد را گرفتید ( از شما نگرفتند ) و بقیه را تقدیم کردید ! عجب غیرتی دارید ! فقط خواهشمندم هرچه زودتر پول اس ـ 300 و سلاح های دیگری که خریدید را بدهید و آت و آشغال های بیشتری از چین وارد کنید تا هم کم نیاورند و هم امریکا بفهمد که تا برادران روسی و چینی هستند جای آنها نیست !

  • faryad

    دفتر استفتائات علی خامنه‌ای احکام ویژه ایام انتخابات مطابق با فتوای او را در سایت رسمی خود منتشر کرد که بر پایه آن، دادن رای سفید حرام است!!. این احکام در آستانه دو انتخابات خبرگان رهبری و مجلس صادر شده است، آن هم پس از آن‌که شورای نگهبان بسیاری از نامزدهای دو انتخابات را که از اصولگرایان نبودند، رد صلاحیت کرد. بنا بر آن‌چه که در سایت دفتر استفتائات رهبر ایران آمده است، شرکت در انتخابات «وظیفه شرعى» و «واجب عینی» است!. در یکی از این فتاوی آمده «اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است!

  • میترا

    اگر به فرض اگر کسی هم که نفوذی "دشمن" است وارد سطح تصمیم گیری کشور شده باشد مقصر کیست؟ مگر نه اینکه شورای نگهبان پس از تایید حفاظت اطلاعات سپاه و سایر فیلتر های سخت کاندیداها را تایید می کرده اند؟ اگر شورای نگهبان این همه رییس جمهور و نماینده های مجلس و خبرگان و شوراهای خائن را تایید کرده پس چرا جوابگوی خبط های مکرر خود نیست؟ مگر رهبر فقیه، شجاع، مدیر، مدبر و آگاه به زمان مرده یا پای منقل بود وقتی این خائن ها برای کاندیدا شدن پا پیش گذاشتند و مقام گرفتند؟ این رهبر نادان مگر حکم تمام روسای جمهور را شخصاً تنفیذ نکرده؟ چرا نباید جوابگوی بلاهت خود باشد. البته اینها را برای مزاح گفتم. همه می دانند ماجرا چیست.