ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«ورود ۴میلیارد مترمکعب فاضلاب به آب‎های زیرزمینی لرستان»

حسن ترابی، ‌عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان می‌گوید که سالانه چهار میلیارد مترمکعب فاضلاب وارد آب‌های زیرزمینی این استان می‌شود.

حسن ترابی، ‌عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان می‌گوید که سالانه چهار میلیارد مترمکعب فاضلاب وارد آب‌های زیرزمینی این استان می‌شود.

ترابی، امروز شنبه ۱۵ اسفند به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) همچنین گفت سالانه ۲. ۲ میلیارد مترمکعب فاضلاب نیز وارد آب‌های سطحی در استان لرستان می‌شود.

به‌گفته ترابی، آب اکثر روستا‌ها و شهرهای کوچک از منابع آب زیرزمینی تأمین می‌‎شود و حجم زیادی از مصارف کشاورزی از مصرف آب زیرزمینی است.

او ورود این حجم از فاضلاب را به آب‌های سطحی و زیرزمینی باعث به خطر افتادن «حیات آیندگان» دانست و افزود: «اگر منابع آب‎های زیرزمینی آلوده شوند، دیگر نمی‌‎توانیم این آلودگی را جبران کنیم.»

پسماند و فاضلاب یکی از معضلات جدی و خطرآفرین برای محیط زیست در ایران به‌شمار می‌رود.

سازمان حفاظت محیط زیست ایران وضعیت شبکه جمع‌آوری، دفع و تصفیه فاضلاب در ایران را بحرانی می‌داند.

به‌گفته این سازمان، توسعه نیافتن شبکه فاضلاب در شهرهای مختلف ایران، به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی تبدیل شده است.

بر پایه استانداردهای موجود، تمام شهرهایی که بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند باید به شبکه‌های جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب و پساب مجهز باشند. به این ترتیب دست‌کم ۱۵۰۰ شهر در ایران باید به چنین ساختار‌ها و تأسیساتی مجهز شوند.

آمار‌ها و مطالعات نشان می‌دهد در حال حاضر تنها بخشی از مناطق شهری در ۱۸ درصد از شهرهای ایران تحت پوشش شبکه جمع‌آوری فاضلاب است. در باقی موارد، جمع‌آوری فاضلاب خانگی، شامل فاضلاب انسانی و فاضلاب بهداشتی، از طریق چاه‌های جذبی صورت می‌گیرد و در بسیاری موارد دیگر نیز به رودخانه‌ها، کانال‌ها، دریاچه‌ها و دریا‌ها می‌ریزد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.