ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

معاون حقوقی روحانی: اصلاحیه قانون حفظ اراضی زراعی، طرح خطرناکی است

الهام امین‌زاده، معاون حقوقی حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران «طرح اصلاح قانون حفظ اراضی زراعی» را که در مجلس در حال بررسی و تصویب است، «طرح خطرناکی» توصیف کرد.

الهام امین‌زاده، معاون حقوقی حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران «طرح اصلاح قانون حفظ اراضی زراعی» را که در مجلس در حال بررسی و تصویب است، «طرح خطرناکی» توصیف کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه ۱۸ اسفند خبرگزاری مهر، امین‌زاده گفت این طرح، «تصرفات» در اراضی ملی را «مجاز» اعلام کرده است.

به گفته معاون حقوقی حسن روحانی، با تصویب این «طرح خطرناک» دیگر «چیزی از اراضی زراعی و باغی برجا نخواهد ماند.»

او ابراز امیدواری کرد تا مجلس آینده که از هفتم خرداد ۱۳۹۵ شروع به کار می‌کند، در این طرح تجدیدنظر کند.

کمیسیون کشاورزی مجلس ایران آبان‌ماه سال جاری بخش‌هایی از قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها را اصلاح کرد. بر پایه این اصلاحیه تازه، نهادهای مسئول باید به کسانی که تا پیش از سال ۱۳۸۵ اراضی ملی و منابع طبیعی را به‌طور غیرقانونی تصرف کرده‌اند، با هدف «کاهش اختلافات» کشاورزان و سازمان جنگل‌ها، «سند مالکیت بدهند و اجازه ساخت‌وساز در این اراضی تا ۳۰۰ متر زیربنا نیز صادر گردد.»

پیش‌تر نیز هادی کیا دلیری، رئیس انجمن علمی جنگلبانی ایران گفته بود این مصوبه‌ کمیسیون کشاورزی مجلس، «مصداق بارز زمین‌خواری و تخریب منابع طبیعی» است و «عوارض خطرناکی» برای منابع طبیعی خواهد داشت و در واقع «چراغ سبزی» برای «تخریب و تصرف منابع طبیعی» است.

به گفته او، با این مصوبه «عده‌ای گمان می‌کنند می‌توانند بر خلاف قانون، زمین و اراضی ملی را تصرف کرده یا تغییر کاربری دهند و هر چند سال یک‌ بار، مشمول بخشش قرار گیرند.»

تصرف و تخریب منابع طبیعی و اراضی ملی یکی از عمده‌ترین مشکلات زیست محیطی در ایران است.

به گفته خداکرم جلالی، رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری «زمین‌خواران» در ایران به‌طور متوسط سالانه ۳۰ هزار هکتار از اراضی ملی را تصرف می‌کنند.

بیشترین تصرف و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در اراضی ملی و طبیعی در استان‌های تهران، البرز، اصفهان و استان‌های شمالی انجام می‌شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • روزبه

    بعد سد سازی. جاده کشی در جنگلها .خشک کردن دریاچه ها و تالابها. خشک کردم منابع زیرزمینی . وووو حالا نو بت قانونی کردن دزدی اموال متعلق به عموم مردم شده . بجای گوش کردن به نظرات کارشناسان اهمیت بدهند. با ندانم کاری کشور رو به نابودی میکشند.