ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«۱۰ درصد کودکان تحت سرپرستی بهزیستی شناسنامه ندارند»

مسعودی فرید درباره این کودکان و وضعیت اشتغال به تحصیل آنها گفت: «اعتقاد ما این است که ضرورت دارد به این کودکان تابعیت ایرانی اعطا شود».

حبیب الله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی ایران می‌گوید ۱۰ درصد کودکانی که تحت پوشش این سازمان هستند شناسنامه ندارند.

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، مسعودی فرید شنبه هفتم فروردین گفت که کمیسیون‌های دولت بحث صدور شناسنامه و اعطای تابعیت ایرانی به کودکانی را که دارای مادر ایرانی و پدر تبعه دیگر کشورها هستند، «پیگیری می‌کند».

بر اساس قوانین ایران، تابعیت از مادر به فرزند منتقل نمی‌شود و زنان ایرانی که با مردان تبعه کشورهای دیگر ازدواج کنند و صاحب فرزند شوند، ایرانی محسوب نمی‌شوند.

مسعودی فرید درباره این کودکان و وضعیت اشتغال به تحصیل آنها گفت: «اعتقاد ما این است که ضرورت دارد به این کودکان تابعیت ایرانی اعطا شود، هر چند که در مجلس فعلی این موضوع با موفقیت روبه رو نشد، اما این موضوع را به طور حتم در مجلس بعدی پیگیری خواهیم کرد».

مجلس نهم شورای اسلامی ایران در مهرماه ۹۴ به کلیات طرح اعطای تابعیت به فرزندانی که مادر ایرانی و پدر خارجی دارند رأی منفی داد.

مدیرکل دفتر کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی گفت که کودکانی که پس از سه سالگی وارد فاز فرزندخواندگی نشوند و اگر خانواده آن‌ها شناسایی نشده یا والدینشان مجهول باشند؛ برای آنان «با اسامی فرضی» شناسنامه اخذ خواهد شد.

آمار رسمی نشان می‌دهد در کل ایران ۳۲ هزار زن ایرانی با مردان تبعه افغانستان ازدواج کرده‌اند و به فرزندان حاصل از این ازدواج‌ها شناسنامه و تابعیت ایرانی داده نمی‌شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.