ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دبیرکل سازمان ملل: کشورهای ثروتمند پناهجویان بیشتری بپذیرند

کنفرانس ژنو قصد دارد درباره تقسیم عادلانه پناهجویان سوری در کشورهای جهان بحث و تبادل نظر کند. بان کی مون در آغاز این کنفرانس کشورهای ثروتمند را فراخواند تا دست‌کم ۱۰ درصد پناهجویان سوری را بپذیرند.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی گشایش کنفرانس ژنو درباره مسأله پناهجویان از کشورهای غنی خواست تا پناهجویان سوری بیشتری بپذیرند.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی گشایش کنفرانس ژنو

دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس ژنو که امروز چهارشنبه ۳۰ مارس / ۱۱ فروردین آغاز شد، گفت کشورهای ثروتمند باید دست‌کم ۱۰ درصد از ۴,۸ میلیون نفر پناهجوی سوری را در کشورهای خود بپذیرند.

به‌گفته بان کی مون این مقدار در مقایسه با تعداد پناهجویانی که کشورهای همسایه سوریه پذیرفته‌اند رقم ناچیزی است.

او حضور پناهجویان در کشورها را فرصت مثبتی خواند و افزود آن‌ها با خود استعداد و تجربه می‌آورند و یک دارایی برای کشورهای میزبان محسوب می‌شوند.

دو روز پیش نیز آکسفام، از گروه‌های بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی در جهان در گزارش تازه‌ای اعلام کرد که کشورهای صنعتی ثروتمند تنها حدود ۱,۴ درصد کل پنج میلیون پناهجوی سوری را پذیرفته‌اند.

این نهاد بریتانیایی در گزارش خود نوشت تنها آلمان، کانادا و نروژ نسبت به وضعیت اقتصادی خود پناهجوی بیشتری پذیرفته‌اند. پنج کشور استرالیا، فنلاند، ایسلند، سوئد و نیوزیلند بیش از نیمی از تعهد خود را در این زمینه اجرا کرده‌اند و در مقابل، بریتانیا ۲۲ درصد، آمریکا فقط ۷ درصد و فرانسه تنها ۴ درصد از تعهدات خود را عملی کرده‌اند.

آکسفام نیز از کشورهای صنعتی خواسته بود که تا پایان سال جاری میلادی دست‌کم ۱۰ درصد پناهجویان سوری، چیزی حدود ۴.۸ میلیون آواره سوری را بپذیرند.

در کنفرانس ژنو در مورد تقسیم عادلانه پناهجویان سوری در کشورهای مختلف مذاکره خواهد شد. در این کنفرانس نمایندگان حدود ۹۰ کشور و ده‌ها سازمان بین‌المللی شرکت دارند.

در حال حاضر بیشترین پناهجویان سوری در ترکیه، اردن، لبنان و عراق به‌سر می‌برند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.