ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دفتر موسیقی وزارت ارشاد: برای برداشتن موانع فعالیت شجریان تلاش می‌کنیم

فرزاد طالبی که ۱۴ فروردین به طور رسمی به سرپرستی دفتر موسیقی ارشاد منصوب شده می‌خواهد برای منع فعالیت هنری محمد رضا شجریان تلاش کند.

فرزاد طالبی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد اسلامی ایران در پی انتشار خبر بیماری محمدرضا شجریان، استاد آواز ایران گفت: « ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که موانع فعالیت استاد شجریان برداشته شود».

طالبی، یکشنبه ۱۵ فروردین در اولین گفت‌و‌گوی خود پس از انتصاب در مقام مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفت که تلاش خواهد کرد تا با برداشتن موانع فعالیت محمدرضا شجریان «آثار او به دست مخاطبانش برسد».

طالبی ۱۴ فروردین از سوی وزیر ارشاد به این مقام منصوب شد. پیش از این دو دوره سرپرستی دفتر موسیقی را بر عهده داشت.

محمدرضا شجریان، از سال ۸۸ و پس از حمایت از جنبش سبز هیچ فعالیتی در حوزه رسمی موسیقی ایران نداشته است و صدا و تصویر او از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نمی‌شود.

در دوران سرپرستی دفتر موسیقی توسط طالبی ۲۴ خواننده ایرانی «ممنوع الفعالیت» شدند. همایون شجریان، فرزند محمدرضا شجریان و حافظ ناظری، فرزند شهرام ناظری، از جمله این خوانندگان هستند.

طالبی می‌گوید که این تصمیم به دلیل همکاری این خوانندگان با سایت رادیو è_جوان گرفته شده است.

محمدرضا شجریان، اسفند ۹۴ در گفت‌و‌گو با نشریه مهرنامه با اشاره به محرومیت خود از کار هنری در ایران گفته بود: «رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد مخالف ممنوعیت من از کار هستند. گروه‌هایی هستند که با اسم‌های مطرح مشکل دارند. برای خودشان خبرگزاری، روزنامه و رسانه هم دارند. علت اینکه مشکل‌شان با من چیست، نمی‌دانم؛ همان طور که نمی‌دانم چرا تا این اندازه کینه‌توزانه رفتار می‌کنند».

طی دو سال گذشته کنسرت‌های بسیاری از خوانندگان پاپ و سنتی ایران به دلیل مخالفت نیروی انتظامی لغو شد. کنسرت‌های موسیقی لیان در بوشهر و شیراز، سیروان خسروی در بوشهر، عماد طالب‌زاده در اراک، شهرام ناظری در نیشابور، گروه آرون در مشهد، گروه عرفان در اصفهان، کنسرت محسن یگانه در ارومیه و کیهان کلهر، و گروه بروکلین رایدر در برج میلاد، از آن دسته‌اند.

معاونت فرهنگی وزارت علوم نیز در واپسین روزهای سال ۹۴ از ممنوعیت برگزاری کنسرت در دانشگاه‌های سراسر ایران خبر داد. بر این اساس، آموزش موسیقی نیز تنها برای دانشجویانی مجاز است که موسیقی جزو سرفصل‌های آموزشی آن‌هاست.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حقیقتگو

    باید از وزارت خفقان نا ارشاد آخوندی پرسید که این مانع تخته سنگ های سنگین وزن چندصد تنی هستند که برای حمل آنها دچار مشکل هستید و یا مانع همان مانع استبداد و فهم شعور عجم زاده گان و آخوندهای چپاولگر ضد ایرانی و قشون هایی از مرده پرستان هزار چندصد سال پیش؟