ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نرگس محمدی از زندان با فرزندانش تماس گرفت

کیانا و علی، دو فرزند نرگس محمدی، زندانی سیاسی، از ۱۰ ماه پیش به نزد پدرشان، تقی رحمانی در فرانسه رفته‌اند. اکنون پس از گذشت این مدت برای نخستین بار مقام‌های مسئول در قوه قضائیه ایران به نرگس محمدی اجازه دادند تا با فرزندانش تلفنی تماس بگیرد.

کیانا و علی، دو فرزند نرگس محمدی، زندانی سیاسی، از ۱۰ ماه پیش به نزد پدرشان، تقی رحمانی در فرانسه رفته‌اند. اکنون پس از گذشت این مدت برای نخستین بار مقام‌های مسئول در قوه قضائیه ایران به نرگس محمدی اجازه دادند تا با فرزندانش تلفنی تماس بگیرد.

نرگس محمدی و دو فرزندش علی و کیانا

به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر، این تماس تلفنی در روز ۱۴ فروردین‌ماه جاری برقرار شد اما به نرگس محمدی اجازه داده نشد تا با همسرش صحبت کند.

تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی در پی فشارهای مقام‌های امنیتی و قضایی و صدور دستور اجرای حکم پنج سال زندان، از سال ۱۳۹۰ به اجبار به فرانسه مهاجرت کرده است.

نرگس محمدی، نایب‌رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، عضو کارزار لغو گام به گام اعدام، کانون شهروندی زنان و رئیس هیأت اجرایی شورای صلح ایران، در حالی که بر اساس نظر پزشکان متخصص در سال ۱۳۹۱ برای ادامه درمان به‌طور موقت آزاد شده بود، با وجود ناتمام ماندن مراحل درمان در ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ با مراجعه نیروهای امنیتی به منزل شخصی‌اش و با حکم دادستانی تهران بازداشت و برای سپری کردن محکومیت شش ساله راهی زندان اوین شد.

نرگس محمدی به بیماری‌های آمبولی ریه و فلج عضلانی مبتلا است.

جلسه رسیدگی به اتهام‌های نرگس محمدی در پرونده‌ جدیدی که برای او گشوده شده است، پس از چند نوبت تعویق، روز یکم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ هم‌زمان با سالروز تولد او برگزار خواهد شد.

به‌گفته تقی رحمانی، با در نظر گرفتن بیماری‌های همسرش، او می‌تواند مطابق قانون، شامل آزادی مشروط شود زیرا یک سوم حکم زندان خود را گذرانده است.

یک هفته پیش سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای خواهان آزادی نرگس محمدی شد.

عفو بین‌الملل در این بیانیه گفته بود که نرگس محمدی بیش از هشت ماه است هیچ تماسی با فرزندانش نداشته و به‌شدت بیمار است.

نرگس محمدی ۲۰ خردادماه ۱۳۸۹، یک سال پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران، بازداشت شد و در مهرماه ۱۳۹۰ به سه اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر و تبلیغ علیه نظام» به ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شد که این رأی در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به شش سال حبس کاهش یافت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.