ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مأموران مقدونیه در مرز یونان با پناهجویان درگیر شدند

در نزدیکی اردوگاه موقت پناهجویان در ایدومنی یونان ده‌ها پناهجو بار دیگر تلاش کردند از سیم‌های مرزی مقدونیه عبور کنند اما مأموران امنیتی مقدونیه با خشونت با آن‌ها برخورد کردند.

در ادامه تلاش ناکام پناهجویان در یونان برای عبور از سیم‌های مرزی مقدونیه، ده‌ها پناهجو صبح چهارشنبه ۱۳ آوریل / ۲۵ فروردین بار دیگر سعی کردند وارد خاک مقدونیه شوند. پلیس مقدونیه با شلیک گاز اشک‌آور مانع از اقدام آن‌ها شد.

به‌گزارش رویترز، زمانی که پلیس یونان برای جلوگیری از سنگ‌پرانی پناهجویان قصد دخالت داشت شلیک‌های گاز اشک‌آور پلیس مقدونیه آن‌ها را هم هدف قرار داد.

در پی مقابله پلیس مقدونیه، پناهجویان مجبور شدند به اردوگاه خود در ایدومنی بازگردند و اوضاع بار دیگر آرام شد.

در روزهای شنبه و یکشنبه گذشته همین محل صحنه حوادث مشابهی بود. پناهجویان در این دو روز صدها نفر بودند که ۳۰۰ نفر از آن‌ها زخمی شدند. آن‌ها بخش‌هایی از سیم‌های مرزی بین یونان و مقدونیه را بریده بودند و قصد داشتند وارد خاک مقدونیه شوند اما موفق نشدند. پناهجویان می‌خواهند با عبور از مرز مقدونیه خود را به اروپای غربی برسانند.

روز چهارشنبه تنها به فاصله چند صد متر با درگیری‌های مرزی، گیورگه ایوانف، رئیس جمهوری مقدونیه و همتایان اسلوونی و کروات او، بروت پاهور و کولیندا گرابار، از منطقه مرزی با یونان دیدار می‌کردند.

در روزهای اخیر صدها پناهجو در یونان اردوگاه‌های موقت در ایدومنی و بندر پیره را ترک کردند.

بیش از یک هزار پناهجو در بندر پیره و ۵۰۰ پناهجو در ایدومنی اردوگاه‌های خود را ترک کردند.

شمار پناهجویانی که از ترکیه به یونان آمده‌اند نسبت به ماه‌های قبل کاهش یافته است. در ۲۴ ساعت اخیر تنها ۱۰۱ پناهجو از ترکیه وارد جزایر یونان شدند. در دو روز سه‌شنبه و دوشنبه، به‌ترتیب ۸۰ و ۱۸ نفر به یونان آمدند.

به‌گفته کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ماه قبل به‌طور متوسط ۹۰۰ پناهجو در روز خود را به جزایر یونان می‌رساندند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.