ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

میلیونرهای اروپا جلای وطن می‌کنند

۷هزار میلیونر در سال ۲۰۱۵ پاریس را ترک کردند. پس از «شهر عشق»، پولدارهای رم و آتن مهاجرت کرده‌اند. علت‌ها: تنش‌های مذهبی، تروریسم، بحران پناهندگی و ناروشنی آینده.

هفت هزار میلیونر در سال ۲۰۱۵، پاریس را ترک کرده‌اند. پس از «شهر عشق»، بیشترین میزان جلای وطن پولدارها از رم و آتن بوده است. علت مهاجرت‌ آنها، تنش‌های مذهبی، تروریسم، ناروشنی آینده و هم‌چنین بحران پناهجویی عنوان می‌شود.

سرمایه به جایی می‌رود که سود در آن نهفته است. شاید بتوان گفت میلیونرها هم جایی را برای زندگی برمی‌گزینند که مخل رفاه و تنعم‌‌شان نباشد.

بر اساس گزارش موسسه پژوهشی «ثروت جهان جدید» (NWW)، حدود سه درصد از ۳۲۳هزار میلیونر فرانسوی، در سال ۲۰۱۵ این کشور را ترک کرده‌اند؛ رقمی بالغ بر ۱۰هزار نفر. این میزان در یونان نزدیک ۳۰۰۰نفر یعنی معادل پنج درصد میلیونرهای این کشور بوده که شمارشان ۵۵ هزار نفر است. میلیونرهای یونانی دلیل مهاجرت خود را علاوه بر وضعیت اقتصادی کشورشان، بحران پناهندگی و ناروشنی آینده عنوان کرده‌اند.

از قرار پدیده مهاجرت میلیونرها مسئله‌ای اروپایی‌ست، بعد از پاریس بیشترین میزان مهاجرت شامل رم و آتن می‌شود. در مقیاس جهانی بالاترین آمارها با در نظر نگرفتن چین و هند، شامل فرانسه، ایتالیا، یونان و اسپانیاست.

موسسه پژوهشی «ثروت جهان جدید» مدعی‌ست که تنش‌های مذهبی در فرانسه بالا خواهد گرفت و این موجب می‌شود که طی ده سال آینده، تعداد بیشتری از میلیونرهای فرانسوی مهاجرت کنند. روند یاد شده در کشورهایی مانند بلژیک، آلمان، سوئد و بریتانیا هم رخ خواهد داد. در این گزارش همچنین آمده است: «برای سال‌های آینده افزایش مهاجرت میلیونرها از نیجریه و ترکیه را پیش‌بینی می‌کنیم. هر دو کشور درگیر مشکلات جدی سیاسی، اقتصادی ، عملیات تروریستی و خشونت‌های مذهبی هستند.»

فرانسه میزان بالایی جمعیت مسلمان دارد. بیشترین تعداد یهودیان اروپا نیز در پاریس زندگی می‌کنند که به دلیل ترس از یهودی‌ستیزی و حملات تروریستی راه مهاجرت را در پیش می‌گیرند. در نتیجه تل‌آویو با موجی از ورود میلیونرها مواجه شده است که ۸۰ درصد آن‌ها از اروپا آمده‌اند. شهرهای دیگری که با موج بزرگ ورود میلیونرها مواجه شده‌اند، سیدنی و ملبورن (استرالیا)، دوبی (امارات متحده عربی)، سان‌فرانسیسکو (آمریکا) و ونکوور (کانادا) هستند.

مقصد ۱۰هزار میلیونر فرانسوی که در سال ۲۰۱۵ این کشور را ترک کردند، بیش از همه بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و یا اسرائیل بود.

سال ۲۰۱۵ در ایتالیا ۶۰۰۰ میلیونر از کل ۳۰۵۰۰۰ نفر، اسپانیا ۲۰۰۰ میلیونر از بین۱۰۵۰۰۰نفر و در روسیه ۲۰۰۰ نفر از ۱۲۷۰۰۰میلیونر، کشور را ترک کردند، میزان مهاجرت میلیونرها در کشورهای یادشده حدود دو درصد بود.

در نخستین واکنش‌ها، بازار املاک و مستغلات به موج جدید مهاجرت عکس‌العمل نشان داده است. جایگاه استرالیا در شاخص جهانی بهای املاک از هفتم به چهار ارتقا یافت و ارزش املاک لوکس در سیدنی و ملبورن دستخوش درصد رشد دو رقمی شدند و در مقابل قیمت املاک در پاریس کاهش یافت. تنها مورد استثنایی اروپا و همچنان محبوب میلیونرها، لندن است.

به جمعیت میلیونرهای استرالیا حدود ۸۰۰۰ نفر اضافه شد که ترجیحا در شهرهای سیدنی، ملبورن و پرت اقامت گزیدند. از کشورهای دیگری که مقصد مهاجرین میلیونر بود می‌توان به آمریکا، کانادا، اسرائیل، امارات متحده عربی و نیوزیلند (زلاندنو) اشاره کرد.

لندن با بیشترین موج ورود مهاجران مواجه شد که بالغ ۵۰۰ میلیونر بودند اما همزمان ۲۵۰۰ میلیونر دیگر که اغلب آن‌ها متولد بریتانیا بودند این شهر را ترک کرده‌اند. ثروتمندان بریتانیایی دلیل مهاجرت خود را بحران‌های مذهبی و بحران ورود آوارگان به اروپا عنوان کرده‌اند، موضوع خروج  بریتانیا از اتحادیه اروپا نه تنها موجب مهاجرت نخواهد شد، بلکه برعکس به دلیل بسته‌شدن مرزها انگیزه مهاجرت را تضعیف خواهد کرد . مقصد احتمالی و محبوب میلیونرهای بریتانیایی استرالیا است.

موسسه پژوهشی «NWW» آمارهای خود را از مصاحبه‌های مستقیم، اطلاعات مربوط به دریافت اقامت یا تابعیت دوم از طریق سرمایه‌گذاری و ثبت املاک و مستغلات در سراسر جهان بدست می‌آورد.

منبع: NWW

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.