ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

محمد خاتمی: حماسه هفتم اسفند را می‌توان تکرار کرد

محمد خاتمی از مردم دعوت کرده که با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس، به دولت در انجام وظایفش در دوران پسابرجام کمک کنند و بر شمار نمایندگان «صلا‌ح‌اندیش و کاردان» مجلس بیفزایند.

محمد خاتمی طی پیامی از مردم دعوت کرده که با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس در دهم اردیبهشت، به دولت در انجام وظایفش در دوران پسابرجام کمک کنند و بر شمار نمایندگان «صلا‌ح‌اندیش و کاردان» مجلس بیفزایند.

محمد خاتمی در پیامی کتبی که شامگاه یک‌شنبه پنجم اردیبهشت منتشر شده، مردم را به تکرار "حماسه هفتم اسفند" فراخوانده‌ است.

در این پیام آمده است: «زنان و مردان بزرگوار و شریف ایران در حوزه‌هایی که انتخابات در آن به دور دوّم رسیده است، به‌یاری خداوند، کار بزرگ و کارستان خود و دیگر هموطنانشان در دور اوّل را کامل خواهند کرد و انتظار این است که با توجه به حساسیت و اهمیت دور‌دوّم حتی کسانی که در مرحله اوّل امکان و توفیق حضور را نداشته‌اند در این دوره با شور و اشتیاق پای صندوق‌ها حاضر شوند.»

خاتمی ابراز امیدواری کرده که با کوشش مردم و انتخاب سنجیده آنها مجلسی بر آمده از خواست و مطالبات مردمی تشکیل شود: ‌«مجلسی در راس امور باشد که علاوه بر نظارت مستمر بر همه قوا و نهادها و قانون‌گذاری درست، دولت تدبیر و امید را در انجام وظایف سنگین آن به خصوص در دوران پسابرجام در صحن‌های اقتصادی، بین‌المللی و تامین بیشتر حقوق و حرمت مردم یاری کند.»

رئیس جمهوری اسبق ایران در آستانه انتخابات هفتم اسفند نیز پیامی ویدئویی فرستاد و از مردم خواست به رغم رد صلاحیت‌های گسترده، با مشارکت وسیع در انتخابات و تشکیل مجلسی همراه با رئیس جمهور و شعارهای اصلی او، به دولت روحانی کمک کنند تا بتواند به تعهداتش در برابر مردم بهتر عمل کند. او موکدا از مردم خواست برای اصلاح امور و رفع تهدیدها و تنگناها به هر دو «لیست امید» در خبرگان و مجلس رای دهند.

خاتمی سه روز پس از انتخابات هفتم اسفند نیز پیام ویدئویی دیگری در قدردانی از مردم منتشر کرد و گفت: «ملت بزرگ، مومن، با فرهنگ، آزادیخواه و شریف ایران بار دیگر کاری کارستان کردند.» او این مشارکت را نشانه خواست مردم برای عملی شدن همه شعارها و برنامه‌های روحانی خواند.

دور دوم انتخابات مجلس، دهم اردیبهشت در ۵۶ حوزه برای انتخاب ۶٩ نماینده بین ١٣٨ نفر برگزار می‌شود. شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اعلام کرده که از ۵۲ نامزد حمایت می‌‌کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • یک بنده خدا

    یعنی جز فسیل ها یی مثل هاشمی و خاتمی و خامنه ای کس دیگری در ایران برای حکومت کردن وجود ندارد

  • حجازی

    رو*پی عرصه سیاست

  • حمید

    و پیروی از «خط امام» که همان «خط تزویر و ریا» بوده از ابتدا همچنان ادامه دارد!!!

  • شش

    یک فریب گاری تللیغاتی بود تا دمردم ناامید و لایه خاکستری مرد مردد را پاین صندوق بیاورند شوی مشورعیت نظام مثل چهل گذشته تکرار کنند. اصلاح طلبان درون نظام جزئی از ماشین تلیغاتی رژیم اهریمنی ولایت فقیه ستند. فقر فرهنگی-سیاسی مردم ایران و ساده لوه لوحی که در اصار قرنها پامنبری روزه عباس نتیجه در قرن بیست و یکم میدهد. . تنا زمانی یک رهبری متحد دموکراتیک و با رهبران کاریزاتیک ضد نظام تشکیل نشود تا نسلها این فریب کاری ادامه دارد. گذر دمورکاسی توهم بیش نیست. تازه این اول کار است. مردم مصر هزارن گذشته دادند ولی چون نیوری دموکراتیک واقعی نبود مرتجعی به ظاهر کرواتی مثل محمد مرسی روی کار آمد که بدتر از داعش بود میخواهست خاورمیانه در جنگ شیعه و سنی نبدیل ه جهنم کند. سکولار دوکراسی واقعی و رهبران و رمیدان واقعی راه نجات است. این لاقل به یک نسل دارد. نسل حاضر باید فدارکاری کنند تا نسل آینده رهایی یابند از یوغ ارتجاع مذهبی و اهریمن مذهب آخوندی

  • Farid

    صادقی که سابقه دستگیری و محکومیت در دولت احمدی نژاد را هم دارد، می‌گوید که از زمان روی کار آمدن حسن روحانی، در رفتار حاکمیت در برابر فعالان سیاسی، تغییر چندانی ندیده است: «قبل از روی کار آمدن حسن روحانی اکثر بازداشت‌ها به دست وزارت اطلاعات انجام می‌شد. حالا این مسئولیت بر عهده اطلاعات سپاه گذاشته شده است.» او همچنین می‌گوید: «رفتارهایی که در زندان با ما صورت گرفت و حتی قبل از آن، از هنگام بازداشت تا بازجویی و مراحل دادگاه، اغلب رفتارهایی خلاف قانون بودند.» از جمله موارد مورد اشاره او، دسترسی نداشتن خودش و وکیلش به محتویات پرونده است که به همین دلیل دفاع وکیل از او عملا بی‌حاصل و بی‌تاثیر بوده است: قاضی صلواتی به وکیل آرش صادقی و گلرخ ابراهیمی اجازه مطالعه پرونده را نداد. این فعال مدنی و سیاسی، اتهام‌های خود را اجتماع و تبانی علیه نظام، توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، تبلیغ علیه نظام و تشکیل گروه غیر‌قانونی و اتهام‌های همسرش (گلرخ ابراهیمی) را توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام عنوان می‌کند و می‌گوید که موارد اتهامی علیه او، پرونده‌سازی است. او پیش از این به چهار سال زندان تعلیقی محکوم شده بود که با محکومیت جدید، در مجموع به ۱۹ سال زندان محکوم شده است. آرش صادقی همچنین از محکومیت بهنام موسیوند و نوید کامران، دو تن از دوستان خود، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» خبر می‌دهد. او در مورد اتهام‌های موسیوند می‌گوید که او در صفحه فیس‌بوک خود جمله‌ای با این مضمون از حسینعلی منتظری نقل کرده، که “آقای خاتمی، شما به استبداد مشروعیت می‌بخشید.” دادگاه همین نقل قول را مصداق تبلیغ علیه نظام دانسته و موسیوند را به دلیل توهین به نظام به یک سال زندان محکوم کرده است.