ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نامه سه نماینده کنگره آمریکا: بوئینگ‌ها به‌دست سپاه نیفتد

پیتر راسکم، باب دالد و رندی هالتگرن، سه نماینده کنگره آمریکا از حزب جمهوری‌خواه در نامه‌ای خطاب به دنیس مویلنبرگ، مدیرعامل شرکت هواپیماسازی بوئینگ،‌ نسبت به خطر معاملات این شرکت با ایران و احتمال استفاده از بوئینگ‌های ارسالی به این کشور در جهت مقاصد جنگی هشدار دادند.

پیتر راسکم، باب دالد و رندی هالتگرن، سه نماینده کنگره آمریکا از حزب جمهوری‌خواه در نامه‌ای خطاب به  دنیس مویلنبرگ، مدیرعامل شرکت هواپیماسازی بوئینگ،‌ نسبت به خطر معاملات این شرکت با ایران و احتمال استفاده از بوئینگ‌های ارسالی به این کشور در جهت مقاصد جنگی هشدار دادند.

به‌گزارش فاکس‌نیوز، آن‌ها در نامه خود از مدیرعامل شرکت بوئینگ خواسته‌اند که در تغییر کاربری احتمالی هواپیماهای بوئینگ به هواپیماهای جنگی سپاه پاسداران مشارکت نکند.

این سه نماینده کنگره آمریکا افزوده‌اند: «هرگونه توافق بوئینگ با ایران کمکی مؤثر به پشتیبان برجسته تروریسم است و هواپیماهای آمریکایی تبدیل به هواپیماهای جنگی ایران می‌شوند.»

به‌گفته آن‌ها بیشترین نفع از فروش هواپیما به ایران را رهبران این کشور خواهند برند.

ممنوعیت فروش هواپیماهایی که از عمر ساخت ‌آن‌ها ۱۵ سال کمتر می‌گذرد، جزیی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران بود.

نمایندگان شرکت هواپیماسازی بوئینگ پس از رفع تحریم‌های جهانی علیه ایران به تهران رفتند تا درباره فروش هواپیما با مقامات این کشور گفت‌وگو کنند. آن‌ها فروش تجهیزات خود به ایران را منوط به موافقت دولت آمریکا کرده‌اند.

فرهاد پرورش مدیر عامل شرکت هواپیمایی ایران پیش از این اعلام کرده بود که پس از توافق اولیه ژنو، ایران سه قرارداد با شرکت بوئینگ امضا کرده که به گفته او شامل یک قرارداد جدید و دو تمدید قرارداد بود و تا اواسط تیرماه ۱۳۹۴ اعتبار داشتند. کلیه هواپیماهای بوئینگ ایران متعلق به دوران پیش از انقلاب هستند و از عمر آن‌ها دست‌کم ۳۶ سال می‌گذرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.