ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

احتمال برکناری سرافراز، گمانه‌زنی درباره جانشین او

۱۸ ماه بعد از انتصاب محمد سرافراز به ریاست سازمان صدا و سیما ظاهراً او از این سمت برکنار شده. گمانه‌زنی‌ها ادامه دارد. از علی عسگری به عنوان جانشین محمد سرافراز نام برده‌اند.

۱۸ ماه بعد از انتصاب محمد سرافراز به ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ظاهراً او از این سمت برکنار شده. گمانه‌زنی‌ها ادامه دارذ. برخی از رسانه‌های داخلی از علی عسگری به عنوان جانشین محمد سرافراز نام برده‌اند.

محمد سرافراز، رییس صدا و سیمای جمهوری اسلامی

علی عسگری پیش از این معاون فنی سازمان صداوسیما و استاد دانشکده این سازمان بود اما با آمدن سرافراز،او نیز مانند دیگر معاونان سازمان با شعار «چابک‌سازی» از سمت خود برکنار شد.

نخست سایت خبری «پایش» خبر برکناری محمد سرافراز را اعلام کرد و سپس این خبر در کمتر از یک ساعت به طور زنجیره‌ای در رسانه‌های داخلی، از جمله در خبرگزاری دانشجویان ایران بازتاب پیدا کرد. ظاهراً محمد سرافراز به دلیل ابتلا به بیماری دیسک کمر از سمت خود کناره‌گیری کرده است. هنوز صدا و سیما این خبر را تأیید نکرده است.

اختلاف بین مدیران صدا و سیما و کیفیت برنامه‌ها و بحران بودجه و اختلاف بین دولت و صدا و سیما در دوران پسابرجام و همچنین نارضایتی هنرمندان ایرانی از تلویزیون دولتی ایران، عملاً تداوم کار محمد سرافراز را ناممکن جلوه داده است.

در ماجرای برجام، محمدباقر نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور، تلویزیون دولتی را به تخریب ذهن مردم و آمارسازی متهم کرده بود. ناصر نقویان که در تلویزیون برنامه‌های اخلاقی دارد، صدا و سیما را به دروغگویی در انتشار خبرها متهم کرده بود و همچنین شجاعی کیاسری، نایب رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما گفته بود که رادیو و تلویزیون دولتی ایران در پوشش خبری برجام ادبیات نیش‌دار و توهین‌آمیزی انتخاب کرده است.

به این فهرست می‌توان شکایت نهاد ریاست جمهوری از صدا و سیما به خاطر نحوه پوشش خبری سفر حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی به مازندران و شکایت سازمان محیط زیست درباره نحوه پوشش خبری تحصن کارمندان این سازمان را افزود.

پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی دامنه این حاشیه‌ها و اختلافات بین رسانه «رهبر» و دولت حسن روحانی گسترش بیشتری پیدا کرد. رییس جمهوری اسلامی از «رسانه ملی» به عنوان «رسانه میلی» یاد کرد و خبرگزاری کار ایران اعلام کرده بود که محمد سرافراز به دلیل مهاجرت شهرزاد میرقلی خان، بازرس ویژه رییس صدا و سیما و کشف حجاب او در خارج از ایران تحت فشار قرار گرفته است. فروش آرشیو تلویزیون به رسانه‌های خارجی و فساد در پشت پرده تلویزیون از دیگر حاشیه‌های جنجالی پیش از برکناری محمد سرافراز بود.

محمد سرافراز پیش از این معاونت برون‌مرزی صدا و سیما و ریاست شبکه پرس تی وی را به عهده داشت. او علاوه بر پرس تی وی، در مدیریت شبکه‌ هیسپان تی وی هم نقش داشته. او هم‌‌اکنون با حکم آیت‌الله خامنه‌ای عضو شورای عالی فضای مجازی است. درک سرافراز از رسانه به درک رهبری جمهوری اسلامی نزدیک بود و همین امر بخت او را برای تصدی ریاست سازمان صدا و سیما افزایش داده بود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    همه مدیران صدا و سیمای میلی ، گماشتگان دیکتاتور ملعون خامنه ای هستند و در درجه اول منویات ارباب خود را اجرا می کنند ، بدون اینکه کوچکترین اراده ای از خود داشته باشند .

  • ممدوش

    شبکه من تو با 40 نفر کارمند از صدا و سیما با این عریضی و طویلی و هزاران کارمند بخ گرد پای شبکه من تو هم نمی رسد. بهتره این صدا سیما تعطیل بشه و بودجه ان خرج این هم ادم بدبخت و بیچاره بشه. چند درصد مردم صدا و سیما نگاه میکنند. صدا و سیمای تک صدایی بهتره که اصلا نباشه