ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پنج غرفه در نمایشگاه کتاب تهران تعطیل شد

در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران علاوه بر جمع‌آوری برخی کتاب‌ها، پنج ناشر نیز غرفه‌هایشان تعطیل شد. چهار غرفه تا پایان نمایشگاه اجازه بازگشایی ندارند.

همایون امیرزاده، رئیس شورای نظارت و ارزیابی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران از تعطیل شدن غرفه پنج ناشر بخش عمومی و دانشگاهی خبر داد.

امیرزاده، یکشنبه ۱۹ اردیبهشت در پنجمین روز این نمایشگاه به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا گفت که یکی از این غرفه‌ها به مدت یک روز تعطیل شد و چهار ناشر دیگر تا پایان زمان نمایشگاه اجازه گشودن غرفه خود را ندارند.

او اضافه کرد که دو ناشر در نمایشگاه کتاب سال آینده حضور نخواهند داشت.

در بیست‌ و نهمین نمایشگاه کتاب تهران، ۲۴۰ ناشر داخلی و ۳۰۰ ناشر و توزیع‌کننده کتاب‌های داخلی و خارجی در حدود ۲۵۰۰ غرفه مستقر شدند.

رئیس شورای نظارت و ارزیابی بیست‌ونهمین نمایشگاه کتاب تهران درباره تخلف ناشران در نمایشگاه گفت که نزدیک به ۲۰ مورد تخلف وجود دارد که چهار مورد واگذاری غرفه، ارائه کتاب‌های غیر، نقض بن و ارائه کتاب‌های فاقد مجوز از جمله موارد تخلف این ناشران است.

او اضافه کرد: «اگر تخلف در غرفه‌ها تا حدی بزرگ باشد که هیأت نظارت نتواند بر آن قضاوت کند حتما از حاکمان قضایی استفاده می‌کنیم».

نظارت چند لایه‌ای

نظارت بر عرضه کتاب‌های نمایشگاه کتاب تهران امسال به روش جدید و «چند لایه‌ای» صورت می‌گیرد. به گفته امیرزاده امسال سال اولی است که ترکیب جدید نظارت اعمال می‌شود و از جمله اهداف آن «به دست آوردن آمار مورد نیاز»، «تشکیل کارگروه‌ها با شرح وظایف معین» و «صیانت از قوانین نشر ایران براساس تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی» است.

امیرزاده درباره نحوه نظارت در چهار روز اول نمایشگاه کتاب گفت: «روز اول نمایشگاه با توجه به موانع زیرساختی که دامن‌گیر ناشران بود ترجیح دادیم بحث نظارت را مطرح نکنیم. البته باید در نظر داشت نظارت پیش از آغاز نمایشگاه انجام گرفته بود. در زمان خوداظهاری‌های نخستین پاره‌ای از کتاب‌ها که با قواعد نشر جمهوری اسلامی منطبق نبود حذف شد و برخی از کتاب‌ها هم وارد نمایشگاه نشدند».

از سومین روز برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نظارت بر کتاب‌های لاتین و عربی آغاز شد و چند عنوان کتاب‌  «مروج افراطی‌گری و تفرقه مذهبی و قومی‌» شناخته و جمع‌آوری شدند.

رئیس شورای نظارت و ارزیابی بیست‌ونهمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: «امکان نظارت بر محتوای تمام این کتاب‌ها وجود ندارد. البته من منکر ورود غیرقانونی برخی کتاب‌ها نمی‌شوم اما هرکتابی که فصل‌الخطاب قانون نشر جمهوری اسلامی را رعایت نکرده باشد از نمایشگاه خارج خواهد شد».

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۵ اردیبهشت آغاز به کار کرد و ۲۵ اردیبهشت به کار خود پایان خواهد داد. به گفته رئیس شورای نظارت و ارزیابی بیست‌ونهمین نمایشگاه کتاب تهران در این نمایشگاه ۲۰ هزار عنوان کتاب داخلی و همین تعداد عنوان کتاب از ناشران بین‌المللی عرضه می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.