ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ورود رسمی بسیج به صنعت گردشگری ایران با «دهکده‌های مقاومتی»

سپاه پاسداران از صنعت گردشگری ایران هم سهم می‌خواهد و به گفته رئیس سازمان بسیج، حضور این نهاد نظامی در گردشگری پررنگ‌تر خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایران از احداث «دهکده‌های مقاومت» به منظور ترویج آنچه که گردشگری و «تفریحات انقلابی» خواند خبر داد.

برگزاری اردوهای دانش‌آموزی و دانشجویی در مناطق جنگی بازسازی شده ایران در سال‌های گذشته به مرگ تعدادی از دانش‌آموزان انجامید.

محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج ایران سه شنبه ۲۸ اردیبهشت از ورود رسمی بسیج و سپاه پاسداران به صنعت گردشگری خبر داد و گفت: «دهکده‌های مقاومت بسیج در استان‌های مختلف ایران به زودی افتتاح می‌شوند.»

او هدف از ایجاد این دهکده‌ها را ترویج «گردشگری تعالی‌بخش» عنوان کرد و افزود: «این دهکده‌های مرکزی برای تفریحات انقلابی خواهد بود.»

به گفته نقدی در این دهکده‌های توریستی علاوه بر برنامه‌های تفریحی «باید غنای بصیرتی و روح شجاعت و جهاد افراد افزایش یابد و تقویت شود.»

رئیس سازمان بسیج ورود این نهاد به حوزه گردشگری را در راستای اهداف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت که «ساخت محل اردویی راهیان نور شهرستانی در همه شهرستان‌ها یکی از برنامه‌های توسعه گردشگری است.»

نقدی عنوان کرد که «همه شهرستان‌ها باید تا ۲ یا ۳ سال آیند این محل را ایجاد کنند و مسئولان باید تلاش کنند که از این برنامه عقب نمانند». او یکی دیگر از برنامه‌های بسیج را «رسیدن تعداد زائران راهیان نور به ۷۰ میلیون نفر تا پایان برنامه ششم توسعه» خواند.

دی‌ماه سال گذشته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران از امضاء تفاهم‌نامه این سازمان با بسیج به منظور «استفاده از ظرفیت‌های بسیج در صنعت گردشگری» خبر داده بود.

مرتضی رحمانی موحد «اعتلای هویت مذهبی و ملی جهت تحقق گردشگری قرآنی، ترویج فرهنگ سفر، آموزش و پژوهش در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی برای نیل به گردشگری تعالی بخش و قرآنی و در ‌‌نهایت اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در مناطق هدف گردشگری» را اهداف این تفاهم‌نامه اعلام کرده بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.