ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تعهد گروه ۷ برای قطع یارانه سوخت‌های فسیلی تا سال ۲۰۲۵

در بیانیه پایانی گروه ۷ برای نخستین بارصراحتاً اعلام شد که تمام دولت‌های عضو این گروه باید حداکثر تا سال ۲۰۲۵ از حمایت صنایع زغال سنگ، نفت و گاز دست بردارند.

گروه ۷ متشکل از هفت کشور صنعتی جهان متعهد شدند که یارانه‌های مربوط به سوخت‌های فسیلی را تا سال ۲۰۲۵ پایان دهند.

این برای نخستین بار است که گروه ۷ در راستای کاهش گازهای گلخانه‌ای بازه زمانی‌ الزام‌آوری تعیین می‌کنند

این برای نخستین بار است که این گروه در راستای کاهش گازهای گلخانه‌ای بازه زمانی‌ الزام‌آوری تعیین می‌کنند.

در بیانیه پایانی گروه ۷ صراحتاً عنوان شده که تمام دولت‌های عضو این گروه باید حداکثر تا سال  ۲۰۲۵ از حمایت صنایع زغال سنگ، نفت و گاز دست بردارند.

علاوه بر این، رهبران هفت کشور آمریکا، بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن از رهبران تمام کشورهای جهان خواستند تا طی یک دهه آینده «یارانه دولتی سوخت‌های فسیلی ناکارآمد» را از بین ببرند و به جرگه هفت کشور صنعتی جهان بپیوندند.

گروه ۷ در پایان اجلاس دو روزه خود در ژاپن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «با توجه به این واقعیت که تولید انرژی در سرتاسر جهان به انتشار دو سوم گازهای گلخانه‌ای منجر می‌شود، باید از این پس به نقش انرژی در مقابله با تغییرات اقلیمی اهمیت به‌سزایی دهیم.»

سازمان همکاری و توسعه(OECD) تخمین زده است که کشورهای عضو گروه ۷ سالیانه در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار یارانه دولتی به سوخت‌های فسیلی اعطا می‌کنند.

از سوی دیگر، صندوق بین‌المللی پول نیز در گزارش خود در همین زمینه اعلام کرد، با احتساب هزینه‌های ناشی از آلودگی هوا و تغییرات اقلیمی، دولت‌های هفت کشور صنعتی جهان سالیانه به طور میانگین ۵.۳ تریلیون دلار(۱۰ میلیون دلار در هر دقیقه) خرج سوخت‌های فسیلی می‌کنند؛ رقمی به مراتب بیشتر از کل هزینه جهانی برای سلامت و بهداشت انسان.

گروه ۷ دو سال است که بدون حضور روسیه به کار خود ادامه می‌دهد. روسیه به دلیل الحاق شبه جزیره کریمه در اوکراین به قلمروی خود در سال ۲۰۱۴ از گروه هشت کشور صنعتی جهان «جی ۸» اخراج شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.