ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت ۲۴‌نفر به اتهام فعالیت‌های مجرمانه در فضای مجازی

دادستان تهران در حالی خبر دستگیری هفت نفر از کاربران شبکه‌های اجتماعی را اعلام کرد که یک روز پیش از آن از بازداشت ۱۷‌نفر به دلیل فعالیت‌های‌شان در فضای مجازی خبر داده بود.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در حالی روز سه‌شنبه اول تیر ماه خبر دستگیری هفت نفر از کاربران شبکه‌های اجتماعی را اعلام کرد که یک روز پیش از آن هم از بازداشت ۱۷‌نفر به دلیل فعالیت‌های‌شان در فضای مجازی خبر داده بود.

به گفته عباس جعفری دولت‌آبادی، این افراد که با عنوان «سرشبکه‌های جریان سازمان‌یافته علیه اخلاق و عفت عمومی» معرفی شده‌اند، فعالیت‌های مجرمانه داشته‌اند: «پیرو دستگیری و بازداشت ۱۷ نفر از سرشبکه‌های جریان سازمان یافته علیه اخلاق و عفت عمومی در تهران که از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی فعالیت مجرمانه داشته‌اند، روز جاری هفت نفر دیگر نیز دستگیر شدند.»

دولت‌آبادی گفته است که افراد بازداشت شده در راستای مبارزه با فساد در تمام سطوح دستگیر شده‌اند: «این مبارزه همچنان ادامه خواهد داشت، اما به دلیل پاره‌‌ای ملاحظات، از اطلاع‌‌رسانی در مورد برخی جرایم اجتناب می‌‌شود.»

۱۷ نفری که دولت‌آبادی خبر بازداشت آن‌ها را روز دوشنبه ۳۱ خرداد ماه اعلام کرد، در طول چند روز در تهران بازداشت شده‌ بودند و با بازداشت هفت نفر در روز اول تیر ماه، شمار کسانی که به دلیل حضور و فعالیت در فضای مجازی در روزهای گذشته بازداشت شده‌اند به ۲۴‌نفر رسید.

بازداشت شهروندان به بهانه آن‌چه در فضای مجازی انجام می‌دهند، اتفاق تازه‌ای نیست‌:

حکومت ایران با پایین نگه داشتن سرعت اینترنت و فیلترینگ هوشمند و غیر‌هوشمند، میزان فعالیت افراد در فضای مجازی را محدود کرده است. علاوه بر این‌ها، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) هم به رصد آن‌چه در فضای مجازی می‌گذرد مشغول است و کاربران را کنترل می‌کند: «وظیفه پلیس رصد فضای مجازی و تهیه گزارش است»

انجام این کارها هزینه بالایی برای دولت دارد و هر سال بودجه زیادی به این امور اختصاص داده می‌شود. با وجود این سطح از کنترل شهروندان در اینترنت، محمد‌جعفر منتطری، دادستان کل کشور، پانزدهم خرداد ماه خواستار تشکیل ستاد بحران فضای مجازی شد. او گفت که دشمن با استفاده از این فضا ارزش‌های دینی، فردی و خانوادگی ملت ایران را هدف قرار داده و باید برای آسیب‌های ناشی از فضای مجازی، ستاد بحران تشکیل شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.