ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت دو جوان به عنوان عاملان برگزاری تجمع تلگرامی مشهد

معاون دادستان مشهد از بازداشت سازمان‌دهندگان قرار تلگرامی جوان‌ها در این شهر خبر داد: دو جوان ۱۹ و ۲۰‌ساله "به خاطر غرور کاذب و بالا بردن تعداد اعضای یک کانال تلگرامی" این میتینگ را سازمان داده‌اند.

معاون دادستان مشهد از بازداشت سازمان‌دهندگان قرار تلگرامی در این شهر خبر داد.

روزنامه خراسان این خبر را با تیتر "عاملان اصلی تجمع تلگرامی دستگیر شدند" در صفحه ۱۳ شماره ۱۹۲۸۹ خود که روز یک‌شنبه ششم تیرماه روی کیوسک رفته، پوشش داده است.

قاضی حسن حیدری به این روزنامه گفته است که دو جوان ۱۹ و ۲۰‌ساله که "به خاطر غرور کاذب و بالا بردن تعداد اعضای یک کانال تلگرامی در مشهد"، افرادی را به تجمع مقابل یک مرکز تجاری دعوت کرده بودند، با صدور دستور ویژه قضایی دستگیر شدند: «بررسی‌های بیش‌تر ادامه دارد اما طبق تحقیقات انجام شده، دو متهم مذکور تنها به خاطر یک غرور کاذب اقدام به این کار کرده‌اند در حالی که عمل آن‌ها موجب اخلال در نظم عمومی شده است.»

حیدری خواسته که موضوعات اجتماعی به گونه‌ای مطرح شوند که در نظم عمومی اخلال ایجاد نشود.

پنج‌شنبه سوم تیر بود که «متینگ» نوجوان‌ها و جوان‌های مشهدی در مجتمع تجاری پروما، در نزدیکی میدان جانباز مشهد برگزار شد.

این گردهمایی با حضور پرتعداد نیروهای پلیس پایان یافت.

حیدری درباره دخالت پلیس گفته است که گرچه تجمع این افراد در ذات خود هیچ مشکلی نداشته، اما وقتی موجب ایجاد مشکلات ترافیکی و سلب آسایش مردم شده، پلیس هم به ناچار آن‌ها را متفرق کرده است. چند نفر از حاضران در این «میتینگ» هم بازداشت شده‌اند: «افرادی که در محل تجمع به اخطارهای قانونی پلیس توجه نکرده و بازداشت شده بودند، پس از ابراز ندامت از اقدام خلاف قانون خود آزاد شدند، اما دو عامل اصلی این تجمع برای انجام تحقیقات بیش‌تر در اختیار پلیس قرار گرفتند.»

به گفته حیدری متهمان گفته‌اند که بعد از تجمع نوجوان‌ها و جوان‌های تهرانی در مقابل مرکز خرید کوروش (وقتی یک قرار تلگرامی، پاساژ کوروش تهران را تعطیل کرد)، عده‌ای در شبکه‌های اجتماعی مشهدی‌ها را «بی جربزه» خوانده‌اند و آن‌ها هم برای این‌‌که به تهرانی‌ها ثابت کنند می‌توانند از این کارها بکنند، برای شکل دادن یک میتینگ در شبکه‌های اجتماعی از افراد دعوت کرده‌اند.

معاون دادستان مشهد همچنین گفته است که بازداشت‌شدگان انگیزه‌های اقتصادی هم داشته‌اند: «آن‌ها گفته‌‌اند که می‌خواسته‌اند تعداد اعضای کانال تلگرامی‌شان را افزایش دهند تا بتوانند آن را بفروشند و از این راه کسب درآمد کنند.»

موضوع "میتینگ‌های دهه هفتادی‌ها و هشتادی‌ها" به بحث داغ این روزهای شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • faryad

    روزنامه عکاظ در مقاله ای تحت عنوان "آیت الله اوباما؛ داستان عاشقانه تهران" سیاست های رییس جمهور آمریکا در قبال حکومت ایران را مورد انتقاد قرار داد و نوشت: ملاهای ایران پشت اوباما سوار شده‌اند و به او اینگونه القا کردند که آنها قربانی زیاده‌خواهی‌های غرب بوده اند و به ارزش‌های دموکراسی و حمایت از حقوق بشر کاملا پایبند هستند. این روزنامه نوشت: خیلی از رهبران غربی مانند اوباما هنوز هم چشمان خود را به اقدامات ریاکارانه مانند آنچه حکومت ایران انجام می‌دهد تا در قدرت باقی بماند، می‌بندند. این روزنامه سعودی افزود: نکته خطرناک درمورد اوباما آنجاست که وی معتقد است جمهوری اسلامی یک الگوی موفق در انقلاب مردمی است که می شود به واسطه همین انقلاب روابط را با آن بهبود بخشید. او بر اساس یک رویای بی اساس و دست نیافتنی معتقد است می توان با حکومت ایران وارد تعاملات نزدیک شد و آن را به یک انقلاب دموکراتیک تغییر داد.!!