ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جعفری دولت‌آبادی: برای جعفر عظیم‌زاده کاری نمی‌کنم حتی اگر بمیرد

جعفر عظیم‌زاده، در اعتراض به «سرکوب فعالان کارگران و معلمان از طریق پرونده‌سازی‌های امنیتی» در اعتصاب غذاست و در بیمارستان بستری است.

عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران روز گذشته پس از ملاقات با همسر جعفر عظیم‌زاده، فعال کارگری زندانی گفته است برای او هیچ کاری نمی‌کند حتی اگر بمیرد.

جعفر عظیم‌زاده ۵۹ روز است که اعتصاب غذا کرده است.

جعفر عظیم زاده، پیش و پس از اعتصاب غذا

به گزارش خبرگزاری هرانا، جعفر عظیم‌زاده فعال کارگری زندانی در زندان اوین، در اعتراض به «سرکوب فعالان کارگران و معلمان از طریق پرونده سازی‌های امنیتی» در اعتصاب غذاست و در حال حاضر در بیمارستان بستری است.

یک منبع نزدیک به این فعال کارگری به هرانا گفته است: «امروز همسر اقای عظیم‌زاده برای پیگیری پرونده همسرش به دیدار آقای جعفر دولت‌ابادی دادستان تهران رفت اما آقای دولت آبادی با عصبانیت پاسخ داده برای ایشان کاری نمی کند حتی اگر بمیرد مسئولش اوست و به کسی مربوط نمی‌شود.»

در روزهای گذشته، حغفر عظیم‌زاده به‌طور مداوم زیر سرم بوده است. ضربان قلب او در روی مانیتور از ۶۰ بالاتر نرفته و وضعیت روحی‌اش هم خوب نیست.

عظیم‌زاده، رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران از ۱۰ اردیبهشت، دست به اعتصاب غذا زده است. از جمله خواست‌های او می‌توان به رفع اتهام‌های امنیتی از پرونده فعالان صنفی، دستمزدهای زیر خط فقر کارگران و ممنوعیت برگزاری مستقلانه روز جهانی کارگر اشاره کرد.

تاکنون اتحادیه‌های کارگری مانند اتحادیه سراسری فرانسه (س‌ژ‌ت) و فعالان سیاسی و مدنی از عظیم‌زاده حمایت کرده‌اند. ۴۰ اندیشمند و فعال سیاسی و کارگری از جمله نوآم چامسکی، میثاق پارسا، الکس کالینیکوس، الکس گوردن و جان ریس با انتشار بیانیه‌ای با عظیم‌زاده اعلام همبستگی کردند.

این فعال کارگری دهم اسفند ماه ۹۳ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» و «اخلال در نظم عمومی» به پنج سال زندان و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد. او روز یک‌شنبه ۱۷ آبان سال ۹۴ برای تحمل حکم خود راهی زندان اوین شد.

عظیم‌زاده از هماهنگ‌کنندگان طومار ۴۰ هزار نفری کارگران برای افزایش حداقل مزد بوده، به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمعا به شش سال حبس محکوم شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    دادستان پوشالی غلط کرد که از خود و دیگران سلب مسئولیت کرد . کلیه عواقب عدم توجه به خواسته های بر حق آقای عظیم زاده بر عهده او و رئیس سازمان زندانهاست . اینکه یک فعال کارگری در اعتراض به دستمزد معترض باشد که جرم نیست و گناهی مرتکب نشده و حق قانونی او و دیگر فعالان کارگر بوده است تا در برابر این همه ظلم و تحقیر ایستادگی کرده و اعتراض کنند .

  • وطن

    يعنى بايد اصلحه بگذاريم رو شقيقه همين هايى كه ماهواره دارن و بگيم حتماً برنامه هاى سياسى و روشن گرى را نگاه كنيد تا آگاه بشين ؟ همين حالا همه مدعى آگاهى و تخصص هستن واى به وقتى كه واقعاً و راستى راستى آگاه بشن!! بيكارى بابا ؟ همين طور خوبه ادامه بدين ملت.

  • جوان

    میدونید چیه؟ اینها بخاطر اینه مردم اکثرا اهل مطالعه خبر نیستند. مردم افسرده اند. 80 درصد ماهواره دارندو لی سریالهای ترکیه ای و جم تی وی نگاه مکینند. سایتهای مثل زمانه هم پر خب رمنفی. مردم دچارافسردگی اند. میزان خبر منفی در رسانه ای انتقادی بالاست و حتی صدا و سیمای میلی نظام استبدادی بخاطر همین بلا بودن بازز منفی، کم استقبال است. باید توازن باشد. خبرهای اینگونه در یم ی ساعت خاص در لابلای برنامه جذاب پخش بشهو الن جم تی وی و شبکه ترک عالی هستند برای اگاهی مردم. یا یک سال سرمایه ذاری خوب مردم را علیه رزیم بسیج کرد و مثل بهار عربی در ایران بهار ایرانی راه انداخت و الاقل مردم بی تفاوت به هموطنان زجرکشیده شان نباشند.