ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توفان توییتری برای جلب توجه جهانی به وضعیت جعفر عظیم‌زاده

وخامت حال جعفر عظیم‌زاده در شصت و دومین روز اعتصاب غذا و بی‌توجهی قوه قضاییه به این موضوع، واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به دنبال داشته است.

وخامت حال جعفر عظیم‌زاده در شصت و دومین روز اعتصاب غذا و بی‌توجهی قوه قضاییه به این موضوع، واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به دنبال داشته است.

همچنین در اعتراض به عدم توجه نسبت به شرایط و وضعیت سلامت این فعال کارگری زندانی، فراخوانی برای برگزاری تجمع اعتراضی از ساعت ۱۰ صبح روز نهم تیر ماه، مقابل نهاد ریاست جمهوری (میدان پاستور)، منتشر شده است.

کابران توییتر روز سه‌شنبه هشتم تیر ماه با هشتگ  و  توفانی توییتری برای جلب توجه همگانی به وضعیت این زندانی سیاسی به راه انداخته‌اند.

شش زندانی سیاسی دیگر هم برای حمایت از عظیم‌زاده و اعلام همبستگی با او دست به اعتصاب غذا زده‌اند. این زندانی‌ها آرش صادقی، بهنام موسیوند، علی معزی، امیر امیرقلی، وحید صیادی و سعید شیرزاد، زندانیان سیاسی زندان‌های اوین و رجایی‌شهر هستند.

در پنجاه و نهمین روز از اعتصاب جعفر عظیم زاده، اکرم رحیم‌پور، همسر این زندانی سیاسی خبر داد که مقامات دادستانی تهران، پس از ملاقات با او گفته‌اند که حتی اگر فعال کارگری بمیرد هم هیچ کاری برای او نمی‌کنند:

با توجه به واکنش دادستان تهران و  تکذیب ملاقات با همسر جعفر عظیم‌زاده و همچنین طرح وجود دستور مرخصی برای این زندانی سیاسی، همسر این فعال کارگری گفته است که با شخص جعفری دولت‌آبادی ملاقاتی نداشته‌ است، اما آقای حاجیلو، نماینده دادستان به او گفته است که اگر آقای عظیم‌زاده بمیرد هم کاری برایش نمی‌کنیم.

خانم رحیم‌پور درباره مرخصی داده شده به همسرش هم گفته است: «دستور مرخصی پنج روزه مربوط به ۳۰ روز پیش است و در حال حاضر با مرخصی موافقت نشده است و اجازه مرخصی در کار نیست.»

همسر آقای عظیم‌زاده در پنجاهمین روز اعتصاب غذا به کمپین گفته بود که با گذشت بیش از پنجاه روز از اعتصاب غذا، مسئولین قضایی تاکنون پاسخی به اعتصاب غذای او نداده اند و فقط شفاها گفته اند که در صورت دست کشیدن از اعتصاب، به مرخصی چندروزه اعزام خواهد شد. به گفته خانم رحیم پور، از زمان بازداشت همسرش که سرپرست و تأمین کننده مالی خانواده بوده، وضعیت آنها سخت شده و وضعیت روحی فرزندانش نیز با زندانی شدن و اکنون اعتصاب غذای پدرشان چندان مناسب نیست. آقای عظیم زاده دو فرزند پسر ۲۰ و ۱۲ ساله دارد.

جعفر عظیم‌زاده، رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران از ۱۰ اردیبهشت و پیش از روز جهانی کارگر، در اعتراض به حکم خود و وضعیت کارگران ایران دست به اعتصاب غذا زده است. از جمله خواست‌های او می‌توان به رفع اتهام‌های امنیتی از پرونده فعالان صنفی، اعتراض به دستمزدهای زیر خط فقر کارگران و رفع ممنوعیت برگزاری برنامه مستقل در روز جهانی کارگر اشاره کرد.

مسئولان زندان و مقامات قضایی ایران تاکنون به خواست‌های این فعال کارگری پاسخی نداده‌اند.

تاکنون اتحادیه‌های کارگری مانند اتحادیه سراسری فرانسه (س‌ژ‌ت) و فعالان سیاسی و مدنی از عظیم‌زاده حمایت کرده‌اند. ۴۰ اندیشمند و فعال سیاسی و کارگری از جمله نوآم چامسکی،  میثاق پارسا، الکس کالینیکوس، الکس گوردن و جان ریس با انتشار بیانیه‌ای با عظیم‌زاده اعلام همبستگی کردند.

این فعال کارگری دهم اسفند ماه ۹۳ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» و «اخلال در نظم عمومی» به پنج سال زندان و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد. او روز یک‌شنبه ۱۷ آبان سال ۹۴ برای تحمل حکم خود راهی زندان اوین شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.