ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پاسگاه‌های کنترل امنیتی در بغداد از نو ساماندهی می‌شوند

ممنوعیت استفاده از موبایل در ایستگاه‌های کنترل، تقویت تجسس‌ هوایی و استفاده از دستگاه‌های جدید بمب‌یاب از جمله تدابیر دولت عراق برای مواجهه با حملات انتحاری هستند.

تجسس‌های هوایی بیشتر، ممنوعیت استفاده از موبایل در ایستگاه‌های کنترل و دستگاه‌های جدید یافتن مهمات از جمله تدابیر دولت عراق برای مواجهه با حملات انتحاری هستند.

دولت عراق سه روز عزای عمومی اعلام کرد. پس از کشته شدن ۱۶۵ نفر در  دو حمله  انتحاری در بغداد، حیدر عبادی گفت سازوکار جدیدی برای مراقبت‌های امنیتی بیشتر در پایتخت عراق به جریان می‌افتد.

نخست‌وزیر عراق شامگاه یکشنبه سوم ژوئیه عنوان کرد قبل از همه، نیروهای امنیتی به دستگاه‌های پیشرفته‌تری برای ردیابی مواد منفجره در خووروها مجهز خواهند شد؛ ماموران هم‌چنین در زمان انجام وظایف نظارتی خود مجاز نخواهند بود از تلفن همراه استفاده کنند و نظارت‌های هوایی نیز تشدید می‌شوند. عبادی قول داد که همه پاسگاه‌های کنترل از نو ساماندهی شوند.

صبح یکشنبه سوم ژوئیه، نخست یک کامیون بمب‌گذاری شده در بازاری در منطقه کراده منفجر شد. انفجار دوم در شمال بغداد و در محله شیعه‌نشین آن روی داد. ۱۶۵ کشته و ۲۲۵ زخمی بیلان این دو انفجار هستند و  این در حالی است که خودروها برای ورود به این گونه مناطق، پیشاپیش از سوی پاسگاه‌های امنیتی کنترل می‌شوند.

داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت. دولت عراق یک هفته پیش‌تر شهر فلوجه در ۵۰ کیلومتری غرب بغداد را از تصرف دولت اسلامی خارج کرد و در حال شادمانی برای این موفقیت بود.

حیدر عبادی پس از بازدید از محل انفجار  وعده داد که عاملان این حمله را به سزای اعمال‌شان برساند. در ویدئویی که در اینترنت منتشر شده مردم خشمگین را می‌توان دید که علیه عبادی و دولتش شعار می‌دهند و به سوی کاروان خودروهای نخست‌وزیر سنگ پرتاب می‌کنند. گفته می‌شود دستگاه‌های بمب‌یاب در پاسگاه‌های کنترل امنیتی، تقلبی یا ناکارا هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.