۷ نشانه آدمهایی که افسردگی پنهان دارند
آدمهای افسرده نشانههای روشنی دارند: غمگین و افسرده و بیتوجه به اطرافند. اما آنهایی که افسردگی پنهان دارند، ممکن است که خیلی بیرونگرا و معاشرتی باشند.


آدمهای افسرده نشانههای روشنی دارند: غمگین و افسرده و بیتوجه به اطرافند. اما آنهایی که افسردگی پنهان دارند چطور؟ آنها ممکن است که خیلی بیرونگرا و معاشرتی باشند. این افراد میتوانند واقعیت را حتی از متخصصان هم پنهان کنند. چطور میشود آنها را شناسایی کرد و چطور میشود به آنها کمک کرد؟
بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مردمی که افسردگی حاد دارند، دست به خودکشی میزنند. با وجود این برخی از مردم ممکن است آن را نادیده بگیرند و هرگز افسردگی خود را فاش نکنند. خیلی از آنها شخصیت اجتماعی متفاوتی دارند که با آنچه در درونشان می گذرد فرق دارد.
ممکن است شما هم آدمهایی را بشناسید که افسردگی خود را پنهان میکنند. با خواندن این متن میتوانید علامتهایی را پیدا کنید که نشان میدهند مشکلی وجود دارد. یادتان باشد که وجود این علامت ها نشانه قطعی افسردگی نیست. اطرافیان هم درمانگر افراد افسرده نمیتوانند باشند.
نقش آدمهای اطراف آنجا مهم است که با پیدا کردن نشانهها، فرد را تشویق به مراجعه به متخصص کنند و به او دلگرمی بدهند که کنارش خواهند بود.
۱- ممکن است برونگرا و خوشحال به نظر برسند
محققان مرکز پزشکی دانشگاه روچستر دربافتهاند که تشخیص افسردگی زمانی که افراد دچار «افسردگی شاد» هستند، دشوار است؛ به خصوص وقتی فرد افسرده مسن باشد. این گروه تحقیقاتی بر این باور است که برای برونگراها دشوار است که افسردگی خود را نشان بدهند. اما نباید تصور کرد که یک فرد برونگرا و اجتماعی نسبت به افسردگی ایمن است. باید حواسمان به نشانههای هشداردهنده باشد و بیش از همه، شنونده خوبی برایشان باشیم.
۲- ممکن است افسردگی خود را پنهان کنند
مسایل فرهنگی در میزان نشان دادن افسردگی موثر است. تحقیقات جالبی درباره رفتار اروپاییها و استرالیاییها در مقابل افسردگی انجام شده است. مثلا در استرالیا، باورهای غلطی درباره افسردگی وجود دارد که باعث میشود بسیاری از افراد مبتلا آن را آشکار نکنند. آنها ممکن است از مطرح کردن افسردگی خود دچار شرمندگی باشند یا بترسند که کارشان را از دست بدهند یا نتوانند از مرخصی بیماری خود به دلیل مشکلات مربوط به روان استفاده کنند. دلیلش این است که استرالیاییها ۱۴ روز مرخصی به دلیل افسردگی میگیرند در حالی که اروپاییها میتوانند ۳۶ روز مرخصی باشند.
منبع: ایندیپندنت
نظرها
پرهام
احسان و افرا و فرهاد گرامی: راه درمان افسردگی مراجعه به یک روان شناس آگاه برای تشخیص درست و بررسی و حل علل به وجود آورنده افسردگی در نزد شما و در صورت نیاز ارجاع شما به روانپزشک برای دارو درمانی در کنار روان درمانی است.
نوران
دقیقا ایراد این دسته از نوشتههای باصطلاح روانشناسانه! در همین است، که به موضوعات علمی نوک میزنند، به اعماق مسئله بی توجهند، روشهای درمانی و راه حلها را نمیشناسند، و اصولا انگیزه آنها از سرهم کردن چنین مطالبی ناروشن است. حقیقتا پاسخ نویسنده و مترجم محترم به دوستانی( فرهاد، افرا، احسان..) که در زیر این مطلب، پرسشها و مشکلاتشان را نوشتهاند؟ چیست؟
فرهاد
از 7 تا 6 تاش رو دارم. عجب!
افرا
ممنون که به این موضوع پرداختید، من از این دست انسانها هستم ظاهراً شاد و موفق و در درون افسرده
احسان
من خیلی خیلی زود عصبی میشم کاش راه درمان افسردگی رو هم میگفتین تا حدودی خسته شدم از این شرایط