ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ایران در تدارک تشییع پیکر بی‌جان شاعر سینما

برای تشییع پیکر عباس کیارستمی ستادی تشکیل شده. شامگاه امروز برای تجلیل از او فیلم کپی برابر اصل به نمایش گذاشته می‌شود. تا آخر هفته پیکر کیارستمی را به ایران منتقل می‌کنند.

برای تشییع پیکر بی‌جان عباس کیارستمی، فیلمساز فقید ایرانی ستادی تشکیل شده است. رخشان بنی‌اعتماد سخنگوی این ستاد اعلام کرده است که به کوشش خانه سینما فیلم «کپی برابر اصل» کیارستمی (۱۳۸۹) شامگاه چهارشنبه ۱۶ تیر در پردیس ملت در تهران به نمایش گذاشته می‌شود.

عباس کیارستمی، هنرمند فقید ایرانی

عباس کیارستمی که ۸ تیر بنا به خواسته خودش برای ادامه درمان به پاریس منتقل شده بود، بعد از ظهر ۱۵ تیر در بیمارستانی در پاریس درگذشت.

حجت‌الله ایوبی، رییس سازمان سینمایی کشور و رضا میرکریمی، مدیر عامل خانه سینما همراه با صیف‌الله صمدیان (عکاس) به فرانسه سفر کرده‌ بودند تا مقدمات انتقال پیکر عباس کیارستمی به تهران را فراهم کنند. حجت‌الله ایوبی در این میان به ایران بازگشته است. رییس سازمان سینمایی به خبرگزاری کار ایران گفته است به احتمال زیاد شامگاه جمعه، ۱۸ تیر پیکر بی‌جان شناخته‌شده‌ترین فیلمساز ایرانی در جهان به ایران انتقال داده می‌شود.

به گفته رخشان بنی‌اعتماد موزه سینما به عنوان محل تشییع پیکر عباس کیارستمی در نظر گرفته شده. اما این احتمال هم وجود دارد که پیکر کیارستمی بنا به وصیت او از مقابل کانون فکری کودکان و نوجوانان تشییع شود.

او فیلم‌سازی را در سال ۱۳۴۹ با ساختن فیلم کوتاه «نان و کوچه» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد.

حجت‌الله ایوبی وعده داده است که تشییع پیکر کیارستمی در شأن او باشد.

از همان آغاز گمانه‌زنی‌هایی درباره قصور پزشکان ایرانی در مداوای عباس کیارستمی وجود داشته. رییس سازمان سینمایی ایران خاطرنشان کرده که اگر قصوری اتفاق افتاده باشد، وزارت بهداشت پیگیری می‌کند.

پیش از نوروز در محیط سینمایی ایران شایعاتی مبنی بر وخامت حال جسمانی عباس کیارستمی درگرفته بود. رضا پایدار، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران که از سوی وزیر بهداشت مسئولیت رسیدگی به درمان عباس کیارستمی را به عهده گرفته بود اعلام کرده بود که جراحی پلیپ روده این هنرمند ایرانی برای جلوگیری از پیشروی سرطان انجام شده است. اما خانواده کیارستمی ابتلای این هنرمند به بیماری سرطان را تأیید نکرده‌اند. عفونت و انتشارعفونت به ناحیه صفاق و عفونت خون و پارگی میزنای از اتفاقات غیرمنتظره‌ای بوده که در طی درمان کیارستمی در ایران اتفاق افتاده است.

گاردین در سال ۲۰۱۱ در گزارشی فهرست ۴۰ کارگردان بزرگ معاصر سینمای دنیا را منتشر کرد. عباس کیارستمی در این فهرست در جایگاه ششم و بالاتر از بسیاری از چهره‌های نامدار سینما مانند دیوید کراننبرگ، دیوید فینچر، استیون سودربرگ، پدرو آلمودوار و گاس ون سنت قرار دارد.

رسانه‌های جهان یکصدا دستاوردهای عباس کیارستمی در سینمای جهان را ستوده‌اند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارون از تهران

    کیارستمی را حکومت اسلام ناب کشت! چرا که این حکومت تمامی ارزش های انسانی سیاسی هنری علمی و اتیرانی و جهانی را به مسلخ برد و سربرید. پزشکی هم جزو آنها ست. در ایرانی که بسیجیان بورسیه ای با سهمیه های غیر علمی پزشک شده اند از یک طرف و از طرف دیگر تجارتی شدن جامعه ی ایرانی معنویت زدای از جامعه با معنویت های تحمیلی و مصنوعی باعث چنین جنایاتی در حق همه ی ایران شده و می شود. اما اینبار قسمت عباس کیارستمی شده است. این بدبختی بزرگی ست.مرگ بر بیشرفان بر قدرت. برای اینکه بدانیم چقدر مملکت حسینقلی خانی ست کافی به همین حرفه ی سینما بپزدازیم که سانسورچی اعظم از آن امام امت تا این امام معظم یک کور است. بله کوران بر قدرتند. سونامی ای عظیم در کمین است.

  • شاهد

    محمد شیروانی پس از عیادت از این کارگردان طی یادداشتی از زبان کیارستمی نوشت: «یکی از دوستام همین عمل رو انجام داد و روز پنجم در سالن سینما داشت فیلم می‌دید.قرار بود دکتر میر من رو عمل کنه. بعداً فهمیدم که پسرش من رو عمل کرده و تازه در شأنش نبودم و عمل رو سپرده به دستیار پنجاه ساله‌ش! هر جا اعتماد می‌کنی بکن ولی به اونایی که پدرشون مشهور بوده؛ نکن. خواستن و نتونستن. وقتی دکترم اخبار رو در روزنامه‌ها خوند و فهمید این بیمار خیابونی نبوده؛ دستپاچه شد و مصاحبه کرده و گفته گویا بیمارم شهرتی دارد و در خارج او را می‌شناسند