ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«نیروهای داعش در شهر سرت لیبی محاصره شدند»

دو ماه پس از آغاز حمله نیروهای دولت وحدت ملی لیبی به شهر سرت، پایگاه اصلی گروه «دولت اسلامی» (داعش)، سخنگوی نیروهای دولتی سه‌شنبه ۱۲ ژوئیه / ۲۲ تیر از گلوله‌باران داعشی‌ها و محاصره آن‌ها در مرکز سرت خبر داد.

دو ماه پس از آغاز حمله نیروهای دولت وحدت ملی لیبی به شهر سرت، پایگاه اصلی گروه «دولت اسلامی» (داعش)، سخنگوی نیروهای دولتی سه‌شنبه ۱۲ ژوئیه / ۲۲ تیر از گلوله‌باران داعشی‌ها و محاصره آن‌ها در مرکز سرت خبر داد.

به‌گزارش رویترز، داعشی‌ها که از آخرین پایگاه خود دفاع می‌کنند موفق شده‌اند با تک‌تیراندازهای خود و شلیک خمپاره فاصله خود با نیروهای دولتی را حفظ کنند.

رضا عیسی، سخنگوی تیپ مصراته که حمله به سرت را انجام داده است، گفت: «نیروهای ما با استفاده از توپخانه و نیروی هوایی در اطراف مجتمع اوآگادوگو (محل کنفرانس و مقر اصلی داعش) در مرکز سرت به آن‌ها حمله کردند.»

به‌گفته او خودروهای داعش، انبار مهمات و مرکز فرماندهی آن‌ها مورد هدف قرار گرفتند.

در جریان شلیک خمپاره‌ به خط مقدم، یکی از نیروهای تیپ مصراته کشته و ۲۰ نفر از آن‌ها زخمی شدند. همچنین جنازه ۱۳ نیروی داعش نیز پیدا شد.

فرماندهان تیپ مصراته می‌گویند صدها تن از داعشی‌ها در اطراف مجتمع اوآگادوگو، دانشگاه و بیمارستان شهر مستقر شده‌اند.

شمار نیروهای داعش و تعداد جمعیت ساکن در سرت نامشخص است. پیش از این گفته شده بود که یک‌هزار و ۸۰۰ جنگجو، افسر پلیس و مدیر وابسته به داعش بر سرت حکمروایی می‌کنند.

داعش ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی غرب سرت را در اختیار داشت که هدف حمله نیروهای مصراته، قرار گرفت. این نیروها پس از آن‌که بیش از ۲۰۰ تن از نیروهای خود را از دست داد در حال حاضر به آرامی در حال پیشرفت است.

حمله نیروهای دولتی برای تصرف سرت از روز ۱۲ مه / ۲۳ اردیبهشت آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

در شرق سرت نیز واحدهای ارتش ملی لیبی وابسته به ژنرال خلیفه حفتر علیه داعش می‌جنگند. ژنرال حفتر دولت وحدت ملی به نخست‌وزیری فائز سراج را قبول ندارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • یکنفر

    اکنون نمونه های از داعش، ولی با زرف و برق عوام فریبانه و با پوسته هایی متظاهر حتی دموکرات منشانه، در منطقه وجود دارد! نمونه آن نظاتم داعشی وار حاکم بر ایران است که کلمه "جمهوری" با اسلامی برای نام رسمی کشور انتخاب (عملا اسلام که منظور همان قرائت خاص از شیعه ولایت فقیهی است)حق ابدی برای حاکم بودن برکشور اعلام و هرگز اجازه نخواهد داد مردم نسل های بعد عقیده ای دیگری بخواهند حاکم کنند! و حتی برخی قوانین و اصولی به ظاهر مترقی از نظام های سکولاردموکرات/لیبرال دموکرات به عاریت گرفته است! ولی هرگز حاضر به اجرای آنها نشد یا آنها از درون بی محتوا و بی اثر کرد مانند مجلس و ریاست جمهوری که چیزی در حد مشاوره گاه و تدارکخانه نظام استبدادی نیستند! از ویژگی های نظام داعشی وار: اصل آزادی داشتن عقیده و ازادی بیان و عدم تفتیش عقاید به انحای مختلف نقض می شود! با توجه خطرات و محدودیتهایی که ممکن است متوجه دگراندیشان بشود، هر 5 سال در فرم های سرشماری جمعیت از دین و مذهب افراد سوال می شود! (قبلا هر ده سال بود)، در مراحل مختلف ثبت نامها، از ثبت نام آموزشگاهها تا گذرنامه و غیره، از دین و مذهب سوال و حتی در مدارک درج می شود! اینها ازمصادیق بارز تفتیش عقاید است، وقتی انسانها در شرایطی که ابراز عقیده می تواند خطر و محدودیت در اجتماع و توسط سیستم ایجاد شود و نمونه اش محرمیت های تحصیلی بهائیان!، این حرکت ناقض حقوق بشر است که اسنانها گاه برای حفظ جان و حقوق بدیهی اولیه انسانی شان مجبور به دروغ بکند!

  • یکنفر

    از عوارض حکومت های تمامیت خواه و دیکتاوری، مثل اغلب انها د رمنطقه شرق مسلمان نشین، ویژگی سرکوب کامل و متوالی و طلانی- نهادهای مردمی خردگرای دموکراسی خواه است!- این سرکوب ها، نتایج فاجعه بارش درر صورت سرنگونی رژیم دیکتاتوری نشان میدهد. کمبود نیروهای متمرکز و تحت رهبری شورایی از نخبگان آگاه، مهقول، اخلاق مدار و دموکرات منش، کشوری نسبتا آباد شده و با استعدادی چون لیبی را به ویرانگاه ترورریسم اسلام گرایی تبدیل کرده است. هر چند نظام قذافی هم مثل نظام ولایی در ایران، شوراهایی ایجاد کرده و ظاهر ایه قرآنی الگو خود قرار داده بود، اما از آنجا که این سیستم شورایی چیزی در حد مشاوره و تدارکچی نظام بودن است همان چیزی خاتمی یک بار گفت از نقش نهادهای انتخاباتی مثل ریاست جمهوری!، هرگز نتواست که گسترش مفاهیم عمیق تر و وسیع تر دموکراسی (مردم سالاری) بینجامد! ریشه رشد تررویسم در این مناطق جدا از قرائت پذیری بالای اسلام و مذاهبش، که زمینه سوءاستفاده برای دیکتاتوری ها و تررویست هاست، از نظر فرهنگی و اجتماعی هم این کشور عقب نگه داشته شده اند. صحنه کشتن بسیار فجیع قذافی، چیزی جز توحش انتقام گیری نبود! در حالی اگر دادگاهی عادلانه برگزار می شد و پس از آزمودن اینکه بتوانند شانس اعتراف و اطلاعات ذی قیمت از او، می توانستند با کمترین عجله او را مجازات کنند!