ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز کار نخست‌وزیر جدید بریتانیا با تغییر وزیر خارجه

ترزا می در هنگام ورود به مقر نخست‌وزیری وعده مقابله با بی‌عدالتی را داد. او در نخستین تصمیم‌گیری، بوریس جانسون شهردار سابق لندن و حامی سرسخت برکسیت را وزیر خارجه کرد.

ترزا می در هنگام ورود به مقر نخست‌وزیری وعده مقابله با بی‌عدالتی را داد و در نخستین تصمیم‌گیری بوریس جانسون شهردار سابق لندن و حامی سرسخت برکسیت را وزیر خارجه کرد.

جابه‌جایی قدرت دولتی در بریتانیا صورت عملی یافت. عصر چهارشنبه ۱۳ ژوئیه، دیوید کامرون در کاخ باکینگهام استعفای خود را تقدیم ملکه الیزابت کرد و ملکه نیز متقابلا ترزا می را نخست‌وزیر خواند و از او خواست کابینه جدید را تشکیل دهد.

دیوید کامرون در نطق خداحافظی خود از مقام نخست‌وزیری، در سخنان کوتاهی گفت: «بر این نظرم که کشور ما امروز قوی‌تر است.» همسر و سه فرزند کامرون در چند قدمی او ایستاده بودند.

بعد از تشریفات ملاقات با ملکه، ترزا می به خانه شماره ده در داونینگ استریت رفت و  در برابر خبرنگاران از جمله وعده کرد که با بی‌عدالتی مبارزه کند. او گفت بریتانیا باید اتحادی از همه شهروندان باشد: «ما با هم می‌توانیم بریتانیای بهتری بسازیم.»

بوریس جانسون - شهردار سابق لندن - وزیر خارجه کابینه ترزا می

نخست‌وزیر جدید بریتانیا قول داد تلاش دولت متوجه نیازهای مردم عادی باشد نه برآورده کردن خواست‌های قشر ممتاز.

ترزا می در نخستین گام، بوریس جانسون، شهردار سابق لندن را وزیر خارجه و فیلیپ هاموند، وزیر خارجه کابینه کامرون را وزیر دارایی کرد. در نخستین روزهای اعلام نتیجه برکسیت، از جانسون به عنوان گزینه اصلی جانشینی کامرون یاد می‌شد. او از حامیان کارزار خروج بود.

می باید به عنوان نخست‌وزیر باید پیگیر نتایج رفراندوم برکسیت و مذاکرات مربوط به خروج کشورش از اتحادیه اروپا باشد. او پیش‌تر اعلام کرده که برکسیت بازگشت ناپذیر است و تلاش می‌کند این خروج را به موفقیتی برای کشورش تبدیل سازد.

هنوز روشن نیست که خانم می درخواست رسمی خروج را چه زمانی به بروکسل ارائه می‌کند. صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل گفته است قصد ندارد ترزا می را برای این مسئله زیر فشار بگذارد. مرکل در مصاحبه‌‌ای تلویزیونی از جمله گفت، باید به دولت جدید بریتانیا فرصت داد تا وقت کافی برای تامل در موضوع خروج و نوع تعامل با اتحادیه اروپا را داشته باشد.

مرکل در این مصاحبه از روی کار آمدن می ابراز خوشحالی کرد.

اما ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا عجله خود را برای مذاکره هر چه سریع‌تر با ترزا می پنهان نکرده است. او در پیام تهنیت خود به نخست وزیر جدید بریتانیا گفت: «نتیجه رفراندوم جدایی وضعیت جدیدی بر اتحادیه اروپا حاکم کرده و امیدوار است هر چه زودتر گفت‌وگوها برای تعیین تکلیف این موضوع به جریان بیفتند.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.