ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی رضایت مردم از پلیس»

در مقابل آمار نیروی انتظامی، گزارش‌های زیادی از اعمال خشونت و رفتار نامناسب پلیس با شهروندان وجود دارد. این گزارش‌ها اما معمولا امکان انتشار در رسانه‌ها را پیدا نمی‌کنند.

فرمانده نیروی انتظامی ایران گفته است میزان رضایت مردم از پلیس در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳، ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است.

حسین اشتری به منبع یا چگونگی انجام نظر‌سنجی صورت گرفته که این نتایج بر اساس آن به دست آمده اشاره‌ای نکرده و همچنین نرخ رضایت مردم از پلیس در سال ۹۳ را هم اعلام نکرده، اما گفته است که افزایش رضایت مردم از پلیس و فعالیت‌های نیروی انتظامی با تاکید و تمرکز بر موضوع آموزش به دست آمده است.

رییس پلیس ایران اما با اشاره به اهمیت "تعالی رفتار" کارکنان پلیس گفته است که اگر کسی در نیروی انتظامی نتواند خودش را با این معیارها {تعالی رفتار} هماهنگ کند، جابه‌جا خواهد شد.

این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که گزارش‌های متعددی از اعمال خشونت و رفتارهای نامناسب پلیس با شهروندان وجود دارد، اما این گزارش‌ها معمولا امکان انتشار در رسانه‌ها (مخصوصا رسانه‌های رسمی و دولتی) را پیدا نمی‌کنند. گزارش مرگ بازداشت‌شدگان در بازداشتگاه‌ها، خشونت و ضرب و شتم افراد هنگام بازداشت، برخوردهای تحقیر‌آمیز و توهین به شهروندان و رفتار گشت‌های ارشاد با مردم، نمونه‌هایی از این گزارش‌ها هستند.

خبرگزاری تسنیم اما از قول حسین اشتری نوشته است که موضوع تعالی رفتار کارکنان نیروی انتظامی برای این مجموعه مهم است و کارکنان این سازمان باید با معیارهای در نظر گرفته شده در سیاست‌های نیروی انتظامی هماهنگ شوند: «ارتقای آموزش و تعالی رفتار در نیروهای پلیس به اندازه‌ای مورد تاکید و توجه است که هماهنگی با معیارها و سیاست‌های اتخاذ شده در نیروی انتظامی، یکی از الزمات مورد تاکید و توجه ماست.»

اشتری همچنین گفته است که اصرار و تاکید بر رعایت معیارهای ترسیم شده در رفتار کارکنان و تعالی رفتار سازمانی به اندازه‌ای است که اگر کسی نتواند خودش را با این معیارها هماهنگ کند، نسبت به جابه‌جایی او اقدام خواهد شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حق جو

    دیگر خشونت د رنهادی انتظامی و نظامی در ایارن به ضرب المثل مردم شده است. برخی شکنجه معمول در نیوری انتظامی (ژاندامری و شهربانی و کمیته اداغم شده) که عناصر تندرو کمیته و حتی سپاهی و بیسجی هم در آن فرماندهی رسیده اند: 1- سح اول آزار و شکنجه: کتک کاری فیزیکی/مشت . لگد/ همراه با فحاشی حتی از بدو دستگیری و از دخل ون ها و خودروها/هر چه دور از چشم مردم باشد و گاه جلوی چشم مردم/فحاشی و حرفهای رکیک 2-- سح دوم آزار و شکنجه: روشهای سنتی، مانند شلاق زدن، سرما و گرمای شدید، گرسنگی دادن، بیخوابی دادن، انواع فشارهای روانی، مانند تهدید به تجاوز و حتی در عمل انجام دادنف تهددی خانواده، تهددی پرونده سازی های سنگین تر در صدرت عدم همکاری و لو ندادن اطلاعات...! 3-- سح سوم آزار و شکنجه:: ابتکار سنتی وحشیانه: از جمله چندتایش در بن مردم مشهور است، یکی شلوار گشاد شبیه کردی به شخص پ.شانده و بالا و پایین محکم با طناب میبنند و بچه گربه های ساعات ها درون آن شلور رها میکنند! انداختن شخص درون لاستیک و پرتاپ کردن انها از پلکان طبقات! تخم مرغ اب پز را به زور به مفعد فرد فرو می کنند. کشیدن ناخن و دندان فرد! سر راز یر اب کردن و حالت خفگی دادن 4-- سح چهارم آزار و شکنجه: استافده ابزارهای جیدی، شلاق های برقیريال شوک التریکی، تختخواب های میخی و برق، اویزان کردن های طولانی/قپو کردن طولانی یعنی دست و پا بر عکس و ضربدری ساعت میبینند.