ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بیانیه وزارت اطلاعات درباره برخورد با ۱۰۲ عضو گروه «توحید و جهاد»

یک روز پس اعدام زندانیان عقیدتی اهل سنت، وزارت اطلاعات اعلام کرد ۱۰۲نفر از افراد مرتبط با جریانات جهادی در درگیری کشته شده‌اند، به اعدام محکوم شده‌اند یا بازداشت شده‌اند.

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای درباره برخورد با گروه‌های جهادی در غرب ایران اعلام کرد که ۱۰۲ تن از افراد مرتبط با این گروه‌ها یا در درگیری کشتند یا به اعدام محکوم شدند و در بازداشت به سر می‌برند.

وزارت اطلاعات معتقد است که این گروه‌های جهادی با تکفیر شماری از روحانیون اهل سنت و شهروندان عادی، آنها را به قتل رساندند

بنابر اعلامیه وزارت اطلاعات ایران، از سال ۱۳۸۷، با گسترش فعالیت گروه‌های «جهادی و سلفی» در غرب ایران، این جریانات فعالیت خود را معطوف به ایران کردند. این اعلامیه گروه «توحید و جهاد» را به عنوان یکی از گروه‌های جهادی داخل معرفی کرد.

بر اساس این گزارش، جریانات جهادی در اولین اقدام خود به یک پایگاه نیروی انتظامی حمله کردند که طی این درگیری شماری از مأموران انتظامی ایران کشته و مجروح  می‌شود. ابتدا گمان می‌رفت که گروه «پژاک» مسئول این حمله است اما بعدتر مشخص شد که جریانات جهادی پشت این حمله بودند.

وزارت اطلاعات ایران معتقد است که این گروه‌های جهادی با تکفیر شماری از روحانیون اهل سنت و شهروندان عادی، آنها را به قتل رساندند.

همچنین ترور محمد شیخ الاسلام نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری، مهدی کامیان دادیار دادگستری سنندج، برهان عالی از روحانیون اهل سنت، حسن داوطلب قاضی دادگستری و قتل چهار تن از محیط بانان محیط زیست استان کردستان از دیگر اقدامات این گروه عنوان شده است.

وزارت اطلاعات می‌گوید در طول سال‌های گذشته فعالیت این گروه ۲۰ کشته و ۴۰ مجروح بر جا گذاشت.

این وزارتخانه توزیع شکلات مسموم بین پرسنل نظامی و قضایی شهر سنندج، سرقت مسلحانه از طلا فروشی شهرستان قروه، حمله مسلحانه به ایستگاه پلیس کلانتری ۱۲ سنندج را هم از جمله اقدامات این گروه خواند.

این بیانیه یک روز پس از آن منتشر می‌شود که دست‌کم ۱۰ زندانی عقیدتی اهل سنت در ایران بامداد روز سه‌شنبه ۱۲ مرداد به دار آویخته شدند.

قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران اتهام این افراد را اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروه‌های جهادی و محاربه و افساد فی الارض عنوان کرده بود. اما جزئیات و مصادیق این اتهامات اعلام نشده است.

با این حال شماری از متهمان با رد اتهامات خود گفته بودند که آنها زیر شکنجه اعتراف کرده بودند و دلیل بازداشت‌شان برگزاری و شرکت در جلسات مذهبی بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سیما

    دزد که به دزد بزنه میشه شاه دزد. چنان ضد جهاد و نوحید شدن اینا که آدم فکر می کنه با حاکمان سوئیسی طرفه

  • nader

    خاين انها بودند که از سال ۵۷ با چماق بجان مردم افتادند و مردم فارس وعرب و لر و ترک و کرد و بلوچ و ترکمن را دسته دسته تیر باران کردند. خاين انها بودند که طالقانی را مسموم کردند و تمام روحانیون ضد ولایت فقیه مثل شریعتمداری و منتظری را به تبعید و زنجیر کشیدند. خاين انها بودند که با خفقان و سرکوب به دستگیری واعدام روشنفکران پرداختتد و قتلهای زنجیری راه انداختند و هر صدای اعتراض را جاسوس و صیهونیست و ضدانقلاب و شاهپرست و منافق و فتنه گر نامیدند و دست و پا شکستند.. خاين انها بودند که وعده اتوبوس و مدرسه و بهداشت مجانی و بهشت را دادند و بجایش بحران گروگانگیری و جنگ ۸ ساله و موشک و بمب اتمی سازی و گرانی بیکاری و اعتیاد و فحشا را ارایه دادند. خاين انها هستند که همچنان میلیاردها پول مردم ایران را غارت میکنند و با سرکوب و اعدام و دروغ و اتهام و تهدید و تبعید و اسیدپاشی و شلاق و شکنجه میخواهند به چپاول ادامه دهند!

  • chera va che goone

    روش تروریست های اسلام گرا، به هیچ وجه قبول نیست. مبارزه مسلحانه حتی لیه یک دیکتاتوری مذهبی هم باید جوانمردانه و رعایت اخلاقی و حقوق بشر باشد. تعرض به افارد غیرنظامی و صدمه زدن به مردم و ایجاد رعب و وحشت هیچ کمکی به احقاق حقوق مردم نمی کند. در نهایت این گروه ها پیرور شوند یک دیکتاتوری مذهبی شاید بدتر جای گزین خواهد شد. به همین در نزد مردم هیچ جایگاهی ندارند. پش دهه های رنج و فلاکت تحت انقاید جکومت مذهبی آحاد مردم ایران از هر نوع حکومت مذهبی بیزارند و امثال جهادی و داعشی هرگز نزد مردم ایران مقبولیت ندارند. یک حکومت لیبرال دمکراسی حداقل خواست مردم ایران است.