ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

استیضاح دوباره وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش دولت روحانی برای دومین بار استیضاح شده است. او در مجلس نهم توانست که رای اعتماد مجدد نمایندگان را به دست آورد. آیا در مجلس همسو با دولت استیضاح رای می‌آورد؟

طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش دولت جمهوری اسلامی ایران به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

عصر چهارشنبه ۲۰ مرداد علی بختیار نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، گفت که طرح استیضاح علی اصغر فانی با ۵۷ امضاء به هیئت رئیسه مجلس تحویل داده شد.

او هدف از استیضاح فانی را «حفظ منافع دانش آموزان و مبارزه با تهاجم فرهنگی» اعلام کرد و «عدم رضایت معلمان و مدیران مدارس از عملکرد وزیر آموزش و پرورش، اجرایی نشدن سند بنیادین تحول آموزش و پرورش و عدم تکریم ارباب رجوع در برخی مدارس» را از دلایل استیضاح وزیر آموزش و پرورش برشمرد.

صبح پنجشنبه ۲۱ مرداد نیز خبرگزاری‌های رسمی ایران متن طرح استیضاح فانی را که پیش از این نیز  اردیبهشت امسال در آستانه استیضاح قرار گرفته بود، منتشر کردند. وزیر آموزش و پرورش دولت روحانی تابستان سال گذشته نیز استیضاح شد اما توانست دوباره از مجلس رای اعتماد بگیرد.

۵۷ نماینده مجلس، «نگاه سیاسی و جناحی و باندی در آموزش و پرورش و مدارس، عدم اجرایی شدن نظام هماهنگ پرداخت حقوق و عدم اجرای طرح‌بندی فرهنگیان، عدم توجه به شعار «اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل» در بحث فرهنگ‌سازی در مدارس و جامعه» را از دلایل استیضاح فانی عنوان کرده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش دولت یازدهم در سه سال گذشته سیاست‌ خصوصی‌سازی مدارس  را در پیش گرفته است. طرح هدایت تحصیلی دانش آموزان نیز چندی پیش اعتراض دانش آموزان و خانواده آنان را به دنبال داشت.

همچنین به رغم وعده‌های دولت برای بهبود وضعیت معیشت معلمان و افزایش حقوق آنان، این طرح تا به حال اجرایی نشده است. فانی تیر امسال میزان بدهی این وزارت‌خانه به معلمان را ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرده بود.

چنانچه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش به تصویب نمایندگان مجلس برسد، او دومین عضو هیئت دولت روحانی است که با رای عدم اعتماد نمایندگان روبرو می‌شود.

پیشتر رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با رای عدم اعتماد مجلس نهم برکنار شده بود.

در همین زمینه

اختلاف هیأت رئیسه مجلس با برخی نمایندگان بر سر استیضاح وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش بار دیگر از مجلس رأی اعتماد گرفت

آموزش و پرورش؛ حیاط خلوت کشمکش‌های سیاسی

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.