ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

معاون اجتماعی قوه قضائیه: اعدام قاچاقیان مواد مخدر بازدارندگی نداشته است

محمدباقر الفت گفت که اعدام این افراد ضربه‌ای اساسی به بدنه قاچاق مواد مخدر در ایران وارد نمی‌کند و مجازات‌های طویل المدت همراه با کارسخت تأثیرگذارتر است.

محمدباقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ایران گفت که اعدام قاچاقچیان مواد مخدر تاکنون بازدارندگی نداشته و این موضوع به صورت مکتوب به رئیس قوه قضائیه اعلام شده است.

محمدباقر الفت مجازات‌های طویل المدت همراه با کارسخت را تأثیرگذارتر از اعدام برای قاچاقچیان مواد مخدر دانست

الفت، شنبه ششم شهریور به خبرگزاری تسنیم گفت که علی‌رغم مبارزه «پرتعداد» ایران با قاچاقچیان مواد مخدر «مطابق با قانون»، حجم مواد مخدر ورودی به ایران و ترانزیت از این کشور، تنوع آن‌ها و جمعیت درگیر با آن افزایش یافته است.

الفت گفت: «افرادی که اعدام می‌شوند در واقع قاچاقچیان اصلی نیستند زیرا قاچاقچیان اصلی درگیر عملیات انتقال محموله‌های موادمخدر نمی‌شوند. معمولا با هزینه کمی موادمخدر را در اختیار افرادی که بضاعت مالی کافی ندارند قرار می‌دهند»

معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت که اعدام این افراد ضربه‌ای اساسی به بدنه قاچاق مواد مخدر در ایران وارد نمی‌کند.

به تازگی چند تن از مقام‌های ایران بازنگری بر قوانین اعدام در ایران را مطرح کرده‌اند. روح الله حضرت پور، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ایران هفته گذشته از وجود ۴۵۰۰ اعدامی در ایران خبر داد و گفت باید در قوانین اعدام بازنگری شود.

الفت درباره مجازات جایگزین در صورت تعدیل و بازنگری در قانون اعدام کسانی که متهم به ارتکاب جرائم مرتبط با مواد مخدر هستند گفت که «مجازات‌های طویل المدت همراه با کارسخت» برای این افراد تأثیرگذارتر است.

او در ادامه گفت: «در حال حاضر کسی که وارد زندان می‌شود در واقع مشغول استراحت می‌شود».

الفت درباره انتقادها به حبس‌های طولانی مدت گفت: «باید برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم. جاهایی مثل معادن بزرگ و حوزه راهسازی، تالاب‌ها و بیابان‌ها، فرصت‌های زیادی برای کار سخت اینگونه محکومان هستند».

در ایران بیشترین آمار اعدام‌ها مربوط به کسانی می‌شود که به اتهام حمل یا فروش مواد مخدر دستگیر شده‌اند. روز گذشته احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران با صدور اطلاعیه‌ای این اعدام‌ها را در تناقض با قوانین بین‌المللی برشمرد و گفت این جرائم بر اساس قوانین بین‌المللی، جرایم جدی محسوب نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.