ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بیماری بهاره هدایت در زندان

<p>امین احمدیان همسر بهاره هدایت، فعال دانشجویی که در زندان به سر می&zwnj;برد، می&zwnj;گوید که وی در زندان به سنگ کیسه صفرا دچار شده و نیازمند جراحی است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>احمدیان در گفت&zwnj;وگو با کمپین بین&zwnj;المللی حقوق بشر در ایران گفته است که بهاره هدایت پیش از رفتن به زندان بیماری نداشت و این بیماری &laquo;محصول شرایط زندان&raquo; است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی همچنین خبر داده که هشت ماه است که نتوانسته با همسرش در زندان ملاقات حضوری داشته باشد. به گفته احمدیان، عباس جعفری دولت&zwnj;آبادی، دادستان تهران با درخواست ملاقات حضوری موافقت نکرده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>همسر بهاره هدایت افزوده: &laquo;هم اکنون بهاره هدایت به همراه جمعی دیگر از زندانیان سیاسی زن در بند موسوم به متادون نگهداری می شود که نسبت به بند عمومی زنان از امکانات بسیار محدودتری برخوردار است و تلفن&zwnj;هایشان نیز قطع شده است.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>١٦ آذر جاری تارنمای کلمه گزارش داد که زندانیان سیاسی زن در زندان اوین به قرنطینه متادون بند زنان منتقل شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>احمدیان نیز گفته که هم اکنون بیش از ۱۵ نفر از زنان در بند متادون هستند و درخواست کرده&zwnj;اند که به بند عمومی منتقل شوند اما موافقت نشده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی افزوده: &laquo;تا الان با تقاضای زهرا بهرامی و هنگامه شهیدی موافقت شد و آن&zwnj;ها را به بند عادی برده&zwnj;اند.&raquo;</p> <p>بهاره هدایت از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، بزرگ&zwnj;ترین تشکل دانشجویی در ایران، ١٠ دی ٨٨ بازداشت شد. وی از سوی شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب اسلامی به ٩ سال و نیم حبس محکوم شد. این حکم مرداد ٨٩ از سوی شعبه ٥٤ دادگاه تجدیدنظر تهران عیناً تأیید شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی در دادگاه بدوی به اتهام &laquo;اجتماع و تبانی علیه نظام&raquo; به پنج سال حبس، به اتهام &laquo;توهین به رهبری&raquo; به دو سال و به اتهام &laquo;توهین به رئیس&zwnj;جمهوری&raquo; و &laquo;تبلیغ علیه نظام&raquo; به ۶ ماه حبس محکوم شده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در همین حال حکم دو سال حبس تعلیقی این عضو پیشین دفتر تحکیم وحدت به اتهام &laquo;اقدام علیه امنیت ملی از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵&raquo; نیز از حالت تعلیق خارج شده و به این حکم اضافه شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>بهاره هدایت همچنین فروردین ٨٩ کاندیدای جایزه دانشجویی &laquo;صلح&raquo; اتحادیه سراسری دانشجویان اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۰ شد. وی از سوی ۴۵ اتحادیه دانشجویی از ۳۷ کشور مختلف جهان، نامزد دریافت این جایزه شد.</p>

امین احمدیان همسر بهاره هدایت، فعال دانشجویی که در زندان به سر می‌برد، می‌گوید که وی در زندان به سنگ کیسه صفرا دچار شده و نیازمند جراحی است.

احمدیان در گفت‌وگو با کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته است که بهاره هدایت پیش از رفتن به زندان بیماری نداشت و این بیماری «محصول شرایط زندان» است.

وی همچنین خبر داده که هشت ماه است که نتوانسته با همسرش در زندان ملاقات حضوری داشته باشد. به گفته احمدیان، عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران با درخواست ملاقات حضوری موافقت نکرده است.

همسر بهاره هدایت افزوده: «هم اکنون بهاره هدایت به همراه جمعی دیگر از زندانیان سیاسی زن در بند موسوم به متادون نگهداری می شود که نسبت به بند عمومی زنان از امکانات بسیار محدودتری برخوردار است و تلفن‌هایشان نیز قطع شده است.»

١٦ آذر جاری تارنمای کلمه گزارش داد که زندانیان سیاسی زن در زندان اوین به قرنطینه متادون بند زنان منتقل شده‌اند.

احمدیان نیز گفته که هم اکنون بیش از ۱۵ نفر از زنان در بند متادون هستند و درخواست کرده‌اند که به بند عمومی منتقل شوند اما موافقت نشده است.

وی افزوده: «تا الان با تقاضای زهرا بهرامی و هنگامه شهیدی موافقت شد و آن‌ها را به بند عادی برده‌اند.»

بهاره هدایت از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، بزرگ‌ترین تشکل دانشجویی در ایران، ١٠ دی ٨٨ بازداشت شد. وی از سوی شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب اسلامی به ٩ سال و نیم حبس محکوم شد. این حکم مرداد ٨٩ از سوی شعبه ٥٤ دادگاه تجدیدنظر تهران عیناً تأیید شد.

وی در دادگاه بدوی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام» به پنج سال حبس، به اتهام «توهین به رهبری» به دو سال و به اتهام «توهین به رئیس‌جمهوری» و «تبلیغ علیه نظام» به ۶ ماه حبس محکوم شده بود.

در همین حال حکم دو سال حبس تعلیقی این عضو پیشین دفتر تحکیم وحدت به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵» نیز از حالت تعلیق خارج شده و به این حکم اضافه شده است.

بهاره هدایت همچنین فروردین ٨٩ کاندیدای جایزه دانشجویی «صلح» اتحادیه سراسری دانشجویان اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۰ شد. وی از سوی ۴۵ اتحادیه دانشجویی از ۳۷ کشور مختلف جهان، نامزد دریافت این جایزه شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.