ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

احمد غلامی و علی خدابخش آزاد شدند

<p>احمد غلامی، سردبیر شرق و علی خدابخش، سرمايه&zwnj;گذار اين روزنامه که از شانزدهم آذرماه به دلایل امنیتی همراه با جمعی از روزنامه&zwnj;نگاران شرق بازداشت شده بود آزاد شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش بخش ادبی و فرهنگی رادیو زمانه احمد غلامی، نویسنده و روزنامه&zwnj;نگار و علی خدابخش که از ۲۰&nbsp; روز پيش زندانی شده بودند، هر کدام در ازای پرداخت وثیقه&zwnj;&zwnj; ده میلیون تومانی از زندان آزاد شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>کيوان مهرگان، دبير سرويس سياسی روزنامه شرق، فرزانه روستايی، دبير سرويس بين&zwnj;الملل و ريحانه طباطبايی از ديگر روزنامه&zwnj;نگاران بازداشتی اين روزنامه هستند که همچنان در بازداشت به&zwnj;سر می&zwnj;برند.</p> <p><br /> احمد غلامی بنیان&zwnj;گذار و دبیر جایزه ادبی نویسندگان و منتقدان مطبوعات است و این جایزه معتبر ادبی در غیاب او نتایج یازدهمین دوره برگزاری&zwnj;اش را اعلام کرد، اما برگزاری مراسم پایانی جایزه و اهدای جوایز به برندگان را به آزادی دبیر این جایزه ادبی موکول کرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>همچنین مجموعه داستان &laquo;آدم&zwnj;ها&raquo; نوشته احمد غلامی نیز در این میان منتشر شده و روی پیشخوان کتاب&zwnj;فروشی&zwnj;ها قرار گرفته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پس از زندانی شدن احمد غلامی به دلایلی که بعدها &laquo;امنیتی&raquo; خوانده شد، گروهی از روشنفکران، نویسندگان و مترجمان سرشناس ایران خطاب به آیت&zwnj;الله صادق آملی&zwnj;لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نامه&zwnj;ای نوشتند و خواستار آزادی سردبیر شرق شدند.</p> <p>&nbsp;<br /> آن&zwnj;ها در این نامه نوشته بودند: &laquo;احمد غلامی به&zwnj;زعم ما و نیز به اعتقاد خودش، داستان&zwnj;نویسی است که شغل&zwnj;اش روزنامه&zwnj;نگاری است. او پیشینه&zwnj;ای روشن و درخشان در خدمت به میهن خویش از زمان جنگ گرفته تا در سال&zwnj;های اخیر در عرصه&zwnj; ادبیات، به&zwnj;خصوص ادبیات جنگ دارد. او در مقام روزنامه&zwnj;نگار نیز همواره به اعتدال، پرهیز از تنش و سیاست&zwnj;پیشگی شهره بوده و در بند کردن او، در بند کردن قلم داستان&zwnj;نویسی است که همواره بر آن بوده تا عشق و ایمان را در مخاطبان&zwnj;اش زنده نگه دارد.&raquo;<br /> <br /> احمد غلامی که در جنگ هشت ساله نیز شرکت داشته، در برخی از داستان&zwnj;هایش به&zwnj;گونه&zwnj;ای مستقل به رویدادهای جنگ می&zwnj;پردازد. او در فضای ادبی کشور و در روزنامه&zwnj;نگاری فرهنگی ایران چهره&zwnj;ای شناخته شده و شاخص است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>یونس تراکمه از اعضای هیأت اجرایی بنیاد هوشنگ گلشیری در نوشته&zwnj;ای که پس از بازداشت احمد غلامی منتشر کرد، نوشته بود:</p> <p>&laquo;احمد غلامی هم مثل خیلی&zwnj;های دیگر جبهه رفته،&zwnj; جنگیده،&zwnj; هم&zwnj;رزمان&zwnj;اش در کنار و اطراف او به&zwnj;خون غلتیده&zwnj;اند، خون دیده، جسد دیده و بارها مرگ را از نزدیک ملاقات کرده اما مثل خیلی از آن خیلی&zwnj;ها، جنگ که تمام شد طلبکار کسی نبوده و نیست. انتقام آن&zwnj;همه با مرگ دست و پنجه نرم کردن را از همسایه&zwnj;ها و همشهری&zwnj;هایش نگرفته و نمی&zwnj;گیرد. خشمگین از آن&zwnj;همه سختی و عذابی که در جنگ کشیده، کتاب&zwnj;فروشی آتش نزده، شیشه&zwnj; سینما پایین نیاورده و تیر و تیغ بر روی دیگران،&zwnj; دیگرانی که به جبهه نرفته&zwnj;اند نکشیده و نینداخته است.&raquo;<br /> &nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

احمد غلامی، سردبیر شرق و علی خدابخش، سرمايه‌گذار اين روزنامه که از شانزدهم آذرماه به دلایل امنیتی همراه با جمعی از روزنامه‌نگاران شرق بازداشت شده بود آزاد شدند.

به گزارش بخش ادبی و فرهنگی رادیو زمانه احمد غلامی، نویسنده و روزنامه‌نگار و علی خدابخش که از ۲۰  روز پيش زندانی شده بودند، هر کدام در ازای پرداخت وثیقه‌‌ ده میلیون تومانی از زندان آزاد شده است.

کيوان مهرگان، دبير سرويس سياسی روزنامه شرق، فرزانه روستايی، دبير سرويس بين‌الملل و ريحانه طباطبايی از ديگر روزنامه‌نگاران بازداشتی اين روزنامه هستند که همچنان در بازداشت به‌سر می‌برند.

احمد غلامی بنیان‌گذار و دبیر جایزه ادبی نویسندگان و منتقدان مطبوعات است و این جایزه معتبر ادبی در غیاب او نتایج یازدهمین دوره برگزاری‌اش را اعلام کرد، اما برگزاری مراسم پایانی جایزه و اهدای جوایز به برندگان را به آزادی دبیر این جایزه ادبی موکول کرد.

همچنین مجموعه داستان «آدم‌ها» نوشته احمد غلامی نیز در این میان منتشر شده و روی پیشخوان کتاب‌فروشی‌ها قرار گرفته است.

پس از زندانی شدن احمد غلامی به دلایلی که بعدها «امنیتی» خوانده شد، گروهی از روشنفکران، نویسندگان و مترجمان سرشناس ایران خطاب به آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نامه‌ای نوشتند و خواستار آزادی سردبیر شرق شدند.

 
آن‌ها در این نامه نوشته بودند: «احمد غلامی به‌زعم ما و نیز به اعتقاد خودش، داستان‌نویسی است که شغل‌اش روزنامه‌نگاری است. او پیشینه‌ای روشن و درخشان در خدمت به میهن خویش از زمان جنگ گرفته تا در سال‌های اخیر در عرصه‌ ادبیات، به‌خصوص ادبیات جنگ دارد. او در مقام روزنامه‌نگار نیز همواره به اعتدال، پرهیز از تنش و سیاست‌پیشگی شهره بوده و در بند کردن او، در بند کردن قلم داستان‌نویسی است که همواره بر آن بوده تا عشق و ایمان را در مخاطبان‌اش زنده نگه دارد.»

احمد غلامی که در جنگ هشت ساله نیز شرکت داشته، در برخی از داستان‌هایش به‌گونه‌ای مستقل به رویدادهای جنگ می‌پردازد. او در فضای ادبی کشور و در روزنامه‌نگاری فرهنگی ایران چهره‌ای شناخته شده و شاخص است.

یونس تراکمه از اعضای هیأت اجرایی بنیاد هوشنگ گلشیری در نوشته‌ای که پس از بازداشت احمد غلامی منتشر کرد، نوشته بود:

«احمد غلامی هم مثل خیلی‌های دیگر جبهه رفته،‌ جنگیده،‌ هم‌رزمان‌اش در کنار و اطراف او به‌خون غلتیده‌اند، خون دیده، جسد دیده و بارها مرگ را از نزدیک ملاقات کرده اما مثل خیلی از آن خیلی‌ها، جنگ که تمام شد طلبکار کسی نبوده و نیست. انتقام آن‌همه با مرگ دست و پنجه نرم کردن را از همسایه‌ها و همشهری‌هایش نگرفته و نمی‌گیرد. خشمگین از آن‌همه سختی و عذابی که در جنگ کشیده، کتاب‌فروشی آتش نزده، شیشه‌ سینما پایین نیاورده و تیر و تیغ بر روی دیگران،‌ دیگرانی که به جبهه نرفته‌اند نکشیده و نینداخته است.»
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.