ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رویترز: به زودی ۱۷ فروند ایرباس به ایران تحویل داده می‌شود

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرانجام مجوز فروش هواپیماهای مسافربری ایرباس به ایران را صادر کرد. رویترز می‌نویسد روزهای آینده مجوز فروش بوئینگ هم داده می‌شود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرانجام مجوز فروش هواپیماهای مسافربری ایرباس به ایران را صادر کرد. رویترز می‌نویسد روزهای آینده مجوز فروش بوئینگ هم داده می‌شود.

خبرگزاری رویترز چهارشنبه ۲۱ سپتامبر خبر داد که وزارت خزانه‌داری آمریکا روند صدور مجوز معامله هواپیماهای ایرباس با ایران را شروع کرده است. رویترز نوشت طبق این مجوز، ۱۷ فروند هواپیمای ایرباس به زودی به ایران تحویل می‌شوند.

یک روز پیشتر، یک مقام ایرانی به رویترز گفته بود که آمریکا در روند نهایی شدن توافق خرید ۱۱۷ فروند هواپیمای ایرباس به ایران کارشکنی می‌کند.

موضوع خرید ۱۱۷ فروند هواپیمای مسافربری ایرباس در سفر اروپایی روحانی به فرانسه مطرح و رسانه‌ای شده بود اما پس از آن عنوان شد که عملی شدن این توافق مستلزم موافقت آمریکا و وزارت خزانه‌داری این کشور است.

ایرباس یکی از زیرمجموعه‌های کنسرن “ارباس گروپ” است. ۲۵ درصد سهام ایرباس به فرانسه و ‌آلمان و اسپانیا تعلق دارد و ۷۵ درصد باقی خرده سهام است. مرکز این کنسرن در تولوز فرانسه قرار دار د. ضرورت مجوزدولت آمریکا به این خاطر بود که از قطعات و لوازم آمریکایی در این هواپیماها استفاده می‌شود.

ممنوعیت فروش هواپیماهایی که از عمر ساخت ‌آنها ۱۵ سال کمتر می‌گذرد، جزیی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران بودند.

منتقدان برجام و مخالفان اصولگرای دولت روحانی، قرارداد با ایرباس و خرید بوئینگ را مغایر اقتصاد مقاومتی می‌دانند و می‌گویند رفع مشکل بیکاری مهم‌تر از خرید هواپیمای لوکس است.

مجوز معامله ایرباس و سپس بوئینگ، در زمانی صادر و رسانه‌ای می‌شود که حسن روحانی و هیات همراه او برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می‌برند و سرگرم ملاقات و مذاکره با روسای دولت‌ها هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.