ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دولت کلمبیا و چریک‌های فارک پیمان صلح را امضا کردند

۵۲ سال خشونت در کلمبیا، سرانجام پس از چهار سال مذاکره بین دولت کلمبیا و چریک‌های چپگرای فارک به پایان رسید. اکنون نیروهای فارک در روند سیاسی کشور مشارکت خواهند کرد.

پس از نیم قرن خشونت و آوارگی، کلمبیا بر روی قدیمی‌ترین درگیری نظامی آمریکای لاتین خط کشید.

رودریگو لوندونیو، رهبر فارک (راست) و خوان مانوئل سانتوس، رئیس جمهوری کلمبیا (چپ) به‌هنگام امضای پیمان صلح

خوان مانوئل سانتوس، رئیس جمهوری کلمبیا و رودریگو لوندونیو با نام مستعار «تیموشنکو»، رهبر سازمان چریکی چپگرا، فارک، پای پیمان صلح امضا کردند.

رئیس جمهوری کلمبیا و رهبر فارک این توافقنامه را در شهر کارتاخنا و با قلمی از پوکه گلوله امضا کردند. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل و رائول کاسترو، رئیس جمهوری کوبا و چند تن از رهبران کشورهای آمریکای لاتین نیز در مراسم امضای پیمان صلح شرکت داشتند.

فارک از یک سال پیش آتش‌بس یک‌جانبه اعلام کرده بود. ارتش کلمبیا نیز حملات هوایی به مواضع فارک را متوقف کرد.

مذاکره‌کنندگان پیش از این بر سر مشارکت سیاسی چریک‌ها، برنامه‌های توسعه کشاورزی در مناطق تحت کنترل چریک‌ها و اجرای عدالت به توافق رسیده‌ بودند.

بر اساس این توافق هفت هزار چریک فارک زیر نظر سازمان ملل متحد سلاح‌های خود را تحویل می‌دهند. همچنین اصلاحاتی در کشور صورت خواهد گرفت.

بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین از این آتش‌بس استقبال کرده‌‌اند.

درگیری‌های نظامی فارک و نیروهای دولتی کلمبیا از سال ۱۹۶۴ تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار کشته در بر داشته است. همچنین در این مدت بیش از پنج میلیون نفر آواره شده‌اند.

فارک، قدرتمندترین گروه چپ با مشی مسلحانه در کلمبیا به‌شمار می‌آید.

فارک و دولت از نوامبر ۲۰۱۲ مذاکراتی را با هدف پایان دادن به تنش‌های موجود آغاز کردند. پیمان صلح قرار است در روز یگشنبه دوم اکتبر / ۱۱ مهر به رأی مردم کلمبیا گذاشته شود.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.