ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رهنورد: زندانيان سياسی را آزاد کنيد

<p>زهرا رهنورد از مخالفان دولت ايران، با انتشار نامه&zwnj;ای از آيت&zwnj;الله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران خواسته تا زندانيان سياسی آزاد شوند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش تارنمای کلمه، رهنورد در اين نامه افزوده زندانيان سياسی نه خواهان براندازی و نه خواهان انقلاب نرم بوده&zwnj;اند. به گفته وی، زندانيان سياسی آرزوی بهبود شرايطی را دارند که در پناه آن ملت ايران، &laquo;سرافراز و شاد و آزاد&raquo; زندگی کند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>رهنورد، وضعيت زندانيان سياسی زن را &laquo;خاص&raquo; توصيف کرده و افزوده در ميان آنان مادرانی هستند که &laquo;فرزندانشان در فراق آن&zwnj;ها اشک می&zwnj;ريزند و اضطراب&zwnj;های روانی و بی&zwnj;پناهی، سلامت&zwnj;شان را تهديد می&zwnj;کند.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی در اين نامه نوشته &laquo;سال&zwnj;های جوانی زنان زندانی به خاکستر پيری در کنج غم&zwnj;افزای زندان تبديل می&zwnj;شود.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>زهرا رهنورد، مهر ماه ٨٩ نيز در نامه سرگشاده&zwnj;ای به صادق لاريجانی، خواهان آزادی زندانيان سياسی ايران شده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>رهنورد در حالی اين نامه را نوشته که در روزهای اخير اعضای فراکسيون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه&zwnj;ای به رئيس قوه قضاييه ايران، خواهان محاکمه وی شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پس از انتخابات بحث&zwnj;برانگيز رياست&zwnj;جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، تعداد زيادی از مخالفان دولت بازداشت و به حبس محکوم شدند. تارنمای رهانا با انتشار گزارشی در تابستان گذشته خبر داد ۲۵ زندانی سياسی زن در در زندان اوين به سر می&zwnj;برند.</p> <p><br /> جمهوری اسلامی ايران از معترضان به نتيجه انتخابات سال گذشته، به عنوان &laquo;عناصر فتنه ۸۸&raquo; ياد می&zwnj;کند.</p> <p><br /> آيت&zwnj;الله علی خامنه&zwnj;ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، امروز در تازه&zwnj;ترين اظهارنظر درباره مخالفان گفت: &laquo;کسانی که مردم به آن&zwnj;ها سران فتنه می&zwnj;گويند بازيچه طراحان اصلی بودند و دشمن آن&zwnj;ها را به وسط صحنه هل داده بود که آن&zwnj;ها نيز بايد راه خود را از دشمن جدا می کردند که اين کار را انجام ندادند و مرتکب گناه شدند.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی با بيان اين&zwnj;که &laquo;هنوز ابعاد فتنه سال گذشته به طور کامل شناخته نشده است&raquo; تأکيد کرد که عاملان اصلی اين وقايع به دنبال &laquo;حذف جمهوری اسلامی و تغيير نظام&raquo; بودند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>مقامات حکومت ايران، عمدتاً از ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالف دولت به عنوان &laquo;سران فتنه&raquo; نام می&zwnj;برند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در هفته&zwnj;های اخیر فشار هوادران دولت به قوه قضائیه برای محاکمه رهبران مخالف دولت افزایش یافته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

زهرا رهنورد از مخالفان دولت ايران، با انتشار نامه‌ای از آيت‌الله صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران خواسته تا زندانيان سياسی آزاد شوند.

به گزارش تارنمای کلمه، رهنورد در اين نامه افزوده زندانيان سياسی نه خواهان براندازی و نه خواهان انقلاب نرم بوده‌اند. به گفته وی، زندانيان سياسی آرزوی بهبود شرايطی را دارند که در پناه آن ملت ايران، «سرافراز و شاد و آزاد» زندگی کند.

رهنورد، وضعيت زندانيان سياسی زن را «خاص» توصيف کرده و افزوده در ميان آنان مادرانی هستند که «فرزندانشان در فراق آن‌ها اشک می‌ريزند و اضطراب‌های روانی و بی‌پناهی، سلامت‌شان را تهديد می‌کند.»

وی در اين نامه نوشته «سال‌های جوانی زنان زندانی به خاکستر پيری در کنج غم‌افزای زندان تبديل می‌شود.»

زهرا رهنورد، مهر ماه ٨٩ نيز در نامه سرگشاده‌ای به صادق لاريجانی، خواهان آزادی زندانيان سياسی ايران شده بود.

رهنورد در حالی اين نامه را نوشته که در روزهای اخير اعضای فراکسيون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رئيس قوه قضاييه ايران، خواهان محاکمه وی شده‌اند.

پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، تعداد زيادی از مخالفان دولت بازداشت و به حبس محکوم شدند. تارنمای رهانا با انتشار گزارشی در تابستان گذشته خبر داد ۲۵ زندانی سياسی زن در در زندان اوين به سر می‌برند.

جمهوری اسلامی ايران از معترضان به نتيجه انتخابات سال گذشته، به عنوان «عناصر فتنه ۸۸» ياد می‌کند.

آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، امروز در تازه‌ترين اظهارنظر درباره مخالفان گفت: «کسانی که مردم به آن‌ها سران فتنه می‌گويند بازيچه طراحان اصلی بودند و دشمن آن‌ها را به وسط صحنه هل داده بود که آن‌ها نيز بايد راه خود را از دشمن جدا می کردند که اين کار را انجام ندادند و مرتکب گناه شدند.»

وی با بيان اين‌که «هنوز ابعاد فتنه سال گذشته به طور کامل شناخته نشده است» تأکيد کرد که عاملان اصلی اين وقايع به دنبال «حذف جمهوری اسلامی و تغيير نظام» بودند.

مقامات حکومت ايران، عمدتاً از ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالف دولت به عنوان «سران فتنه» نام می‌برند.

در هفته‌های اخیر فشار هوادران دولت به قوه قضائیه برای محاکمه رهبران مخالف دولت افزایش یافته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • kellyryld

    Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So nice to seek out somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is one thing that is wanted on the net, someone with a bit of originality. helpful job for bringing something new to the internet! <a href = "http://smartphonetutor.com/category/htc-evo-qa">HTC EVO</a> Abidance <a href = "http://meridiaadvice.net/">Meridia sale</a> lustfully <a href = "http://levitrablog.com/">Levitra</a> sorceress <a href = "http://myecigsreviews.com/category/smoketip">Smoketip discount code</a> dyspneic