ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فرار رئیس جمهوری تونس به عربستان سعودی

<p>زین العابدین بن علی، رییس جمهوری در پی اعتراضات گسترده مردم این کشور روز گذشته، جمعه از سمت خود کنار رفت و به کشور عربستان سعودی فرار کرد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رسانه&lrm;های عربستان، وی به همراه خانواده&zwnj;اش وارد این کشور شده و دفتر ملک عبدالله، پادشاه عربستان در بیانیه&zwnj;ای اعلام کرده که به خاطر &laquo;وضعیت ویژه&raquo; کشور تونس تصمیم به پذیرفتن رئیس جمهور این کشوره گرفته است.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>پس از اعلام کناره گیری رئیس جمهوری تونس، محمد الغنوشی، نخست وزیر این کشور اداره امور را بر عهده گرفته و گفته است که امروز، شنبه مذاکره برای تشکیل یک دولت انتقالی را آغاز می&zwnj;&lrm;کند.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>پیش از این اخباری مبنی بر فرار رئیس جمهوری تونس به کشور فرانسه منتشر شده بود.به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از مقامات وزارت خارجه فرانسه گفته است که فرانسه اجازه ورود زین العابدین بن علی، به این کشور را نمی&zwnj;دهد.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>رامین مهمان&zwnj;پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحولات تونس نسبت به تامین &laquo;منافع ملت تونس&raquo; اظهار امیدواری کرد و گفت: &laquo;امیدواریم با تدبیر رهبران جریانات فکری و سیاسی در تونس از طرق مسالمت&zwnj;آمیز وضعیت مطلوبی در این کشور حاکم شود که منافع ملت تونس را در بر داشته باشد.&raquo;&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری فارس وی درگفت&zwnj;وگو با خبرنگاران رخدادهای اخیر تونس را &laquo;مسائل داخلی&raquo; این کشور دانست و افزود: &laquo;آنچه که برای ما اهمیت دارد حفظ آرامش در این کشور و حفظ جان انسان&zwnj;هاست.&raquo;&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>زین العابدین بن علی، ۷۴ ساله که به مدت ۲۳ سال ریاست جمهوری تونس را بر عهده داشت، دومین رئیس جمهور این کشور پس از استقلال این کشور از فرانسه در سال ۱۹۵۶ است.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>در پی اعتراضات یک ماه گذشته تونس، روز گذشته نزدیک به پنج هزار نفر از مردم تونس در برابر ساختمان وزارت کشور گرد&zwnj; آمدند و با سر دادن شعارهای ضد دولتی خواهان برکناری زین&zwnj;العابدین بن&zwnj;علی، رئیس جمهور این کشور شدند.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رویترز، این تظاهرات در حالی صورت گرفت که روز پنج&zwnj;شنبه زین&zwnj;العابدین بن&zwnj;علی در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد پایان دوران ریاست جمهوریش در سال ۲۰۱۴ خواهد بود و در نظر دارد اصلاحاتی را در سیستم سیاسی این کشور صورت دهد.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>بن&zwnj;علی که از آغاز اعتراضات اخیر اجتماعی در این کشور از روز ۱۶ دسامبر، برای سومین بار بود که در تلویزیون ظاهر می&zwnj;شد همچنین به پلیس دستور داد که به سوی معترضان شلیک نکند و قول داد که قیمت شکر، شیر و نان کاهش یابد.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>رئیس جمهور تونس همچنین وعده داد که مطبوعات آزاد شوند و سانسور اینترنت پایان یابد.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>ناآرامی&zwnj;های اخیر تونس در اعتراض مردم به بیکاری گسترده، فساد دولتی و افزایش قیمت مواد خوراکی آغاز شده بود.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

زین العابدین بن علی، رییس جمهوری در پی اعتراضات گسترده مردم این کشور روز گذشته، جمعه از سمت خود کنار رفت و به کشور عربستان سعودی فرار کرد.

به گزارش رسانه‎های عربستان، وی به همراه خانواده‌اش وارد این کشور شده و دفتر ملک عبدالله، پادشاه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرده که به خاطر «وضعیت ویژه» کشور تونس تصمیم به پذیرفتن رئیس جمهور این کشوره گرفته است. 

پس از اعلام کناره گیری رئیس جمهوری تونس، محمد الغنوشی، نخست وزیر این کشور اداره امور را بر عهده گرفته و گفته است که امروز، شنبه مذاکره برای تشکیل یک دولت انتقالی را آغاز می‌‎کند. 

پیش از این اخباری مبنی بر فرار رئیس جمهوری تونس به کشور فرانسه منتشر شده بود.به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از مقامات وزارت خارجه فرانسه گفته است که فرانسه اجازه ورود زین العابدین بن علی، به این کشور را نمی‌دهد. 

رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحولات تونس نسبت به تامین «منافع ملت تونس» اظهار امیدواری کرد و گفت: «امیدواریم با تدبیر رهبران جریانات فکری و سیاسی در تونس از طرق مسالمت‌آمیز وضعیت مطلوبی در این کشور حاکم شود که منافع ملت تونس را در بر داشته باشد.» 

به گزارش خبرگزاری فارس وی درگفت‌وگو با خبرنگاران رخدادهای اخیر تونس را «مسائل داخلی» این کشور دانست و افزود: «آنچه که برای ما اهمیت دارد حفظ آرامش در این کشور و حفظ جان انسان‌هاست.» 

زین العابدین بن علی، ۷۴ ساله که به مدت ۲۳ سال ریاست جمهوری تونس را بر عهده داشت، دومین رئیس جمهور این کشور پس از استقلال این کشور از فرانسه در سال ۱۹۵۶ است. 

در پی اعتراضات یک ماه گذشته تونس، روز گذشته نزدیک به پنج هزار نفر از مردم تونس در برابر ساختمان وزارت کشور گرد‌ آمدند و با سر دادن شعارهای ضد دولتی خواهان برکناری زین‌العابدین بن‌علی، رئیس جمهور این کشور شدند. 

به گزارش رویترز، این تظاهرات در حالی صورت گرفت که روز پنج‌شنبه زین‌العابدین بن‌علی در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد پایان دوران ریاست جمهوریش در سال ۲۰۱۴ خواهد بود و در نظر دارد اصلاحاتی را در سیستم سیاسی این کشور صورت دهد. 

بن‌علی که از آغاز اعتراضات اخیر اجتماعی در این کشور از روز ۱۶ دسامبر، برای سومین بار بود که در تلویزیون ظاهر می‌شد همچنین به پلیس دستور داد که به سوی معترضان شلیک نکند و قول داد که قیمت شکر، شیر و نان کاهش یابد. 

رئیس جمهور تونس همچنین وعده داد که مطبوعات آزاد شوند و سانسور اینترنت پایان یابد. 

ناآرامی‌های اخیر تونس در اعتراض مردم به بیکاری گسترده، فساد دولتی و افزایش قیمت مواد خوراکی آغاز شده بود. 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.