ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز بازديد ديپلمات‌های خارجی از تأسيسات هسته‌ای ايران

<p>سفرا و نمايندگان برخی از کشورهای خارجی از دقايقی پيش برای بازديد از تأسيسات هسته ای ايران، وارد تأسيسات آب سنگين اراک شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين بازديد نمایندگانی از غيرمتعهدها، رييس گروه ۷۷ که نماينده و سفير الجزاير در آژانس است و سفير و نماينده&zwnj; اتحاديه عرب که يکی از اعضای شورای همکاری خليج فارس است به همراه سفرای سوريه و ونزوئلا در آژانس از تاسيسات آب سنگين اراک شرکت دارند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین&zwnj;المللی انرژی اتمی گفته بود که نمایندگانی از ۱۲۰ کشور در این بازدید حضور دارند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>ايران هفته پيش از نمايندگان گروه ۱+۵ و گروه ۷۷ و اعضای &laquo;غير متعهدها&raquo; دعوت کرد تا از تأسيسات هسته&zwnj;ای اين کشور بازديد کنند، هدف از این دعوت &laquo;ايجاد شفافيت&raquo; در برنامه هسته&zwnj;ای&zwnj;اش اعلام شده است. <br /> <br /> کشورهای غير متعهد و چين اين دعوت را پذيرفتند، اما کا&zwnj;ترين اشتون، مسئول روابط خارجی اتحاديه اروپا، دعوت ايران برای بازديد از تأسيسات هسته&zwnj;ای اين کشور را رد کرد. آمريکا نيز برای اين بازديد دعوت نشده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اين دعوت در آستانه مرحله تازه&zwnj; مذاکرات هسته&zwnj;ای ايران و نمايندگان گروه ۱+۵ (آمريکا، روسيه، بريتانيا، فرانسه، چين و آلمان) انجام شده است. دور تازه مذاکرات که ادامه مذاکرات ژنو است، قرار است هفته آینده در استانبول برگزار شود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>ايران و گروه ۱+۵ پس از حدود يک سال توقف مذاکرات هسته&zwnj;ای، سومين دور مذاکرات روز دوشنبه ١۵ آذر ۸۹ در ژنو برگزار کردند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در همين حال علی اکبر صالحی، سرپرست وزارت امور خارجه ايران و رئيس سازمان انرژی اتمی به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفته است امروز از چند دست&zwnj;آورد هسته&zwnj;ای ايران در زمينه پزشکی و صنعتی رونمايی می&zwnj;شود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اعضای گروه ۱+۵ که در رابطه با برنامه هسته&zwnj;ای ايران فعاليت می&zwnj;کنند، می&zwnj;گويند که اين احتمال وجود دارد که برنامه هسته&zwnj;ای ايران در جهت &laquo;مقاصد نظامي&raquo; باشد. اما ايران می&zwnj;گويد که برنامه هسته&zwnj;ای&zwnj;اش، صلح&zwnj;آميز است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>شورای امنيت سازمان ملل، خرداد ١٣٨٨ برای وادار کردن ايران به توقف برنامه اتمی&zwnj;اش، تحريم&zwnj;های تازه&zwnj;ای را عليه برنامه هسته&zwnj;ای اين کشور و برخی افراد و شرکت&zwnj;هايی که گمان می&zwnj;رود با برنامه هسته&zwnj;ای ايران در ارتباط باشند، تصويب کرد.</p> <p>&nbsp;</p>

سفرا و نمايندگان برخی از کشورهای خارجی از دقايقی پيش برای بازديد از تأسيسات هسته ای ايران، وارد تأسيسات آب سنگين اراک شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين بازديد نمایندگانی از غيرمتعهدها، رييس گروه ۷۷ که نماينده و سفير الجزاير در آژانس است و سفير و نماينده‌ اتحاديه عرب که يکی از اعضای شورای همکاری خليج فارس است به همراه سفرای سوريه و ونزوئلا در آژانس از تاسيسات آب سنگين اراک شرکت دارند.

علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته بود که نمایندگانی از ۱۲۰ کشور در این بازدید حضور دارند.

ايران هفته پيش از نمايندگان گروه ۱+۵ و گروه ۷۷ و اعضای «غير متعهدها» دعوت کرد تا از تأسيسات هسته‌ای اين کشور بازديد کنند، هدف از این دعوت «ايجاد شفافيت» در برنامه هسته‌ای‌اش اعلام شده است.

کشورهای غير متعهد و چين اين دعوت را پذيرفتند، اما کا‌ترين اشتون، مسئول روابط خارجی اتحاديه اروپا، دعوت ايران برای بازديد از تأسيسات هسته‌ای اين کشور را رد کرد. آمريکا نيز برای اين بازديد دعوت نشده است.

اين دعوت در آستانه مرحله تازه‌ مذاکرات هسته‌ای ايران و نمايندگان گروه ۱+۵ (آمريکا، روسيه، بريتانيا، فرانسه، چين و آلمان) انجام شده است. دور تازه مذاکرات که ادامه مذاکرات ژنو است، قرار است هفته آینده در استانبول برگزار شود.

ايران و گروه ۱+۵ پس از حدود يک سال توقف مذاکرات هسته‌ای، سومين دور مذاکرات روز دوشنبه ١۵ آذر ۸۹ در ژنو برگزار کردند.

در همين حال علی اکبر صالحی، سرپرست وزارت امور خارجه ايران و رئيس سازمان انرژی اتمی به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفته است امروز از چند دست‌آورد هسته‌ای ايران در زمينه پزشکی و صنعتی رونمايی می‌شود.

اعضای گروه ۱+۵ که در رابطه با برنامه هسته‌ای ايران فعاليت می‌کنند، می‌گويند که اين احتمال وجود دارد که برنامه هسته‌ای ايران در جهت «مقاصد نظامي» باشد. اما ايران می‌گويد که برنامه هسته‌ای‌اش، صلح‌آميز است.

شورای امنيت سازمان ملل، خرداد ١٣٨٨ برای وادار کردن ايران به توقف برنامه اتمی‌اش، تحريم‌های تازه‌ای را عليه برنامه هسته‌ای اين کشور و برخی افراد و شرکت‌هايی که گمان می‌رود با برنامه هسته‌ای ايران در ارتباط باشند، تصويب کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمانmansour piry khanghah

    <p>اقدام دولت ج.ا.ا. کاملأ مثبت و در جهت منافع ملی است.امید است ایرانیان مقیم خارج با درک شرایط سیاسی و اقتصادی مردم از سیاسی کاری و عمل خلاف منافع مردم پرهیز نموده و با تشویق دولت ج.ا.ا. بن بست مذاکرات هسته ای را از بین ببرند.دوّل غربی دیگر بهانه ای برای اعمال تحریم ندارند و همکاری و هم فکری با انان جز دشمنی با مردم ایران نیست.پاینده ایران-سربلند باد ایرانی</p>