ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مجلس تحقیق از پیگیری پرونده‌های حقوقی ایران و آمریکا را تصویب کرد

نمایندگان مجلس ایران در نشست روز سه‌شنبه ۲۷ مهر خود تقاضای تحقیق و تفحص از پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به ایران و ایالات متحده را با فریادهای «مرگ بر آمریکا» تصویب کردند.

نمایندگان مجلس ایران در نشست روز سه‌شنبه ۲۷ مهر خود تقاضای تحقیق و تفحص از پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به ایران و ایالات متحده را با فریادهای «مرگ بر آمریکا» تصویب کردند.

این تقاضا از سوی ۱۵ تن از نمایندگان مجلس مطرح شده بود و با ۱۸۲ رأی موافق، ۱۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از ۲۴۸ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.

نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در توضیح این تقاضا از «موج جدید آراء محاکم حقوقی آمریکا» برای تصرف اموال و دارایی‌های ایران که به «تصرف اموال غیرمنقول ایران» در آمریکا سرایت کرده سخن گفت و افزود: «بیش از دو هزار سفر و مأموریت در دولت‌های مختلف برای این موضوع داشته‌ایم.»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی همچنین گفت که در این تحقیق و تفحص نتیجه این عملکرد بررسی می‌شود که تا چه حد موفق بوده است.

حشمت الله فلاحت‌پیشه عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی مجلس و یکی از پیشنهاددهندگان تقاضای تحقیق و تفحص نیز گفت پس از تحریم‌ها «راهبردی برای غارت اموال جمهوری اسلامی ایران در محاکم حقوقی شکل گرفته است».

فلاحت‌پیشه با انتقاد از دولت افزود هیچ‌گاه در مورد ریز دعاوی و احکام مطرح شده گزارش دقیقی ارائه نداده است. به‌گفته او دولت موظف بوده تک تک موارد اختلاف را به مجلس هم ارائه دهد تا به رأی گذاشته شوند اما مجلس در طول این دوران از این روند حذف شده است.

با تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به ایران و آمریکا بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، کمیسیون امنیت ملی موظف خواهد بود تا ۲۰ روز دیگر اعضای هیأت تحقیق و تفحص را تعیین و به رئیس مجلس معرفی کند.

نمایندگان مجلس ایران پس از تصویب این تقاضا در سالن مجلس شعار «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

اردیبهشت‌ماه سال جاری نمایندگان مجلس طرح دو فوریتی را تصویب کردند که دولت را موظف می‌کرد از آمریکا برای «۶۳ سال اقدام علیه ایران» غرامت دریافت کند.

«هشت سال جنگ ایران و عراق»، «کشته شدگان در این جنگ»، «۱۷ هزار کشته شده در ترور»، حمله به سکوهای نفتی، «جاسوسی علیه ایران»، «انسداد، مصادره و یا تصرف در اموال و دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران، نهادها و مؤسسات دولتی یا عمومی جمهوری اسلامی ایران یا مقامات آن»، «اقدامات اسرائیل» و اقداماتی که «در آینده با حمایت آمریکا روی خواهد داد» از جمله مواردی است که این طرح برای آن‌ها ادعای خسارت می‌کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.